Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(MELONIJA @ 2007 11 07, 22:58)
Oi jus auksarankes.Jus tik girti ir girti......
O durys ir mane apzavejo.....Kokiu laku sendinai??? ax.gif

atsiprasau schmoll.gif neteisingai pirmai atsakiau mirksiukas.gif sendinau sadolin antiguje laku blush2.gif o uztvirtinau sadolin jahtu laku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2007 11 08, 11:29)
O jau duru grazumas user posted image
user posted image

labai aciu uz ivertinima smile.gif tai mane padrasina toliau dirbti smile.gif
Atsakyti
mamytes patarkit, turiu reprodukcija Rafaelio Angeliuku ireminta po stiklu ir ji tokia pasilanksciusi zodziu vaizdo nera. galvoju pasisendinti, tai man reiktu daryti taip :
tai kaip supratau, man reiktu dvikomponencio lako, kurio senukuose neisisgysiu,matyt tik spec parduotuvese?
tada istepti paveiksliuka juom,leiti biski nudziuti, bet kad prie pirstu siek tiek liptu, tada antra sluoksni, stengtis tepti po viena potepi, tada sutrukines ir itrinti patina, tinka ir akiu seseliai, bet kur paveiksliuke tamsus plotas tai gal tada sviesesne patina, kur sviesus tamsesne itrinti?
ar taip viska supratau ?
aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 11 08, 13:03)

ar taip viska supratau  ?

taip biggrin.gif gerai supratai smile.gif jei dazisi keliu spalvu patina gausis labai meniskai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 08, 14:51)
taip  biggrin.gif gerai supratai smile.gif jei dazisi keliu spalvu patina gausis labai meniskai bigsmile.gif

bet man sake Justess kad ir akiu seseliu galima tuos tarpukus patrinti?
beje patinos kur butu pirkt tik spec pard.?

o jeigu medini staliuka noriu sendinti, tai man reiks vienkomponencio lako? bet jeigu nenudazysiu medinio pavirsiaus jokia spalva, tai kaip ir nesimatys sutrukinejimu ania? tai geriau spalvyte kokia tais panaudoti?

as galvoju nusipirksiu Sadolin Antique ir akrilinio lako uztvirtinimui. cia viena mergyte rase kad vienkomponenti laka galima panaudoti kaip dvikomponenti, tai mastau taip pabandyti ta reprodukcija pasidaryt.

Vinkomponentis suveikia kaip dvikomponentis
Darbo eiga tokia:
1. Sutvarkytą, apklijuotą darbelį nulakuojame laku (nesvarbu kokiu) ir išdžioviname.
2. Pageidaujamose vietose arba visur tepame vienkomponentį laką (mano - Sadolin Antique). Džioviname kaip norime, ilgiau ar trumpiau, kaip ir visada, žiūrint kokio dydžio suplyšinėjimų norime.
3. Ant Sadolino tepame akrilinį laką, džioviname.
4. Labai greitai atsiranda įtrūkimai. Lakui gerai išdžiūvus įtriname pageidaujama mase - akrilu, patina, aliejiniais dažais, porporina. Perteklių nuvalome.
5. Reikalui esant, galima dar padengti pageidaujamu laku. Viskas
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 11 08, 13:58)
bet man sake Justess kad ir akiu seseliu galima tuos tarpukus patrinti?
beje patinos kur butu pirkt tik spec pard.?

o jeigu medini staliuka noriu sendinti, tai man reiks vienkomponencio lako? bet jeigu nenudazysiu medinio pavirsiaus jokia spalva, tai kaip ir nesimatys sutrukinejimu ania? tai geriau spalvyte kokia tais panaudoti?

staliuka geriau nudaziti smile.gif akiu seseliais patepus turetu gautis.o del lakavimo negaliu patart ,nes taip nedariau g.gif
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 08, 14:43)
staliuka geriau nudaziti smile.gif akiu seseliais patepus turetu gautis.o del lakavimo negaliu patart ,nes taip nedariau g.gif

gera ideja bigsmile.gif reiks pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
o jus neuzsakinejat is www.senasnaujas.t
ten visko yra?ir serveteliu, ir dezuciu. mastau is ten uzsisakyt.
Atsakyti
Gal kas galėtų greitai parašyti kaip tepti antrą dvikomponenčio sendinimo lako sluoksnį: ta pačia kryptim kaip pirmą ar priešinga doh.gif Kaip tik dabar bandau ir susimakalavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 08 lapkričio 2007 - 16:15
QUOTE(Nenuorama @ 2007 11 08, 16:14)
Gal kas galėtų greitai parašyti kaip tepti antrą dvikomponenčio sendinimo lako sluoksnį: ta pačia kryptim kaip pirmą ar priešinga  doh.gif Kaip tik dabar bandau ir susimakalavau  blush2.gif

vienkomponentis sendinimas:
jei laka tepi horizontaliai, tai virsutini dazu sluoksni statmenai lakui (reiskia vertikaliai). O jei su kempinėle, tai tada kryptis nesvarbi, tik du kartus toj pacioj vietoj negalima tept

dvikomponenciui sendinimui esmes neturi kryptys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 08 lapkričio 2007 - 16:35
taigi klausia dvikomponenčio rolleyes.gif , kiek iš mano praktikos tai jokio skirtumo kokia kryptimi, nors ratu tepk čia skirtingos kryptis kai vienkomponentis pvz. Sadolin firmos.
Atsakyti
taigi atsakiau ir apie dvikomponentį, jei ką ax.gif iš kart apie viską rašau, nes vistiek klaus - tai iš anksto....

ir šiaip - nu negi taip sunku yra atsisest ir bent jau šią temą nuo pradžių paskaityt - mažiausiai 10 kartų šioje temoje buvo pasakota, kaip daromas sendinimas su vienkomponenčiu ir dvikomponenčiu g.gif nu kartais ir man jau kantrybė išsenka...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Rodausi ax.gif
Lobiai ne mano smile.gif - jau nauja šeimininkė pritaikė wink.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 09:58)
Labas rytas smile.gif Rodausi  ax.gif
Lobiai ne mano smile.gif - jau nauja šeimininkė pritaikė wink.gif

Labai gražu, sanpaulija2 wub.gif ir tie skilinėjimai niu man taip patinka, čia kiek atskiriu - su laku iš meno mūzos ane? vis viliojuos, bet dėl naudojimo sudėtingumo niekaip nesirįžtu jo pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 09 lapkričio 2007 - 09:17