Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

Sveikos darbstuoles 4u.gif
Darbeliai jusu nerealus! Susizavejau sita technika, bet dar vis nesityztu imtis darbelio, nors nagai jau niezti...Beje, ar kasnors bande ant strucio kiausinio? Kaip tik turiu tuscia! Isivaizduoju turetu gerai atrodyti, bet man ko gero teks bandyti nuo paprastesniu g.gif
Atsakyti
Ant kiaušinio sunku dekupažint dėl formos ir dydžio. O ant stručio būtų lengviau, ne jis didelis smile.gif pabandyk būtinai laugh.gif
Atsakyti
To: [XV:)] *Jei sendinčiau duris, jų staktą, tai teptukus reikia pirkti "normalius", plačius, kaip paprastam didelių paviršių dažymui?

laukiu nesulaukiu tavoo duru g.gif .mat as pati esu uzsikretus duru grazinimu doh.gif labai noretusi pamatyti kitu mergaiciu darbeliu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 06, 20:59)
Sveikos, senokai čia lankiausi smile.gif

Na ir savo naujausią rodau bandymą:
user posted image
Na jo, foto kokybė ne kaip Justess, čia jau ateičiai paliksiu šitus mokslus, kada nors... laisvalaikiui... smile.gif

labai originalu rolleyes.gif man taip nepavyktu doh.gif saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 07 lapkričio 2007 - 19:17
Stai dar vienos mano durys. atiduodu jusu teismui biggrin.gif Beda nuo lako jos labai geltonos patapo doh.gif

dekupazintos dyrys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 07 lapkričio 2007 - 21:33
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 07, 22:31)
Stai dar vienos mano durys. atiduodu jusu teismui  biggrin.gif Beda nuo lako jos labai geltonos patapo doh.gif

dekupazintos dyrys

Kokios dailios bigsmile.gif

ir tos kitos, melynos irgi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 07 lapkričio 2007 - 21:47
QUOTE(IF... @ 2007 11 05, 21:53)
Štai pasidarbiniavau... assa.gif

Labai simpatiska lentute ir su pringles'u dezutem gerai sugalvota thumbup.gif

QUOTE(justess22 @ 2007 11 06, 10:23)
Dėžutė su katinukais (dekupžinti tai tik katinukai, ale vistiek pasirodysiu blush2.gif )
O čia arbatos dėžutė su angeliukais:

Kaip visada wub.gif
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 06, 19:59)
Na ir savo naujausią rodau bandymą:

Labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 07, 20:31)
Stai dar vienos mano durys. atiduodu jusu teismui  biggrin.gif Beda nuo lako jos labai geltonos patapo doh.gif

Man labai grazios thumbup.gif Tik noretusi dar tokio sendinimo su smulkiais motyvais ir ant staktu ax.gif
Atsakyti
Oi jus auksarankes.Jus tik girti ir girti......

O durys ir mane apzavejo.....Kokiu laku sendinai??? ax.gif
Atsakyti
išdykelee, kiek darbelio įdėta į duris wub.gif Labai gržios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 11 07, 22:58)
Oi jus auksarankes.Jus tik girti ir girti......
O durys ir mane apzavejo.....Kokiu laku sendinai??? ax.gif

labai aciu uz ivertinimus smile.gif sendinau jahtu sadolin laku schmoll.gif darbavausi keturias dienas mirksiukas.gif gerai kad dazai ir lakas nesmirdejo nes namiskiai butu isvije is namu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna @ 2007 11 07, 21:50)
aip visada  :
per wub:

Man labai grazios  thumbup.gif  Tik noretusi dar tokio sendinimo su smulkiais motyvais ir ant staktu  ax.gif

o apie stakta nepagalvojau g.gif nes labai jau gazdino tie dideli plotai doh.gif dabar dar ir sunus praso pagrazint jo duris g.gif
Atsakyti
Labai viskas grazu, tik norejau paklausti, kaip darei, kad stiklas neissiterliotu? Nes turiu reikaliuka su remeliais, tik nezinau kaip nudazyti neisardzius paveiksliuka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 07, 21:47)
Kokios dailios  bigsmile.gif

ir tos kitos, melynos irgi  thumbup.gif

aciu aciu smile.gif tavo darbeliais as visada zaviuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Brudi @ 2007 11 08, 09:39)
Labai viskas grazu, tik norejau paklausti, kaip darei, kad stiklas neissiterliotu? Nes turiu reikaliuka su remeliais, tik nezinau kaip nudazyti neisardzius paveiksliuka g.gif ?

tam reikalui yra popierine lipni juostele
Atsakyti
O jau duru grazumas user posted image
user posted image
Atsakyti