Sveikos darbstuoles
Darbeliai jusu nerealus! Susizavejau sita technika, bet dar vis nesityztu imtis darbelio, nors nagai jau niezti...Beje, ar kasnors bande ant strucio kiausinio? Kaip tik turiu tuscia! Isivaizduoju turetu gerai atrodyti, bet man ko gero teks bandyti nuo paprastesniu
Ant kiaušinio sunku dekupažint dėl formos ir dydžio. O ant stručio būtų lengviau, ne jis didelis pabandyk būtinai
To: [XV:)] *Jei sendinčiau duris, jų staktą, tai teptukus reikia pirkti "normalius", plačius, kaip paprastam didelių paviršių dažymui?
laukiu nesulaukiu tavoo duru .mat as pati esu uzsikretus duru grazinimu labai noretusi pamatyti kitu mergaiciu darbeliu
Papildyta:
labai originalu man taip nepavyktu saunuole
laukiu nesulaukiu tavoo duru .mat as pati esu uzsikretus duru grazinimu labai noretusi pamatyti kitu mergaiciu darbeliu
Papildyta:
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 06, 20:59)
Sveikos, senokai čia lankiausi
Na ir savo naujausią rodau bandymą:
Na jo, foto kokybė ne kaip Justess, čia jau ateičiai paliksiu šitus mokslus, kada nors... laisvalaikiui...
Na jo, foto kokybė ne kaip Justess, čia jau ateičiai paliksiu šitus mokslus, kada nors... laisvalaikiui...
labai originalu man taip nepavyktu saunuole
Stai dar vienos mano durys. atiduodu jusu teismui Beda nuo lako jos labai geltonos patapo
dekupazintos dyrys
dekupazintos dyrys
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 07, 22:31)
Stai dar vienos mano durys. atiduodu jusu teismui Beda nuo lako jos labai geltonos patapo
dekupazintos dyrys
dekupazintos dyrys
Kokios dailios
ir tos kitos, melynos irgi
QUOTE(IF... @ 2007 11 05, 21:53)
Štai pasidarbiniavau...
Labai simpatiska lentute ir su pringles'u dezutem gerai sugalvota
QUOTE(justess22 @ 2007 11 06, 10:23)
Dėžutė su katinukais (dekupžinti tai tik katinukai, ale vistiek pasirodysiu )
O čia arbatos dėžutė su angeliukais:
O čia arbatos dėžutė su angeliukais:
Kaip visada
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 06, 19:59)
Labai grazu
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 07, 20:31)
Man labai grazios Tik noretusi dar tokio sendinimo su smulkiais motyvais ir ant staktu
Oi jus auksarankes.Jus tik girti ir girti......
O durys ir mane apzavejo.....Kokiu laku sendinai???
išdykelee, kiek darbelio įdėta į duris Labai gržios
QUOTE(MELONIJA @ 2007 11 07, 22:58)
Oi jus auksarankes.Jus tik girti ir girti......
labai aciu uz ivertinimus sendinau jahtu sadolin laku darbavausi keturias dienas gerai kad dazai ir lakas nesmirdejo nes namiskiai butu isvije is namu
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna @ 2007 11 07, 21:50)
aip visada :
per wub:
Man labai grazios Tik noretusi dar tokio sendinimo su smulkiais motyvais ir ant staktu
per wub:
o apie stakta nepagalvojau nes labai jau gazdino tie dideli plotai dabar dar ir sunus praso pagrazint jo duris
Labai viskas grazu, tik norejau paklausti, kaip darei, kad stiklas neissiterliotu? Nes turiu reikaliuka su remeliais, tik nezinau kaip nudazyti neisardzius paveiksliuka ?
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 07, 21:47)
aciu aciu tavo darbeliais as visada zaviuosi
Papildyta:
QUOTE(Brudi @ 2007 11 08, 09:39)
Labai viskas grazu, tik norejau paklausti, kaip darei, kad stiklas neissiterliotu? Nes turiu reikaliuka su remeliais, tik nezinau kaip nudazyti neisardzius paveiksliuka ?
tam reikalui yra popierine lipni juostele
O jau duru grazumas