Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(Bransha @ 2007 10 30, 16:47)
Mergaites, o kas nors uzsakinejot ka is www.senasnaujas.lt?
radau daug idomybiu ten, bet kazkaip ne kart neuzsakinejau ten.. nepatikli esu dar smile.gif nes sumoketi reikia visa suma iskart ir tik po to jie issiuncia prekes.. o jeigu kas ne taip?!

Aš užsisakinėjau viskas ok,tiesa gyvenu Vilniuj.Žodžiu jei esi vilnietė ir užsisakai už 35LT,gali tartis,kad pasiimsi pati, taip išvengsi sintimo išlaidų ir galėsi gyvai apžūrėti prekes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 30 spalio 2007 - 16:22
O galima metaline dezute dekupazuoti nenudazius akriliniais dazais?
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 30, 16:45)
Lakas akriliniu pagrindu dziusta maziausia keturias paras.

Lakų akriliniu pagrindu nebūna. Matyt norėjai pasakyt vandens pagrindu rolleyes.gif

Dekupažinti, t.y. klijuot motyvą galima bet kur ir ant bet ko. Jei jums tinka paviršiaus spalva, o ji turi būti šviesi, kitaip sevetėlės motyvo nesimatys, klijuokit. Storesnio popieriaus motyvą galit klijuot ir be šviesaus pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 10 30, 00:47)
MB paskaito instrukciją rusiškai ir ką gi aš sužinau...ogi kad negalima akriliniu laku ant viršaus lakuoti schmoll.gif bet Jūs lyg ir darot taip...ar to aerozolinio lako "nesutraukia" akrilinis?

justess, aš naudoju tokį ir ant jo nieko neparašyta panašaus lietuviškai, o vat rusiškai irgi parašyta kad negalima ant viršaus akriliniu lakuot laugh.gif bet aš jau antrą buteliuką sunaudoju ir nieko, viskas puikiausiai dera ax.gif
user posted image
QUOTE(Bransha @ 2007 10 30, 16:47)
Mergaites, o kas nors uzsakinejot ka is www.senasnaujas.lt?

aš užsakinėju ir viskas čiki būna thumbup.gif ir dar patys parašo e-mailą ir paklausia ar gavai siuntinuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 30, 17:45)
Lakas akriliniu pagrindu dziusta maziausia keturias paras.

Paprastas akrilinis/vandens pagrindu lakas iš statybinių prekių parduotuvių be jokių pašildymų išdžiūsta per pusvalandį, na valandą, o jei palaikysi pusdienį - tikrai gana. Arba galima padžiovinti su fenu - užteks kelių minučių. Tikrai dar neteko sutikti akrilinio, džiūstančio 4 paras... tiek džiūsta visi lakai-smirdaliai: poliuretaniniai, aliejiniai ir kt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 30 spalio 2007 - 18:20
QUOTE(mijaka @ 2007 10 30, 18:18)
justess, aš naudoju tokį ir ant jo nieko neparašyta panašaus lietuviškai, o vat rusiškai irgi parašyta kad negalima ant viršaus akriliniu lakuot laugh.gif bet aš jau antrą buteliuką sunaudoju ir nieko, viskas puikiausiai dera  ax.gif

super thumbup.gif aš tokį patį nusipirkau drinks_cheers.gif reiškia, pataikiau lotuliukas.gif bet siandien is namų išlindus nebuvau, tai neteko to lako panaudoti...o namie tai smirda doh.gif reiks turbūt rytojaus sulaukt... ir ačiū už info su nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
justess, nėr už ką

šiaip aš dėžutes jau po visko irgi purškiu tuo aerozoliniu, ir tada niekas nelimpa...turiu omeny, kad padengus akriliniu, man pats paviršius nelimpa (tas lipnumas manau nuo akrilinio lako rūšies priklauso), bet kai uždarau ir palaikau uždarytą, tai paskui atidarant jaučiasi lig sulipo dėžutė su dangteliu. Tai va, aš purškiu tuo aerozoliniu ir po jo jau niekas nelimpa. Nes aš nesu spece dėžučių darymo sryty ir man vis vaidenasi, kad jei padovanosiu ją žmogui, jis laikys dežutę uždarytą kokį mėnesį, tai paskui atidaręs nusilups dažai nuo tų briaunų doh.gif nes ir jas dažau gi g.gif

na ir parašiau blink.gif na, gal suprantamai.... blush2.gif
Atsakyti
tiesa, šiandien Kaune Maximoje nupirkau tokią baisingą dėžutę biggrin.gif taip ir prašosi būti pagražinta hihihi.gif gana tvirta, medinė - 12.99 Lt
sorry, foto tamsios kažkokios, trūksta šviesos namie doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 10 30, 21:51)
tiesa, šiandien Kaune Maximoje nupirkau tokią baisingą dėžutę biggrin.gif taip ir prašosi būti pagražinta hihihi.gif gana tvirta, medinė - 12.99 Lt
sorry, foto tamsios kažkokios, trūksta šviesos namie doh.gif

Aha, aš irgi šitas mačiau, bet kažkodėl nepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 10 30, 19:32)
Lakų akriliniu pagrindu nebūna. Matyt norėjai pasakyt vandens pagrindu  rolleyes.gif 

Dekupažinti, t.y. klijuot motyvą galima bet kur ir ant bet ko. Jei jums tinka paviršiaus spalva, o ji turi būti šviesi, kitaip sevetėlės motyvo nesimatys, klijuokit. Storesnio popieriaus motyvą galit klijuot ir be šviesaus pagrindo.

Aciu uz paaiskinima.
O pasakiau ka ir norejau pasakyti.

QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 10 30, 20:18)
Paprastas akrilinis/vandens pagrindu lakas iš statybinių prekių parduotuvių be jokių pašildymų išdžiūsta per pusvalandį, na valandą, o jei palaikysi pusdienį - tikrai gana. Arba galima padžiovinti su fenu - užteks kelių minučių. Tikrai dar neteko sutikti akrilinio, džiūstančio 4 paras... tiek džiūsta visi lakai-smirdaliai: poliuretaniniai, aliejiniai ir kt.

Aha.. atsiprasau, nes suklydau. Galvoju viena rasau visai ka kita. Kalbejau aoie 4val., o ne paras.
Atsakyti
Justess22, tu tikra šaunuole!!!! Beje, ir visos kitos darbštuolės taip pat thumbup.gif

Skaitinėjau Jūsų pokalbius, žiūrinėjau darbelius ir.... beviltiškai susirgau ax.gif
Nusipirkau is senasnaujas dežučių, popieriaus ir pradejau savo nuotykį su dekupažu, o dar prieš mėnesį net nežinojau, ką tas žodis reiškia blush2.gif

Po ilgų bandymų, ašarų, nes niekaip ta servetėlė nenorėjo lygiai prisikliuoti, pagaliau išspaudžiau pirmus darbelius smile.gif

Netrukus tikiuosi juos pademonstruoti, tik dar pastudijuosiu kaip tas nuotraukas reikia dėti unsure.gif
Ir kažką minėjo Justess22 apie bendrą galeriją darbelių, tai nežinau, kur jos ieškoti blush2.gif

Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 10 30, 22:13-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 10 30, 22:13)
Ir kažką minėjo Justess22 apie bendrą galeriją darbelių, tai nežinau, kur jos ieškoti blush2.gif

darbelių galeriją rasi pirmam puslapyje, pirmoje žinutėje yra nuoroda DEKUPAŽO DARBELIŲ KOLEKCIJA 4u.gif
Atsakyti