sanpaulija2 , Tavo lekstute nuostabi. Ar cia deko poierius? fantastiskas vaizdelis..
ohoho kaip cia padaryta tai nedaeina man ale labai grazu, tas senoviskumas superinis
apsvieskit mane tundra, kaip ten su kokiu dar glaistu padaryta?
ten tie krastai paraityti su glaistu, o kaip paraityti?
QUOTE(ItaBita @ 2007 11 06, 21:55)
nu turbut su kokia mentele a la tapsnojo ir gavosi tokie "ragiukai"
Sanpaulija2, taigi auginau meistriškumą (neveltui matyt aš seklio morkos darbu buvau užsiėmus, o kur dar virtualūs seminarai ). Bet tavo lentutė tai super , o man labai įdomu, kaip sugebėjai tą glaistą taip fantastiškai kruopščiai nuspalvinti neužkliudant paveikslėlio
Na pavarote Jus, mergaites
O Justess22 .... man ne zodziu, man raidziu pritruko...
O tu mergaite Juste esi profesionali menininke, ta prasme kokius nors mokslus i ta puse baigusi? Ar cia tave taip Dievulis be jokiu mokslu apdovanojo?
Sorry, jei mano klausimas ne i tema , as juk i si dekupazini filma ikritau visai neseniai, tai dar nieko apie Jus nezinau
Papildyta:
Na tipo vel nesimiega
O tu mergaite Juste esi profesionali menininke, ta prasme kokius nors mokslus i ta puse baigusi? Ar cia tave taip Dievulis be jokiu mokslu apdovanojo?
Sorry, jei mano klausimas ne i tema , as juk i si dekupazini filma ikritau visai neseniai, tai dar nieko apie Jus nezinau
Papildyta:
Na tipo vel nesimiega
Laba diena, dekupažininkės. Visai neseniai susirgau ir aš šiuo virusu, tad jungiuosi prie jūsų
Jau turiu pirmąjį prisvilusį blyną - pakabą Iš pradžių darau, paskui skaitau... Pakaba buvo tamsios spalvos, tad dabar saulėgražos vos matosi Prašau patarimo - reikia dekoruoti tik šviesius daiktus arba po apačia dažyti? O kaip tiksliai pagal paveiksliuką padažyt? Ir dar - jūsų galerijoje mačiau labai gražių juodų dekoruotų daikčiukų - tai čia servetėlės tokiu pagrindu, ar kažkaip kitaip?
Jau turiu pirmąjį prisvilusį blyną - pakabą Iš pradžių darau, paskui skaitau... Pakaba buvo tamsios spalvos, tad dabar saulėgražos vos matosi Prašau patarimo - reikia dekoruoti tik šviesius daiktus arba po apačia dažyti? O kaip tiksliai pagal paveiksliuką padažyt? Ir dar - jūsų galerijoje mačiau labai gražių juodų dekoruotų daikčiukų - tai čia servetėlės tokiu pagrindu, ar kažkaip kitaip?
Joanna+2007 11 07, 03:51-->
oj, nebegaliu aš sau leisti tokio malonumo, sedėt iki nakties
Crazy Daisy, o tu nenori viso daikto šviesiai nudažyt, o tada klijuot ? viskas matysis... o paskui padaryt šešėlius tamsesnius. Nors kitos mergaitės gal daugiau pasakys, man atrodo aš nesu darius tamsaus fono nieko
QUOTE( Joanna @ 2007 11 07, 03:51)
Na tipo vel nesimiega
oj, nebegaliu aš sau leisti tokio malonumo, sedėt iki nakties
Crazy Daisy, o tu nenori viso daikto šviesiai nudažyt, o tada klijuot ? viskas matysis... o paskui padaryt šešėlius tamsesnius. Nors kitos mergaitės gal daugiau pasakys, man atrodo aš nesu darius tamsaus fono nieko
Ačiū visoms
Na man ir pačiai visai patiko toks sprendimas, nors čia tik bandymas buvo.... Lentelė (paprasta medinė virtuvinė, RIMI tokios po 3 Lt) likusi po kažkokio nepavykusio darbo, nugremžta - kraštus tokius ir palikau, labai gerai įsikomponavo. Paveikslėlis spausdintas - irgi likutis - nelabai ryškus, nes jau buvo besibaigiantis spausdintuvo rašalas. Bet čia tiko
Tai parašysiu iš eilės: pirmiausiai užklijavau paveiksliuką. Tada tepiau glaistą. Glaistą tepiau su dailininkų mentele mažais potėpiais, jis minkštas ir iškart gražiai gula - tiesiog paspaudžiau šen bei ten, pavingiavau kaip šovė į galvą ir viskas. Kai glaistas gerai išdžiūvo, užsiėmiau paveikslėlio sendinimu su dvikomponenčiu laku. Kai išdžiūvo - įtryniau aliejinais dažais (beje, atkreipkit dėmesį - tamsiame fone įtrinta šviesenėmis spalvomis, o šviesiame fone - tamsesnėmis, taip geriau išryškėja įtrūkimai). Vėl džiovinau. O po to jau teptuku su akriliniais dažais dažinėjau vėl kaip į galvą šovė, derindama spalvas prie paveiksliuko spalvų. Jei netyčia išsitepliodavo paveikslėlis - taigi jis lakuotas - nuvalydavau iškart ir tiek.
Na man ir pačiai visai patiko toks sprendimas, nors čia tik bandymas buvo.... Lentelė (paprasta medinė virtuvinė, RIMI tokios po 3 Lt) likusi po kažkokio nepavykusio darbo, nugremžta - kraštus tokius ir palikau, labai gerai įsikomponavo. Paveikslėlis spausdintas - irgi likutis - nelabai ryškus, nes jau buvo besibaigiantis spausdintuvo rašalas. Bet čia tiko
Tai parašysiu iš eilės: pirmiausiai užklijavau paveiksliuką. Tada tepiau glaistą. Glaistą tepiau su dailininkų mentele mažais potėpiais, jis minkštas ir iškart gražiai gula - tiesiog paspaudžiau šen bei ten, pavingiavau kaip šovė į galvą ir viskas. Kai glaistas gerai išdžiūvo, užsiėmiau paveikslėlio sendinimu su dvikomponenčiu laku. Kai išdžiūvo - įtryniau aliejinais dažais (beje, atkreipkit dėmesį - tamsiame fone įtrinta šviesenėmis spalvomis, o šviesiame fone - tamsesnėmis, taip geriau išryškėja įtrūkimai). Vėl džiovinau. O po to jau teptuku su akriliniais dažais dažinėjau vėl kaip į galvą šovė, derindama spalvas prie paveiksliuko spalvų. Jei netyčia išsitepliodavo paveikslėlis - taigi jis lakuotas - nuvalydavau iškart ir tiek.
sanpaulija2, labai grazus darbelis panasu, kad ne tik justess cia profe bet as pati esu tokia pragmatiska, kad niekaip nesuprantu, kad galima sitiek vargti vien del grozio na, kad cia juk tik paveiksliukas, tipo, papuosimas, dovana ir pan o man vis norisi daikta butinai panaudot pagal kokia nors paskirti na, tiesiog neturiu kantrybes siaip sau grazinti, jei daiktas be realiai naudingos funkcijos uz tai tokiu daikciuku verte man dar didesne atrodo labai grazu, tikrai
kai parasiai atrodo
paprasta, bet kai pagalvoju kaip cia paciai pasidaryti tai ojoji kaip nepaprasta
tu saunuiole
paprasta, bet kai pagalvoju kaip cia paciai pasidaryti tai ojoji kaip nepaprasta
tu saunuiole
Joanna+2007 11 07, 02:51-->
na, jau man ir nebesmagu darosi, kai tik profesionale vadinat ir vadinat nesu aš jau tokia profė, kaip Jums atrodo - yra čia daug daugiau patyrusių dekupažo srity aš tik nuo pavasario pradėjau...
Na, o dėl meninio išsilavinimo tai išduosiu mažą paslaptėlę, kad šį bei tą bendro su tokiais mokslais tikrai turėjau...beveik visą savo gyvenimą
QUOTE( Joanna @ 2007 11 07, 02:51)
Na pavarote Jus, mergaites
Papildyta:
Na tipo vel nesimiega
Papildyta:
Na tipo vel nesimiega
na, jau man ir nebesmagu darosi, kai tik profesionale vadinat ir vadinat nesu aš jau tokia profė, kaip Jums atrodo - yra čia daug daugiau patyrusių dekupažo srity aš tik nuo pavasario pradėjau...
Na, o dėl meninio išsilavinimo tai išduosiu mažą paslaptėlę, kad šį bei tą bendro su tokiais mokslais tikrai turėjau...beveik visą savo gyvenimą
Ziogeli2, aš irgi pragmatikė, bet paveikslėlį tai jau rasiu kur panaudoti O tas pragmatizmas, mano nuomone, irgi turi būti su protu - kas iš to, jei visi "naudingi" daiktai bus namuose nudekupažinti, o sienos plikos - irgi negerai, kartais reikia ir ko nors kitokio, atkreipiančio dėmesį... Pvz., virtuvinės lentelės pridailintos - taigi niekas net dėmesio neatkreips (nebent ypatingos būtų), galvos, kad turgely kinietiškų prisipirkai po kelis litus... o ten tavo tiek darbo įdėta... Na, dekupažuotas daiktas ir turi atrodyti išskirtinai, o ne kaip pakartojimas to pigaus plastikinio kičo, kuriuo visos parduotuvės užverstos...