Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 06, 12:15)
tik zvakide moline man  schmoll.gif 

žinai, man ir pačiai ji nelabai hihihi.gif nesu tokių daiktų megėja... ax.gif ir eilinį kartą įsitikinau kaip skiriasi žmonių skoniai, nes visi labiausiai giria tą žvakidę mastau.gif
QUOTE(justess22 @ 2007 11 06, 12:23)
blush2.gif atsiprašau, kad taip susivėlinau pasirodyti ir čia lotuliukas.gif

justess, nerealu wub.gif man net sunku patikėt, kad čia žmogaus rankomis toks kruopštus darbas atliktas wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms...nugi tikrai mano rankutėmis viskas padaryta blush2.gif jokių kinietukų nesisamdžiau lotuliukas.gif Bet va su trafaretukais tai dar ne visai išmokau dirbti doh.gif sunkus mokslas ax.gif
Atsakyti
swoon.gif
eiksau, juste...nerealiai...
nu oro net pritruko... ikvept ishkvept...ramiai karsta.gif jei kada atsigausiu,- bandysiu pagirt...
Atsakyti
Justess darbeliai kaip visad nerealus doh.gif !!!! Net nera ka ir pridurti, o ka jau kalbeti apie kantrybe cool.gif !
Atsakyti
Sadolin lako foto čia. O patį darbo principą supratai teisingai 4u.gif Tik naudojant Sadolin laką svarbu nepamiršti, kad jei laką tepi horizontaliai, tai viršutinį dažų sluoksnį reik tept būtinai vertikaliai. Ir negalima su dažais braukti du kartus per tą pačią vietą 4u.gif O šiaip viską atrasi bandymų keliu mirksiukas.gif
[/quote]

niu aciu uz toki greita atsakyma, reikes vaziuoti iki kitu senuku, nes cia kur netoli namu yra tai tikrai nera, o as jau galvojau kad nematau doh.gif tei pasirodo su regejimu viskas tvarkoj, aciu uz patarima reikes kai nusipirksiu bandyti cool.gif ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
JUSTESS, Nuostabus darbeliai. Rankeles auksines tavo... wub.gif
Atsakyti
If, lentutė fainuoliška thumbup.gif
Justess22 labai, labai......... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif abi gražios abi skirtingos. Mane irgi angelai traukia, beveik pabaigiau mažą dėžučiukę ax.gif
Pasiklausiau dukters su kuo ji nuotraukas tvarko. Pasirodo su elementariu power pointu, o jis nuotraukų pats automatiškai lygiai nesudėlioja, jai matot taip įdomiau doh.gif . o žinant jos požiūrį į tvarką, tai tie nelygūs tarpai yra norma lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na nieko bandysime priversi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, senokai čia lankiausi smile.gif
If, lentelė labai puiki, gražiai suderinta, spalvos, perėjimai thumbup.gif
Jusstess22, tradiciškai gražūs darbai, turbūt kitaip ir nemoki smile.gif tie katinai jau daug kur matyti, o va tarp spiralių dar neteko biggrin.gif ir dar trafaretai - šitiek darbo doh.gif Ir su angeliukais - primena artėjančias šventes...
Cik cak, gyriau kitur, girsiu vėl, nes labai gražu, nuostabiai tinkamai viskas priderinta, tapyba thumbup.gif Čia kažkaip staiga tavo meistriškumas labai ūgtelėjo - turbūt pasislėpus per vasarą meistravojai, tik mums nerodei smile.gif

Na ir savo naujausią rodau bandymą:
user posted image
Na jo, foto kokybė ne kaip Justess, čia jau ateičiai paliksiu šitus mokslus, kada nors... laisvalaikiui... smile.gif
Atsakyti
sanpaulija2, kaip čia įdomiai sugalvojai smile.gif tarsi kaltųsi kaip viščiukas iš lukšto tavo paveiksliukas, originalu, įdomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 06, 20:59)
Na ir savo naujausią rodau bandymą:

labai grazu, o cia gal su fakturine pasta zaidei?
Atsakyti
Nea, su elementariu statybiniu glaistu medžiui biggrin.gif liko po remontų, tai pritaikiau, žiūriu, tuoj vėl reikės pirkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sanpaulija2 - labai labai įdomus sprendimas su tuo glaistu thumbup.gif tikrai gražus darbelis wub.gif
Atsakyti