Štai pasidarbiniavau...
O čia dėžutės nuo pringles čipsų - dabar jos skirtos makaronams, razinoms ir šiaip...
Nieko meniško, viskas praktiniam naudojimui (norėjau apmažint servetėles )
IF... labai jau grazi ta lentute gavosi
ir dezutes cikcak nerealios
Mijaka,
Apie koki popieriu kalbi 50x70? Jis ko gero toks storesnis? Kuri reikia mirkyti? Norejau uzsakineti, bet tuomet tikrai susilaikysiu... jei jau tau nepatinka, tai man naujokei bus
Tas, kuri as naudojau, yra plonas ir nedidelis 30x40, ir dirbti su juo malonu
Jau kuri laika norejau uzklausti Justess22 apie taip graziai iseksponuotus darbelius nuotraukose, o gi ziuriu si tema jau gvildenama
Justess22, tavo skonis niepriekaistingas
ir dezutes cikcak nerealios
Mijaka,
Apie koki popieriu kalbi 50x70? Jis ko gero toks storesnis? Kuri reikia mirkyti? Norejau uzsakineti, bet tuomet tikrai susilaikysiu... jei jau tau nepatinka, tai man naujokei bus
Jau kuri laika norejau uzklausti Justess22 apie taip graziai iseksponuotus darbelius nuotraukose, o gi ziuriu si tema jau gvildenama
Joanna+2007 11 05, 23:54-->
man labai smagu, kad įvertinai ne tik darbelius, bet ir jų pateikimą iš tiesų nemažai laiko praleidžių prie nuotraukų
QUOTE( Joanna @ 2007 11 05, 23:54)
man labai smagu, kad įvertinai ne tik darbelius, bet ir jų pateikimą iš tiesų nemažai laiko praleidžių prie nuotraukų
ir vėl dekupažininkėm nesimiega
If.. labai viskas gražu ir praktiška...
pas mane tai kokkios 50 dėžutės stovi nuo vaiko mišinukų, tokios nemenkos, idėaliai kruopom tiktų, na bet idėjų neturiu dar
Joanna+2007 11 06, 00:54-->
va, pamatavau, tai pas mane tas popierius 68x48 cm jo, reikia mirkyt, na nežinau, kažkkaip ir su juo galima dirbt, bet man labiau patinka plonas ryžinis tada. O šitą storą aš taip įsivaizduoju, kad geriausia dideliais motyvais klijuot, na neiškirpt detalių, kad kraštai nesimatytų, o jei jau iškirpt tada ant viršaus dvikomponenčiu sendint, kad geriau susiluygintų na, turi būti kokios nors gudrybės, nes vis gi tai dekupažo popierius
daug reiškia pateikimas, šaunuolė
aš tai vis nespėju fotkint, tai paskubom....o jau kiek darbelių iškeliavo, kurių net nei vieno kadro nespėjau padaryt...vis atidėlioju iki paskutinės minutės reikės susiimt justess, o tavo fotooaparatas gal geras ? nes pačios foto labai kokybiškos atrodo
If.. labai viskas gražu ir praktiška...
pas mane tai kokkios 50 dėžutės stovi nuo vaiko mišinukų, tokios nemenkos, idėaliai kruopom tiktų, na bet idėjų neturiu dar
Joanna+2007 11 06, 00:54-->
QUOTE( Joanna @ 2007 11 06, 00:54)
Mijaka,
va, pamatavau, tai pas mane tas popierius 68x48 cm jo, reikia mirkyt, na nežinau, kažkkaip ir su juo galima dirbt, bet man labiau patinka plonas ryžinis tada. O šitą storą aš taip įsivaizduoju, kad geriausia dideliais motyvais klijuot, na neiškirpt detalių, kad kraštai nesimatytų, o jei jau iškirpt tada ant viršaus dvikomponenčiu sendint, kad geriau susiluygintų na, turi būti kokios nors gudrybės, nes vis gi tai dekupažo popierius
QUOTE(justess22 @ 2007 11 06, 02:08)
nemažai laiko praleidžių prie nuotraukų
daug reiškia pateikimas, šaunuolė
aš tai vis nespėju fotkint, tai paskubom....o jau kiek darbelių iškeliavo, kurių net nei vieno kadro nespėjau padaryt...vis atidėlioju iki paskutinės minutės reikės susiimt justess, o tavo fotooaparatas gal geras ? nes pačios foto labai kokybiškos atrodo
QUOTE(mijaka @ 2007 11 06, 08:48)
*ir vėl dekupažininkėm nesimiega
**va, pamatavau, tai pas mane tas popierius 68x48 cm jo, reikia mirkyt, na nežinau, kažkkaip ir su juo galima dirbt, bet man labiau patinka plonas ryžinis tada. O šitą storą aš taip įsivaizduoju, kad geriausia dideliais motyvais klijuot, na neiškirpt detalių, kad kraštai nesimatytų, o jei jau iškirpt tada ant viršaus dvikomponenčiu sendint, kad geriau susiluygintų na, turi būti kokios nors gudrybės, nes vis gi tai dekupažo popierius
***justess, o tavo fotooaparatas gal geras ? nes pačios foto labai kokybiškos atrodo
**va, pamatavau, tai pas mane tas popierius 68x48 cm jo, reikia mirkyt, na nežinau, kažkkaip ir su juo galima dirbt, bet man labiau patinka plonas ryžinis tada. O šitą storą aš taip įsivaizduoju, kad geriausia dideliais motyvais klijuot, na neiškirpt detalių, kad kraštai nesimatytų, o jei jau iškirpt tada ant viršaus dvikomponenčiu sendint, kad geriau susiluygintų na, turi būti kokios nors gudrybės, nes vis gi tai dekupažo popierius
***justess, o tavo fotooaparatas gal geras ? nes pačios foto labai kokybiškos atrodo
* nugi nesimiega...klasiokės netikėtai užsukusios buvo, tai užsiplepėjom o kaipgi aš paskiau nueisiu ramiai miegot, kol į SM neįlindau
** Kiek aš bandžiau išsiaiškinti, tai dekupažinio popieriaus paslaptis yra šešėliavime. Jei klijuoji kirptą motyvą, yra privaloma aplinkui dėti šešėlius akriliniais dažais - tuomet susilygina storiai ir nesijaučia popieriaus kraštų ir sendinimo tada nebūtina daryt - užlakavus tikrai nesijaučia nelygumų. Bet man tas dekupažinis popierius irgi ne prie širdies sunku man su juo dirbti
*** Na, fotoaparatas pas mane jau gerokai pasenęs, turiu jį kokius 5 metus minimum. Bet makro funkcija veikia neblogai (Canon PowerShot G2)
justess22, ko neįdedi savo gražių dėžučių arbatai? , ne visos gi kaip aš landžioja visur , o darbus tai pateikti moki niekas to neužginčys, matosi kad gerai moki visokiomis kompiuterinėmis programomis dirbti
nuostabybiu prisiziurejau melyna paukste, lb grazu cik cik, , justess jau kaip ir nepriklauso labai girti, nes ji cia profe o mes tik megejos mijaka, tas vazonas ir lentele lb grazu, motyvas nuostabus. va tik zvakide moline man na, as ne apie ispildyma, ta prasme, dekupazas, kaip darbelis, nuostabiai atliktas, bet pati zvakides forma man tokia gresminga, astrus tie dantukai, nemiela tikiuosi, nesupyksi, cia tik mano asmenine nuomone gal gyvai ir kitaip, o dar kai zvakute dega...
dar man lb patiko ideja vonios kabario , pardon, nepamenu nicko, bet grazu, tikrai. jauciu, nusikopijuosiu tavo ideja isdekupazinau kambario sienas, o vonia ir pamirsau
dar man lb patiko ideja vonios kabario , pardon, nepamenu nicko, bet grazu, tikrai. jauciu, nusikopijuosiu tavo ideja isdekupazinau kambario sienas, o vonia ir pamirsau
QUOTE(pavonija @ 2007 11 06, 11:09)
justess22, ko neįdedi savo gražių dėžučių arbatai? , ne visos gi kaip aš landžioja visur , o darbus tai pateikti moki niekas to neužginčys, matosi kad gerai moki visokiomis kompiuterinėmis programomis dirbti
atsiprašau, kad taip susivėlinau pasirodyti ir čia Gerai, kad pavonija vis paragina nes tiek darbų, kad jau pamirštu, kur ką rodžiau
Dėžutė su katinukais (dekupžinti tai tik katinukai, ale vistiek pasirodysiu )
Didesnę foto galima pamatyt čia (paspaudus "All sizes")
O čia arbatos dėžutė su angeliukais:
Didesnę foto galima pamatyt čia (paspaudus "All sizes")
QUOTE(justess22 @ 2007 11 06, 11:23)
Dėžutė su katinukais (dekupžinti tai tik katinukai, ale vistiek pasirodysiu )
O toj dėželėj su katiniukais auksinės spiralės trafaretu išgautos ar pati paišei?
justess taves neimanoma negirti..nu tiesiog nerealios tos dezutes nesuvokiu, kaip taip kruopsciai atliekate
QUOTE(sizike @ 2007 11 06, 11:24)
O toj dėželėj su katiniukais auksinės spiralės trafaretu išgautos ar pati paišei?
taip taip...trafaretukas ten naudotas, kurį gaminausi n valandų
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 06, 11:28)
justess taves neimanoma negirti..nu tiesiog nerealios tos dezutes nesuvokiu, kaip taip kruopsciai atliekate
ačiū ačiū...stengiuos, kad patinkų ir man, ir toms, kuriom tas dėžutes kuriu
na va, dabar jau tvarka , abi dėžutės skirtingos bet užtai nuostabios, nerealios ta su angeliukais retro- nostalgiška, o su katukais labai gražiai tos spiralytės atrodo