Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(mijaka @ 2007 11 05, 17:16)
na bet ten įdomiai su fotki g.gif ten kažkaip susimažina paveikslėliai  g.gif  nes kai kuriuos keliu žymiai didesnius, eni paskui rodo mastau.gif

viskas labai gražu  thumbup.gif

Aciu..
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 05, 16:27)
Reik po paveikslėliu paspausti "Get Original Uplauded photo" ir pasimatys natūralus dydis  smile.gif

o, dabar aišku 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galetumete patarti kur gaunate to sendinancio lako, mat as siualiuose visus senukus ismaisiau ir ni kaip nerandu, gal ne ten ieskau g.gif , dar gal galetumete pasakyti tiksliai pavadinima sendinancio lako smile.gif , ir kai ji tepti ax.gif , jei as turiu tokia zalia dezute tai kaip viska padaryti, kaip suprantu jei uztepciau su tuo sendinanciu laku, ir po to tepu su kitos spalvos dazais tai tie itrukimai gausis zali, ir dar jeigu noriu uzdeti paveiksliuka tai ji uzdejus dar syki reikia nulakuoti tik paprastu laku
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 05, 13:36)
Aš kai su Coreliu nedirbus tai noriu paklaust, kuo Photoshop'as neįtinka užrašams? g.gif Gal i man Coreliu reik pramokt, bo visgi vektorinis  g.gif (kol kas dirbu tik su mylimais Adobe produktais  thumbup.gif )

na, viską galima su Adobe atlikti, bet man tiesiog greičiau gaunasi viską sutvarkyti Corelyje, nes aš su juo dažniausiai dirbu 4u.gif Čia tik skonio reikalas mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 11 05, 16:48)
sveikutes, gal galetumete patarti kur gaunate to sendinancio lako, mat as siualiuose visus senukus ismaisiau ir ni kaip nerandu, gal ne ten ieskau g.gif , dar gal galetumete pasakyti tiksliai pavadinima sendinancio lako smile.gif , ir kai ji tepti ax.gif , jei as turiu tokia zalia dezute tai kaip viska padaryti, kaip suprantu jei uztepciau su tuo sendinanciu laku, ir po to tepu su kitos spalvos dazais tai tie itrukimai gausis zali, ir dar jeigu noriu uzdeti paveiksliuka tai ji uzdejus dar syki reikia nulakuoti tik paprastu laku

Sadolin lako foto čia. O patį darbo principą supratai teisingai 4u.gif Tik naudojant Sadolin laką svarbu nepamiršti, kad jei laką tepi horizontaliai, tai viršutinį dažų sluoksnį reik tept būtinai vertikaliai. Ir negalima su dažais braukti du kartus per tą pačią vietą 4u.gif O šiaip viską atrasi bandymų keliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 11 05, 01:04)
Kažko man nesimiega  biggrin.gif  g.gif  g.gif , tad nusprendžiau kelis naujus darbus

thumbup.gif
jauc reikia ir man baigti kokia meno mokykla g.gif

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 05, 14:31)
Mano darbai ne tokie ispudingi, kaip jusu, bet vistiek pasirodysiu... ax.gif

labai simpatiski darbeliai

QUOTE(justess22 @ 2007 11 05, 17:51)
na, viską galima su Adobe atlikti, bet man tiesiog greičiau gaunasi viską sutvarkyti Corelyje, nes aš su juo dažniausiai dirbu 4u.gif Čia tik skonio reikalas mirksiukas.gif

Papildyta:
Tik naudojant Sadolin laką svarbu nepamiršti, kad jei laką tepi horizontaliai, tai viršutinį dažų sluoksnį reik tept būtinai vertikaliai.

g.gif , o tai man naujiena, nors dekupazu uzsiimu jau metus ir kursuose buvo akcentuojama tik tai, kad antras dazu sluoksnis turi buti tepamas priesinga kryptimi, nei teptas sadolinas -nu visada taip darau ir visada viskas gavosi
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 05, 18:15)
g.gif , o tai man naujiena, nors dekupazu uzsiimu jau metus ir kursuose buvo akcentuojama tik tai, kad antras dazu sluoksnis turi buti tepamas priesinga kryptimi, nei teptas sadolinas -nu visada taip darau ir visada viskas gavosi

na, ant instrukcijos parašyta, kad reik dažus tept skersai lako tepimo krypčiai...tai gal aš čia ką ne taip supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 05 lapkričio 2007 - 18:32
ant pačio sadolino bonkutės parašyta kad tepti statmenai, ar kaip ten, tiksliai neprisimenu, žodžiu taip kaip justess ir pasakė. Na bet kaip beteptum vistiek trukinėjimai gaunasi, svarbu netept ta pačia kryptim, man geriausia su kempinėle dėt antrą sluoksnį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 05 lapkričio 2007 - 18:49
QUOTE(mijaka @ 2007 11 05, 18:46)
ant pačio sadolino bonkutės parašyta kad tepti statmenai, ar kaip ten, tiksliai neprisimenu, žodžiu taip kaip justess ir pasakė. Na bet kaip beteptum vistiek tukinėjimai gaunasi, man geriausia su kembinėle dėt antrą sluoksnį

man su kempinėle irgi smagiau, nes lygiau dažai pasidengia...bet tuomet įtrūkimai daug smulkesni gaunasi, nei tepant teptuku g.gif įdomu, ar čia taip turi būti...
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 05, 09:23)
cikcak...tu mane nužudysi su ta Afrika  wub.gif  wub.gif  wub.gif iš kur tokių servetėlių gauni ?  blush2.gif  o kas ten dėžutės viduje,, išklijuota ar taip ir buvo ?  ax.gif

Mijaka, nereikia doh.gif žudytis, gyvenimas toks gražus lotuliukas.gif . O servetėles pirkau iš lietuviškos netinės parduotuvės Artdeko ar kažkaip panašiai vadinasi. Tik jų ten greitai neliko. O lenkiškose tikrai yra (merginos lyg ir g.gif organizavo užsakymą). Vidus bambukiniais tapetais dekoruotas.
Justess22, lotuliukas.gif oi pasakysiu kai kam apie tuos tarpelius, tik nujaučiu ką man atsakys doh.gif doh.gif , aš pati neturiu kada į foto subtilybes gilintis tai prašau pagalbos (dukters blush2.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif )
Pavonija, kriauklių derinti nereikėjo- tai dekupažinis popierius, viskas buvo suderinta aš tik sujungiau bigsmile.gif . Bet jau tas deku popierius doh.gif doh.gif och kaip man ne prie širdies su juo dirbti verysad.gif schmoll.gif
Ačū visoms, taip malonu skaityti gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 11 05, 18:23)
na, ant instrukcijos parašyta, kad reik dažus tept skersai lako tepimo krypčiai...tai gal aš čia ką ne taip supratau g.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 11 05, 18:46)
ant pačio sadolino bonkutės parašyta kad tepti statmenai, ar kaip ten, tiksliai neprisimenu, žodžiu taip kaip justess ir pasakė. Na bet kaip beteptum vistiek trukinėjimai gaunasi, svarbu netept ta pačia kryptim, man geriausia su kempinėle dėt antrą sluoksnį

rimtai g.gif , as tai niekada kai neskaiciau kas ten parasyta blush2.gif -tai man ir buvo naujiena
Atsakyti
na bent jau tam psl. lenkiškam iš kurio panos siūsis, tai neradau tokių grožybių verysad.gif
man irgi dekupažinis popierius schmoll.gif turiu dar kokius 6 didžiausiu jo lapus, bet visai nesinori niekur naudot
Atsakyti
Tik nebuk pora dienu... Tiek nauju groziu prigaminta wub.gif Visu atskirai ir pagirti neitu - visos tikrai tikrai labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti