Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(mijaka @ 2007 11 04, 20:30)
kažkodėl man atrodo, kad aš neturiu šios funkcijos savo fotike g.gif kituose randu, o savajam ne...nors kai pirkau, tai aprašyme buvo parašyta, kad yra doh.gif

jei aprašyme buvo parašyta, kad yra, tai ir turi būti. Dažniausiai ta funkcija būna pažymėta gėlyte.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 04, 16:33)
na jei rodytis tai rodytis  lotuliukas.gif  keliu dar vieną darbelį, čia komplektas, vazonas jau antras, nes pirmąjį vaikas sudaužė doh.gif ant vazono kriauklės 3D, bet kaip tai nufotkint neįsivaizduoju...
[Papildyta:
tiesa, darydama šį vazoną padariau išvadą, kad geriau spausdintą paveikslėlį prieš klijuojant niekuo nepurkšt  schmoll.gif  na, kaip purškiam plauku laku ar fiksatorium....kai dariau pirmą vazoną tai purškiau...ir man išplaukė spalvos, na kaip visada šiek tiek plaukia po tų purškymų, labiausiai matosi ant mažų paveiksliukų. O kai dariau antrą tai spausdinau gi tuos pačius paveiksliukus, bet dėl laiko stokos sugalvojau nepurkšt, ir žyymiai ryškiau gavosi finale  bigsmile.gif  klijavau pieštukiniais klijais ir po to purškiau aerozoliniu laku. Dabar net džiaugiuos, kad vaikas tą pirmą sudaužė hihihi.gif

Nu labai gražu thumbup.gif O man žinok po lako visai neišplaukia vaizdas schmoll.gif O be lako kaip tik išplaukia rolleyes.gif Matyt, visa tai priklauso ir nuo popieriaus ir nuo rašalo ir prieš darant darbelį reik išbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=mijaka,2007 11 04, 17:33]
na jei rodytis tai rodytis lotuliukas.gif

Mijaka, labai graziai padaryta, super 4u.gif
O ant ko tas paveiksliukas darytas? Ar ant specialaus paveiksliuko pagrindo - tokie kur buna pirkti pvz Thomas Philips? Bet jo krastai atrodo irgi pastorinti... g.gif

Vazaza klause ant kokio popieriaus spausdini? Man irgi smaslu.... ax.gif

Kazkada printinau ant sumustiniu popieriaus, bet papurskiau plauku laku, tai baisiai isplauke... O Tu, saunule, radai gudresni buda 4u.gif

Per laisvais dienas tik dar viena pakaba isspaudziau biggrin.gif
http://public.fotki....fragmentas.html
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 04, 22:24)
jei aprašyme buvo parašyta, kad yra, tai ir turi būti. Dažniausiai ta funkcija būna pažymėta gėlyte.

nėra pas mane jokių gėlyčių verysad.gif o aprašyme buvo na, kai pačioj parduotuvėj prie fotiko kortelės tokios stovi su kaina ir funkcijom...o kai nupirkau, tai toj knygelėj kur prie fotiko pridedama, tai neradau nieko apie tai parašyta...nu kas per marazmas verysad.gif arba mano fotike ji kažkaip kitai vadinama ir žymima ne gėlyte unsure.gif
QUOTE(Nenuorama @ 2007 11 04, 22:25)
Nu labai gražu  thumbup.gif O man žinok po lako visai neišplaukia vaizdas  schmoll.gif O be lako kaip tik išplaukia  rolleyes.gif Matyt, visa tai priklauso ir nuo  popieriaus ir nuo rašalo ir prieš darant darbelį reik išbandyt  mirksiukas.gif

tiesą sakant laku purkšt bandžiau labai senai ir jau nebepamenu kas gavosi tada biggrin.gif purškiu pasteles fiksatorium, tai ir kai papurškiu plaukia (nors stengius kelis kartus po laaaabai nedaug purkst) ir net jau kai papurkštą klijuoju - vistiek plaukia biggrin.gif na...čia matyt kiekvienam žmogui skirtingai gaunasi su tais paveikslėliais, tas pats kaip su maisto gaminimu, pagal tą patį receptą skirtingiem žmonėm skirtingai gaunasi patiekalas ax.gif
Atsakyti
:)Joanna,

tokia tvarkinga pakaba biggrin.gif iš kur tiek kantrybės iškarpyti boružėles? biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 04, 22:31-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 04, 22:31)
Mijaka, labai graziai padaryta, super  4u.gif
O ant ko tas paveiksliukas darytas? Ar ant specialaus paveiksliuko pagrindo - tokie kur buna pirkti pvz Thomas Philips? Bet jo krastai atrodo irgi pastorinti... g.gif

Vazaza klause ant kokio popieriaus spausdini? Man irgi smaslu....  ax.gif

Kazkada printinau ant sumustiniu popieriaus, bet papurskiau plauku laku, tai baisiai isplauke... O Tu, saunule, radai gudresni buda  4u.gif
Per laisvais dienas tik dar viena pakaba isspaudziau  biggrin.gif
http://public.fotki....fragmentas.html

ačiū ax.gif na,matai kaip pataikei, šitas paveikslėlis darytas kaip tik ant pagrindo iš Thomas Philips bigsmile.gif pirmą kartą gyvenime lankiausi toje parduotuvėje biggrin.gif ir nusipirkau tuos dalykėlius, ir pirmą kartą pabandžiau, anksčiau tik ant faneros darydavau, bet taip daug paprasčiau thumbup.gif man atrodo du tokie kvadratai kainavo apie 5 lt g.gif
spausdinau ant sumuštinių popieriaus, kažkodėl ryžinio mano printeris nepripažįsta niekaip schmoll.gif darau lygiai taip pat kaip ir sumuštinių popierių, niu bet vistiek išspjauna ir viskas...

o pakaba superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 04, 22:39)
:)Joanna,

tokia tvarkinga pakaba  biggrin.gif iš kur tiek kantrybės iškarpyti boružėles?  biggrin.gif

ACIU leliukas13 ax.gif

As nekarpau joms kojiciu, aisku, nes tai butu virsune doh.gif
Bet kiek galiu arciausiai iskerpu. Dar dukra pasodinau padeti bigsmile.gif

Na sunkoka man dar su dedeliais motyvais, susigarbanoja truputuka ta servetele vietomis... schmoll.gif tai ir zaidziu su maziukais rolleyes.gif

ACIU, Mijaka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :) Joanna: 04 lapkričio 2007 - 21:45
QUOTE(Domė @ 2007 10 31, 22:26)
aciu mergaites,
man nereikia nei medaliu, man svarbu, kad jus adrytume grazes dezutes is tureciau is ko pavyzdi imti, nes pati ne itin isradinga, tai is jusu semiuosi idejas grazias. biggrin.gif

as ir noooriuu tu serveteliu
tik panasu kad tu arba negauni mano zinuciu ir e-mail unsure.gif

a ko manes nieks nepriima? blush2.gif g.gif

as ir turiu dezuciu ir noriu groziu prikurti blush2.gif
mirksiukas.gif

Atsakyti
Kažko man nesimiega biggrin.gif g.gif g.gif , tad nusprendžiau kelis naujus darbus parodyti bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 11 05, 02:04)
Kažko man nesimiega  biggrin.gif  g.gif  g.gif , tad nusprendžiau kelis naujus darbus parodyti  bigsmile.gif

cikcak...tu mane nužudysi su ta Afrika wub.gif wub.gif wub.gif iš kur tokių servetėlių gauni ? blush2.gif o kas ten dėžutės viduje,, išklijuota ar taip ir buvo ? ax.gif
Atsakyti
cikcak, gražu thumbup.gif
Atsakyti
kokia fantastiskai uzburianti cikcak dezute bigsmile.gif
wub.gif
thumbup.gif
Atsakyti