Branzha, nu super ! Ir nieko sau "mini pabandymai". Pirmas blynas tikrai neprisvilęs. Kokia medžiaga padengei paskui plyteles? Ar jau teko plauti jas? Kuom geriausiai būtų dengti stiklą, kokiu laku?
Gal galie patarti, su kokiais klijais klijuoti ryzines serveteles? Tas, su paveiksleliu. Ar dazai nesilieja?
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 03, 18:12)
auksiniu serveteliu yra kaune urme 11 sandelyje
QUOTE(Urla @ 2007 11 03, 19:02)
artmanija turi nuju auksiniu, net keliu rastu.
deja, bet nei Kaunas, nei artmanija -man netinka -esu vilniete-tad del serveteliu nelabai i Kauna turiu laiko vaziuoti, o is artmanijos siustis tik kelias serveteles ir sumoketu uz siuntima 6 lt -tai kazkaip nelabai protingai atrodo, juolab, kad daugiau nieko kito nereikia
Gal kada Vilniuje atrasiu laiko subegioti iki kaledu i kokia Europa
QUOTE(Urla @ 2007 11 03, 20:04)
Gal galie patarti, su kokiais klijais klijuoti ryzines serveteles? Tas, su paveiksleliu. Ar dazai nesilieja?
su skiestu lipalau - jau jei serveteles niekas nelieja -tai ryzinio juolab
[o is artmanijos siustis tik kelias serveteles ir sumoketu uz siuntima 6 lt -tai kazkaip nelabai protingai atrodo
pala, pala, kokius 6Lt? as siunciausi popieriu ir mokejau 4.15...
molinė žvakidė
QUOTE(Urla @ 2007 11 03, 20:53)
nu tebunie 4,15 - bet jei man reikia kokiu 3 serveteliu -tai vistiek neprotinga uz ju siuntima mometi 4,15+uz pavedima bankui
QUOTE(mijaka @ 2007 11 03, 22:14)
molinė žvakidė
nu jau grozis
Kunigunda, gi gali kooperuotis su kuo nors ir užsakyt iš Artmanijos, duosi kokį litą už siuntimą žinoma, jei nerasi Vilniuj jų, bet manau rasi
ačiū
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 03, 23:26)
nu jau grozis
ačiū
QUOTE(mijaka @ 2007 11 03, 22:37)
Kunigunda, gi gali kooperuotis su kuo nors ir užsakyt iš Artmanijos, duosi kokį litą už siuntimą žinoma, jei nerasi Vilniuj jų, bet manau rasi
ieskosiu -tik teks palaukti - darbas dabar visa laika sueda
QUOTE(Bransha @ 2007 11 03, 12:36)
Na pasirodysiu ir as, savo pirmuosius mini pabandymus dekupazinti..
po maza zingsniuka ir jus pasivysiu
po maza zingsniuka ir jus pasivysiu
Labai sėkmingi pirmi žingsniai
QUOTE(mijaka @ 2007 11 03, 22:14)
molinė žvakidė
WOW Nu nepaprastai gražu
vaje...... , Mijaka....