Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

isduosiu as blush2.gif isdegina su medzio degikliu, as nusipirkau uzvakar toki senukuose, uz 42,9 lt Reik ieskoti prie graviravimo irankiu ax.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 02, 21:09-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 02, 21:09)
Sveikos, norejau paklausti - gal kas tokius klijus naudojate?
(sorry, kad dedu nuoroda, bet paveiksliuko dar ikelti i foruma negaliu  schmoll.gif )

http://public.fotki....ervetelems.html

Man neiseina su siais klijas dirbti, nebent mazus motyvus klijuoti, bet kai noriu dideli gabala uzklijuoti tai be sansu - jie per greitai dziusta... Neimanoma islyginti serveteles.
Gal cia del patirties stokos?  g.gif  Jei kas bandet parasykite prasau kaip Jums sekasi su jais dirbti  ax.gif

UUPS >>> labai labai patiko tavo sepetys !!!
Jis sukele nenumaldoma nora ir savo sepeti padabinti  blush2.gif

as ilga laika naudojau panashius klijus-laka, tik kitos firmos.
dabar persimeciau prie PVA kliju, nes a) uzklijavus nebenuplausi,- jie netirpsta vandenyj b)PVA pigiau c) klijuojant visa servetele, is tiesu per greit dziuva...
nedideliems motyvams man per greit neuzdziudavo...aisku, greiciau nei PVA, bet tame matau tik privaluma,- nereikia ilgai laukt, nebaisu, kad ranka uzkliudzius servetele nubrauksi viska lauk ar ipleshi...
o shepetys tavo puikus thumbup.gif tik neisivaizduoju, kaip taip graziai tuos igaubtus shonus uzhklijavai... unsure.gif
Atsakyti
JOANA.. labai grazus sepetys thumbup.gif Ir labai tvarkingai padekupazuotas biggrin.gif

Papildyta:
Bandau ir as parodyti...
dezute dukrytei.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 11 03, 00:57)
o shepetys tavo puikus  thumbup.gif  tik neisivaizduoju, kaip taip graziai tuos igaubtus shonus uzhklijavai... unsure.gif

aciu 4u.gif
Man lengviau tuos krastus daryti su dekupaziniu popieriumi, jis tvirtresnis - siuo atveju pirkau is senasnaujas. Apie tokius popierius jau ejo kalba sioje temoje treciame puslapyje - tipo DECOPATCH rolleyes.gif

man sis popierius visai patinka - jis plonas, bet stiprus, gana elestingas, nereikia jo pries tai mirkyti thumbup.gif
tik brangokas... g.gif

sita dezute taip pat su tokiu dekupazinta:
http://public.fotki....datudezute.html
Atsakyti
Na pasirodysiu ir as, savo pirmuosius mini pabandymus dekupazinti.. ax.gif
po maza zingsniuka ir jus pasivysiu wink.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 11 03, 13:36)
Na pasirodysiu ir as, savo pirmuosius mini pabandymus dekupazinti..  ax.gif 
po maza zingsniuka ir jus pasivysiu wink.gif

super thumbup.gif , o vonia as apsalus wub.gif ,
galima ir pigiau prasisukt nei perkant brangias plyteles bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna , smile.gif labai viskas tvarkingai, gražiai dėžutė thumbup.gif
Bransha, pirmi žingsniai nestringa biggrin.gif , dėžutė labai puikiai pasendinta clap_1.gif
Atsakyti
rugsėje, pavonija, aciuks 4u.gif
plyteles tikrai galima padailint, butent tokia mintis ir buvo, kadangi tuomet kai reikejo plyteliu, pinigeliu daug nebuvo, o padailintos, tai jos brangiai labai kainuoja.. o cia, gi servetele beveik nuo stalo biggrin.gif biggrin.gif
tik del dezutes, dar vis nedristu vidaus klijuot, kazkaip neismanau dar kaip.. reiktu info pasidairyt rimtos, gal g.gif kaip ten skyrelius padaryt, medziaga isklot lygiai.. gal kas turit po ranka info? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 03 lapkričio 2007 - 14:34
na, vonia pasakiška wub.gif wub.gif wub.gif gera idėja
gaila pas mane plytelės vonioj tamsios...
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 02, 12:24)
g.gif , sakyk gal tokiu auksiniu serveteliu buna  g.gif

auksiniu serveteliu yra kaune urme 11 sandelyje
Atsakyti
Sveikos, pradejau ir as labai dometis dekopazu. uzsisakiau is senasnaujas deko popieriaus ir labai nusivyliau.. gavau ji sulankstyta, o kitas ir perkirptas buvo.. verysad.gif Kadangi, norejau ji dovanoti draugei dekoravimo maniakei, teko antra karta uzsisakineti.. nes negrazu juk nesti sulankstyta g.gif tai uzsakiau is artmanijos, tai gavau normalu, grazu paziureti. Ar ir jums siuncia sulamdytus? aisku, kai sau, tai nieko tokio, issilygina dekopazinant..
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 03, 20:12)
auksiniu serveteliu yra kaune urme 11 sandelyje

artmanija turi nuju auksiniu, net keliu rastu.
Atsakyti
Aciu merginos u zpagalba 4u.gif

Bransha,dezute man labai patiko wub.gif tik va labai idomu.koks cia paveikslelis?Spausdintas jis ar kaip? ax.gif
Atsakyti