isduosiu as isdegina su medzio degikliu, as nusipirkau uzvakar toki senukuose, uz 42,9 lt Reik ieskoti prie graviravimo irankiu
Joanna+2007 11 02, 21:09-->
as ilga laika naudojau panashius klijus-laka, tik kitos firmos.
dabar persimeciau prie PVA kliju, nes a) uzklijavus nebenuplausi,- jie netirpsta vandenyj b)PVA pigiau c) klijuojant visa servetele, is tiesu per greit dziuva...
nedideliems motyvams man per greit neuzdziudavo...aisku, greiciau nei PVA, bet tame matau tik privaluma,- nereikia ilgai laukt, nebaisu, kad ranka uzkliudzius servetele nubrauksi viska lauk ar ipleshi...
o shepetys tavo puikus tik neisivaizduoju, kaip taip graziai tuos igaubtus shonus uzhklijavai...
QUOTE( Joanna @ 2007 11 02, 21:09)
Sveikos, norejau paklausti - gal kas tokius klijus naudojate?
(sorry, kad dedu nuoroda, bet paveiksliuko dar ikelti i foruma negaliu )
http://public.fotki....ervetelems.html
Man neiseina su siais klijas dirbti, nebent mazus motyvus klijuoti, bet kai noriu dideli gabala uzklijuoti tai be sansu - jie per greitai dziusta... Neimanoma islyginti serveteles.
Gal cia del patirties stokos? Jei kas bandet parasykite prasau kaip Jums sekasi su jais dirbti
UUPS >>> labai labai patiko tavo sepetys !!!
Jis sukele nenumaldoma nora ir savo sepeti padabinti
(sorry, kad dedu nuoroda, bet paveiksliuko dar ikelti i foruma negaliu )
http://public.fotki....ervetelems.html
Man neiseina su siais klijas dirbti, nebent mazus motyvus klijuoti, bet kai noriu dideli gabala uzklijuoti tai be sansu - jie per greitai dziusta... Neimanoma islyginti serveteles.
Gal cia del patirties stokos? Jei kas bandet parasykite prasau kaip Jums sekasi su jais dirbti
UUPS >>> labai labai patiko tavo sepetys !!!
Jis sukele nenumaldoma nora ir savo sepeti padabinti
as ilga laika naudojau panashius klijus-laka, tik kitos firmos.
dabar persimeciau prie PVA kliju, nes a) uzklijavus nebenuplausi,- jie netirpsta vandenyj b)PVA pigiau c) klijuojant visa servetele, is tiesu per greit dziuva...
nedideliems motyvams man per greit neuzdziudavo...aisku, greiciau nei PVA, bet tame matau tik privaluma,- nereikia ilgai laukt, nebaisu, kad ranka uzkliudzius servetele nubrauksi viska lauk ar ipleshi...
o shepetys tavo puikus tik neisivaizduoju, kaip taip graziai tuos igaubtus shonus uzhklijavai...
QUOTE(uups @ 2007 11 03, 00:57)
aciu
Man lengviau tuos krastus daryti su dekupaziniu popieriumi, jis tvirtresnis - siuo atveju pirkau is senasnaujas. Apie tokius popierius jau ejo kalba sioje temoje treciame puslapyje - tipo DECOPATCH
man sis popierius visai patinka - jis plonas, bet stiprus, gana elestingas, nereikia jo pries tai mirkyti
tik brangokas...
sita dezute taip pat su tokiu dekupazinta:
http://public.fotki....datudezute.html
Na pasirodysiu ir as, savo pirmuosius mini pabandymus dekupazinti..
po maza zingsniuka ir jus pasivysiu
QUOTE(Bransha @ 2007 11 03, 13:36)
Na pasirodysiu ir as, savo pirmuosius mini pabandymus dekupazinti..
super , o vonia as apsalus ,
galima ir pigiau prasisukt nei perkant brangias plyteles
Joanna , labai viskas tvarkingai, gražiai dėžutė
Bransha, pirmi žingsniai nestringa , dėžutė labai puikiai pasendinta
Bransha, pirmi žingsniai nestringa , dėžutė labai puikiai pasendinta
rugsėje, pavonija, aciuks
plyteles tikrai galima padailint, butent tokia mintis ir buvo, kadangi tuomet kai reikejo plyteliu, pinigeliu daug nebuvo, o padailintos, tai jos brangiai labai kainuoja.. o cia, gi servetele beveik nuo stalo
tik del dezutes, dar vis nedristu vidaus klijuot, kazkaip neismanau dar kaip.. reiktu info pasidairyt rimtos, gal kaip ten skyrelius padaryt, medziaga isklot lygiai.. gal kas turit po ranka info?
plyteles tikrai galima padailint, butent tokia mintis ir buvo, kadangi tuomet kai reikejo plyteliu, pinigeliu daug nebuvo, o padailintos, tai jos brangiai labai kainuoja.. o cia, gi servetele beveik nuo stalo
tik del dezutes, dar vis nedristu vidaus klijuot, kazkaip neismanau dar kaip.. reiktu info pasidairyt rimtos, gal kaip ten skyrelius padaryt, medziaga isklot lygiai.. gal kas turit po ranka info?
na, vonia pasakiška gera idėja
gaila pas mane plytelės vonioj tamsios...
gaila pas mane plytelės vonioj tamsios...
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 02, 12:24)
, sakyk gal tokiu auksiniu serveteliu buna
auksiniu serveteliu yra kaune urme 11 sandelyje
Sveikos, pradejau ir as labai dometis dekopazu. uzsisakiau is senasnaujas deko popieriaus ir labai nusivyliau.. gavau ji sulankstyta, o kitas ir perkirptas buvo.. Kadangi, norejau ji dovanoti draugei dekoravimo maniakei, teko antra karta uzsisakineti.. nes negrazu juk nesti sulankstyta tai uzsakiau is artmanijos, tai gavau normalu, grazu paziureti. Ar ir jums siuncia sulamdytus? aisku, kai sau, tai nieko tokio, issilygina dekopazinant..
Papildyta:
artmanija turi nuju auksiniu, net keliu rastu.
Papildyta:
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 03, 20:12)
auksiniu serveteliu yra kaune urme 11 sandelyje
artmanija turi nuju auksiniu, net keliu rastu.
Aciu merginos u zpagalba
Bransha,dezute man labai patiko tik va labai idomu.koks cia paveikslelis?Spausdintas jis ar kaip?
Bransha,dezute man labai patiko tik va labai idomu.koks cia paveikslelis?Spausdintas jis ar kaip?