Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(ItaBita @ 2007 11 02, 14:48)
cia mano dar vienas pabandymas dekupazuoti smile.gif
beje klausimas kaip reikia sakyti dekupazuoti ar dekupazinti?  ax.gif  blush2.gif  g.gif

Justess pakaba sefui tai jau tikrai kaip sefui smile.gif superine  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif super butelaitis...tobulėji ne dienom o valandom mirksiukas.gif aš tai sakau "dekupazinti" lotuliukas.gif ir ačiū už pakabėlės pagyrimą lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(uups @ 2007 11 02, 14:53)
Juste,- nu kaip visada wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 11 02, 15:59)
vagi, as turiu tokiu pat serveteliu, ir mastau dabar, kaip jas galima butu uzklijuot, kad nepersimustu spalva...  g.gif  taigi jei pavyks, butinai pasidalink technika  4u.gif  4u.gif

na aš tokiu atveju nežinau kito būdo tik kaip šiek tiek pavargti - t.y. iš pradžių dažyti foną baltai (arba tą vieta kur bus klijuojamas šviesusis motyvas), tada klijuoti servetelę, o tada jau kruopščiai aplinkui motyva apdažyti juodai ar kita tamsiaja fono spalva... g.gif (taip dariau ir tą tamsųjį vazoną su rožėm, kur čia buvau neseniai įkėlus parodyti)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 02 lapkričio 2007 - 15:31
QUOTE(uups @ 2007 11 02, 12:36)
auksiniu neteko matyt...buna gal kokiu su ornamentais g.gif

ach, kaip man tokios butu neprosal, o gal teko matyti tokio decopacht popieriaus
mergaites -gal kas Vilniuje matete auksiniu serveteliu su neryskiu ornamentu

QUOTE(justess22 @ 2007 11 02, 14:12)
Dar viena pakabėlė blush2.gif

QUOTE(ItaBita @ 2007 11 02, 14:48)
cia mano dar vienas pabandymas dekupazuoti smile.gif

labai grazus darbeliai
Atsakyti
Kaune Imdeco tai tokias nosinaites auksines esu pirkusi:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 11 02, 15:49)
Kaune Imdeco tai tokias nosinaites auksines esu pirkusi:

dekui, reiks Vilniuje uzsukti paieskoti
Atsakyti
Man sepeciu kazko nerodo,bet itariu,kad grazu.

Na o JUSTESS22 pakabele....kaip visada-idealiai ir skoningai atliktas darbas.

TURIU PRASYMA,AR NEGALETUM ISDUOTI PASLAPTIES,KUR GAUTI TOKIU SERVETELIU AR POPIERIAUS SU MUZIKOS INSTRUMENTAIS???? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MELONIJA @ 2007 11 02, 20:00)
Na o JUSTESS22 pakabele....kaip visada-idealiai ir skoningai atliktas darbas.

TURIU PRASYMA,AR NEGALETUM ISDUOTI PASLAPTIES,KUR GAUTI TOKIU SERVETELIU AR POPIERIAUS SU MUZIKOS INSTRUMENTAIS???? wub.gif

dėkui 4u.gif o nosinaites pirkau Kaune Imdeco 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 02, 13:24)
, sakyk gal tokiu auksiniu serveteliu buna  g.gif

kazka panasaus maciau artmanijoj Klaipedoj.. smile.gif
Atsakyti
Justess22, Pakaba labai šauni - jos jau Tavo stichija bigsmile.gif

Servetėlių su muzikos instrumentais mačiau artdeco.lt ir senasnaujas.lt . Tik kazkodel artdeco.lt man ne visus serveteles leidzia perziuret.

Kunigunda, senasnaujas.lt man rodos yra kozkokiu serveteliu su ornamentu su auksu.

tikiuosi, kad greitai baigsiu savo pirmaji dekupazuota daikta ir ikelsiu Jusu teismui:D
Papildyta:
Ar bandet kas uzsisakyti serveteles is artdeco.lt? kazkaip man nelabai patikimai atrodo. Serveteliu ne visas atvercia, del kursu tylu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti - gal kas tokius klijus naudojate?
(sorry, kad dedu nuoroda, bet paveiksliuko dar ikelti i foruma negaliu schmoll.gif )

http://public.fotki....ervetelems.html

Man neiseina su siais klijas dirbti, nebent mazus motyvus klijuoti, bet kai noriu dideli gabala uzklijuoti tai be sansu - jie per greitai dziusta... Neimanoma islyginti serveteles.
Gal cia del patirties stokos? g.gif Jei kas bandet parasykite prasau kaip Jums sekasi su jais dirbti ax.gif

UUPS >>> labai labai patiko tavo sepetys !!!
Jis sukele nenumaldoma nora ir savo sepeti padabinti blush2.gif

Stai, kam idomu ax.gif http://public.fotki....ge/sepetys.html
Atsakyti
user posted image

Jusress22,pasakiškai gražu wub.gif ištikruju visi darbeliai labai nuostabūs 4u.gif 4u.gif thumbup.gif norėjau paklaust: su kokiu aparatu išdeginat tuos užrašus kaip ant justess22 pakabų? ir kur jį galima nusipirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 02, 20:37)
Ar bandet kas uzsisakyti serveteles is artdeco.lt? kazkaip man nelabai patikimai atrodo. Serveteliu ne visas atvercia, del kursu tylu  schmoll.gif

ten turetu buti Kristinos telefonas, kuriuo galima skambinti ir klausti del kursu
Atsakyti