Sveiki,
Noreciau, kad rekomenduotumete lauko kavines-restoranus su grazia aplinka, vaiku ziadimu aikstelemis. Ieskau kazko netoli Vilniaus, kad tiktu vaiku gimtadieniui svesti, kazko kaip Juozo HBH prie Palangos, tik mazesniu masteliu. Belomonte grazu, bet vaikam nera ka veikit. Zvejo sapne nera ka valgyti, isskyrus zuvi.
Laukiu pasiulymu, manau bus naudinga ne tik man
pas mus ta pati problema... tikrai gal kasnors jau yra rade smagia vietele..
siaip valakampiuose restoranas riviera turi lauko kavine, salia antys neryje plaukioja, salia staliuko ant zoles galima ir dekuti vaikui paklot, na bet cia tik mazuliukams kaip mano, kur dar tik ropoja ir kiekviena zolyte idomi, o vyresniems irgi ten greit pabostu, nes zaidimu aiksteles tai nemaciau as ten.. vaziuosim apziuret, tai jei patiks - parasysiu
siaip valakampiuose restoranas riviera turi lauko kavine, salia antys neryje plaukioja, salia staliuko ant zoles galima ir dekuti vaikui paklot, na bet cia tik mazuliukams kaip mano, kur dar tik ropoja ir kiekviena zolyte idomi, o vyresniems irgi ten greit pabostu, nes zaidimu aiksteles tai nemaciau as ten.. vaziuosim apziuret, tai jei patiks - parasysiu
ismaisiau Vilniu ir jo apylinkes ieskodama info. Parasysiu patikusius var.
- pasirinkom a.v. Rezidencija 10 km nuo Vilniaus Moletu link, leido vaikam zailsi atsivesti, mokesim tik uz maista, bent taip zadejo:) 3 h prasem
-sodyba http://www.asodyba.lt/gallery/ 5 km uz Vilniaus, darbo diena 400 litu pirtis, cia aisku tevams jeigu noras butu, tinkilinis, o vaikams didziule pieva, fontanas, balionai, manau irgi del atsivezamu zailsu nepriestrautu. Ko daugiau vaikams reikia:)
-dar sake v.u. botanikos sode yra vaikams aikstele pries restorano tik nespejau dar nuvaziuot paziuret, bet sake kad aplinka tinkama.
- pasirinkom a.v. Rezidencija 10 km nuo Vilniaus Moletu link, leido vaikam zailsi atsivesti, mokesim tik uz maista, bent taip zadejo:) 3 h prasem
-sodyba http://www.asodyba.lt/gallery/ 5 km uz Vilniaus, darbo diena 400 litu pirtis, cia aisku tevams jeigu noras butu, tinkilinis, o vaikams didziule pieva, fontanas, balionai, manau irgi del atsivezamu zailsu nepriestrautu. Ko daugiau vaikams reikia:)
-dar sake v.u. botanikos sode yra vaikams aikstele pries restorano tik nespejau dar nuvaziuot paziuret, bet sake kad aplinka tinkama.
Man irgi dabar tokia problema (del klases susitikimo). Reikia jaukios vieteles, kad butu privatu (rukantieji nori buti lauke ir nebegioti). O beje, kiek zinot kaviniu kur leistu atsinesti savo alkoholi?
QUOTE(pikelet @ 2010 07 31, 19:51)
Mes sventeme dvyliktoku isleistuves restorane Sandra, Rygos g. Visiems labai patiko. Skanus ir sviezias maistas uz gera kaina, malonus aptarnavimas, graziai papuosta sale. Mes tikrai sauniai praleidom vakara.
Buvom ten per drauges jubilieju, maistas ir aptarnavimas tikrai Bet man asmeniskai didziulis minusas kad sales yra pirmame ir antrame aukste, tai buvo du banketai, o muzikantai tik pirmame, tai visi sveciai soko kartu 1 aukste
Sveikos
tema nepopuliari ,bet manau daug kam aktuali.Gal galėtumėte parekomenduoti Vilniuje kavinę,kuri turėtų gražiai sutvarkytą aplinką ir savo kiemą?
tema nepopuliari ,bet manau daug kam aktuali.Gal galėtumėte parekomenduoti Vilniuje kavinę,kuri turėtų gražiai sutvarkytą aplinką ir savo kiemą?
Merginos vilnietes ( ir ne tik ) , gal kam teko svest ka nors restorane Sandra?
kiek zinau jie turi tris sales, mane labiausiai domintu Justiniskes...na bet siaip ne esme, bet kokia info butu naudinga
kiek zinau jie turi tris sales, mane labiausiai domintu Justiniskes...na bet siaip ne esme, bet kokia info butu naudinga
Mes atradome Vilniuje Totorių kavinę, to paties pavadinimo gatvėje, visi patiekalai patiekiami karštose keptuvėlėse efektinga, o antrą aukštą galima rezervuoti labai jauki privati erdvė 15-20 žmonių
Ieskome jaukios kavinukes mamos 60-mecio jubiliejui. Gal ka patarsite