Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

QUOTE(kavenska @ 2005 03 03, 15:40)
Mūsų auklė - nuostabiausias žmogus pasaulyje. Augina jau antrą mano vaiką. Vyriausią į darželį atidaviau tik 4 metų, nes vaikui labai reikėjo kolektyvo, o štai jaunėliui vasarą sueis 5, ir aš tik nuo rudens planuoju leisti į darželį, nors baisia-baisiai nenoriu. Na taip man gerai - nuvežu ryte ir jokio vargo (vaiką beje vežu pas auklę į namus, man labai patinka, nereikia rūpintis, kad namuose būtų tvarka, pilnas šaldytuvas ir t.t.  wub.gif  ), be to ji gyvena nuosavam name, tai vaikas daug laiko praleidžia lauke. Augina vaiką nuo 1,5 metų, per tą laiką jis nė karto rimtai nesirgo, ir nuo soskės atpratino, ir nuo ant puodo... Auklytė labai su vaiku užsiima, jau baigia raideles išmokti, o kiek eilėraščių, dainelių išmokino... Vienu žodžiu - aukso žmogus, bet koordinates paskelbsiu tik vasaros pabaigoj  smile.gif


Pagal nick'a tai kauniete...
Bet jei esi Vilniuje, tai mane visai domintu tokia aukle nuo ateinancio rudens...
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 01 15, 18:48)
As savaja aukle laikysiu tik iki vasaros vidurio. Labai gaila, bet nuo rudens mazaja teks atiduoti i lopseli sad.gif gaila ir aukles, kuri isties yra nuostabus zmogus ir labai myli mano mazyle. Mazyle irgi, beje, atsako tuo paciu.

Aukle labai plepi, nulat su mano dukrele sneka, kaip su suaugusiu zmogum. Sako, jog taip ji greiciau kalbet prades. Pati gamina vaikui koseles, nes "pirktines sintetikos" jai sazine neleidzianti vaikui duoti.

Tai va, jei kam reiks nuolatines aukles, vasaros pabaigoj-rudens pradzioj galesiu "perduot"

Tiesa, ji pensinio amziaus.


As pradėjau ieskoti auklės dešimties mėnesiu sūnui,jei tikrai geras žmogus palaukčiau iki vasaros.Mes gyvenam Pasilaičiuose.Gal galite atsiųsti jos oordinatesir dar norėjau pakalusti kiek jai mokate 861532521.a.tamosiunas@centras.lt
Atsakyti
QUOTE(amama @ 2005 02 01, 13:20)
Sveikos,
Papasakosiu apie savo aukle kurios nuo kovo vidurio jau nebereikes .
Su ja draugavom beveik metus.
Mes gyvenam Karoliniskese, o aukle Virsuliskese.
Esu labai patenkinta.

Aukle pensininke, labai tvarkinga, padaro dukrytei valgyti, zaidzia, visada iseina i lauka ir t.t. jeigu ka domins dar daugiau info. rasykite zinutes.


Gal galite parasyti jos koordinatesa.tamosiunas@centras.ltarba paskambinti 861532521.
Atsakyti
Kadangi tema išsikreipė į - gelbėkit, reikia geros auklės, prisidedu ir aš. Man irgi labai reikia auklės berniukui Pilaitėje.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
man irgi labai labai reikia geros aukles. Gal galetumet ka nors rekomenduoti? Sunui dabar 1m. ir 1 men., gyvenam Zirmunuose, aukles reikia visai darbo dienai. Mano tel. 8 650 39928.
Jau viena aukle turejom, deja ji mus ka tik labai pavede (eisiu parasysiu i juoda sarasa kol dar pykti nepraejo mad.gif )
Atsakyti
Sveika Almusia,
Gal galetum parasyti sios puikios aukles telefona arba kaip kitaip galetumeme su ja susisiekti?

Is anksto labai dekui!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flower: 01 balandžio 2005 - 20:43
Labas Merida,

labai patiko tavo aukles rekomendacija, nors ir senai rasyta.
Labai noretume tokios aukles savo vaikui, mums reikia jau nuo dabar, bet galime laukti ir iki geguzes.
Ar galetum parasyti kontaktus (telefona).
Is anksto dekoju.

Julija
Atsakyti
As irgi rasysiu neatitinkacia temos zinute. Dukrai 9 men ir jau dabar pradeduieskoti aukles. Is pradziu gal pusmeti reikes tik valandines, bet metu gale nuolatines. Jei pas ka dirba geras zmogus, mylintis vaikus, megstantis bendrauti ,tai labai prasyciau man rekomenduoti. Mes gyvename Baltupiuose. Planuojame moketi gera atlyginima, 700-800 , jei bus puikus zmogus,tai galima ir dar daugiau. Atmestinai paziurejau i bloga pirmjo vaiko aukl,tad is klaidu mokausi ir jau dabar pradedu ieskoti aukles. Buciau labai dekinga uz visus pasiulymus.
Atsakyti
mielos mamos, vasara rasiau kad turiu pukia aukle, bet ji nuo rudens jau dirba kita darba, tad prasau i mane del jos nebesikreipti. 4u.gif
Atsakyti
Oi, mamos, per savaitgali baigiu prazilti. Uzvakar gavau darba, o ryt, pirmadieni, man jau reikia eit i ta darba. O aukles - nera cry.gif Turejom nuostabia jauna studente, valandine aukle. Parejusi po pokalbio pasakiau jai, kas cia ivyko, o ji kadangi studente, tai visa darbo diena jai netinka. Nu tai jai irgi sokas, kad ateis kokia babce ir lis prie Viltutes biggrin.gif doh.gif Pradejo galvot, gal ka pazista. Na susiskambino su daruge, kuri moka dirbt su vaikais, ir pasirodo, ji laisva! Labai apsidziaugiau, bet... Siandien, sekmadieni, atejo naujoji aukle pasisneket, apsiziuret, ir... Nu nepatiko ji man g.gif Na gal tai motiniska nuojauta ar kas g.gif Kai atejo valandine aukle dirbt, is pirmu minuciu supratau, kad siam zmogui vaika palikciau be kalbu. O va sitai - nelabai verysad.gif Bet tai kad pasirinkimo neturiu doh.gif Ryt jau man i darba!
Tai stai ka norejau pasakyt: jei kas netycia paleisit nuostabia aukle po menesio ar siaip kada vasara, susisiekit su manim mirksiukas.gif Pagailekit mano mazytes cry.gif Noriu tokio zmogaus, kuriam galiu drasiai buto raktus duot ir vaika i rankas. Gyvenam Fabijoniskese.
Atsakyti
parašyk Meridai,jos auklė nuo gegužės laisva
pas mus nesutiko,nes per per toli gyvenam,bet gal Fabai jai bus pakeliui
jei ką-aš irgi turiu jos telefą,jei reik,parašysiu į asmeninę..
Atsakyti
Fanta,tai jei valandininke studente tau nebereikalinga-gal noretum pas mane dirbti? Man labai labai reikia....jau raganeju nuo nuovargio....be to paskaicius juodaji aukliu sarasa dar ir daba negalu atsigauti ir nusprendziau imti tik kazkieno rekomenduota zmogu.
Atsakyti