Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

Viena telefona lyg ir neblogos turiu, tiesa, pati neisbandziau, bet buvau sau issirinkusi rugpjucio menesi. Jei dar nedirba, tai galesiu kam nors duoti, bet, deja, Klaipedoje...
Atsakyti
IESKOM AUKLES SAVO 13 men. DUKRYTEI, VILNIUJE, PASILAICIUOSE.
GAL GALIT REKOMENDUOT rolleyes.gif
LABAI LAUKSIU PASIULYMU, bet toks ispudis susidare, kad dabar visos iesko, o pasiulymu kaip ir ner sad.gif , bet as tikiuosi.
Moketume iki 500 Lt, bet pas mus paskaiciavau per men. iseitu kazkur apie 150 valandu bu reiktu. Savaite - po 9 val, savaite - po 4 ir panasiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantalux: 21 rugsėjo 2004 - 20:25
o mes vis dar ieskom auklytes savo 2.gif Kaune visai darbo dienelei. negi tikrai ne vienos neparekomenduosit???
Atsakyti
Mano drauges (abi is Vilniaus) iesko aukles:

1. berniukas: 1m.1men, gyvena Virsuliskese (visa darbo diena)
2. mergaite: 1m.7men. gyvena Savanoriu pr. (ne visa darbo diena)
Atsakyti
Žemaite

Mes iš Klaipėdos. Rekomenduok gera auklę. Telefoną ir kiek mokėjai?
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti auklę-pirmiausiai apibūdinimas-moterytė paprasta, be jokių pričindalų,vyras miręs jau senai- jai 55 metai,turi sūnų, bet jis su 2 anūkais Klaipėdoje gyvena- išvaizda jei svarbu- paprasta, ne kataloginė(t.y.-paprasta moterytė ,kartais apsirenga nelabai madingai, bet tai ne svarbu)
Ji gyvena-prie Kalvarijų turgaus, manau kad jei susitartumėte, kartais gali net vaiką pas save pasiimti(yra prižiūrėjusi net savaitgalį ne tik šeimininkų vaiką,bet net šunį yra parsivežusi).Moka gaminti valgį-tik kartais rieboką.
Kas susidomės- kad ir kaip juokingai skambėtų-STASĖ BALIUTAVIČIENĖ, MOB.+37067128595(jei dar neturi susiradusi)
Atsakyti
UPS. atsiprašau- STASĖS BALIUTAVIČIENĖS YRA KITAS TELEFONAS-860469465
Atsakyti
Kreipiuosi į Kaunietes mamytes-reikia auklės kažkur jau nuo gruodžio mėn(4mėn berniukui), kažkur iki 15val kasdien.Nusišauti gali, jau visus pažįstatamus apklausiau, pažįstamų pažįstamus, ir šnipštas..visos turi savo lelius ir savo aukles..
Atsakyti
Mums reik auklytės Kaune, Dainavoj visai darbo dienai. Vaikui metukai.
Atsakyti
matau kad su auklemis ne kas..... sad.gif
ir mums reikatu aklytes, bet ne kasdien ir ne visai darbo dienai...
gal kas ka zinot ir galit parasyti???????? smile.gif
prasau.......... tongue.gif
Atsakyti
patarkit, kaip issirinkti gera aukle. Man, tiesa, reiktu jos tik pusei dienos. Ir as pati visalaik namie, tik kad dirbu, tai ziuriu, kad nebespeju su darbais. Butu gerai kokia auklyte susiradus. Mano mazulis dar tik 4 men., bet kai pati buciau gretimam kambary, tai nebaisu.
Atsakyti
Galiu rekomenduoti nuostabia aukle Vilniuje, kam reikes nuo geguzes men. Musu sunus prades eit i darzeli. Jai 34 m. buvusi darzelio aukletoja. Ji sutiktu dirbt tik visa darbo diena ir jos kaina - ne maziau 600 Lt. per menesi.
Per 1 m. ir 3 men. negaliu prisimint ne vieno trukumo jos darbe: visada vitaminai ir vaistai sugirdyti laiku, susako visus atejusios gydytojos nurodymus, maista ji ruosia kasdien vaikui vis kita, dar ir man rekomenduoja, ka galeciau nupirkt paivairinimui, stato is kaladeliu tunelius ir abu sukrite ant kilimo stumdo masineles, spalvina knygutes, karpo snaiges. Pati maitinasi savo maistu(atsinesa), nebent primigtynai prasau, kad valgytu, nes obuoliu maisas riogso. Irasinejom pora dienu jos buvima- likau suzaveta, linksma, dainuoja, nenervinga, kai vaikas kazka numete nuo stalo.
Juk reikia kazkam aukles, kuria vertinu - 10 balu?
Atsakyti