QUOTE (kylie @ 2004 08 10, 19:15) |
labai noretusi rasti tikrai gera aukle,kuri butu su vaiku puse dienos...o kur galima rasti aukliu skelbimu? |
"Skelbimu lentoj" arba isidek pati i interneto puslapi www.skelbimai.lt
as turiu puikia aukle, Vilniuje
bus laisva mazdaug nuo spalio pradzios-vidurio, nes maniske eis i darzeli. ziurejo mano mergaite nuo 10 men. beveik 2 metus.
Moku po 25 lt, uz diena, menesiui 500 lt.
ji gyvena seskinej, atvaziuodavo pas mus i Zveryna.
Pazadeti galutinai negaliu, nes kaimynai galvoja ja imti, tik kad kaimynui dabar tik 3 menesiai, tai gal dar jie ir neims, tai jei bus laisva, susidomejusius galiu informuoti.
bus laisva mazdaug nuo spalio pradzios-vidurio, nes maniske eis i darzeli. ziurejo mano mergaite nuo 10 men. beveik 2 metus.
Moku po 25 lt, uz diena, menesiui 500 lt.
ji gyvena seskinej, atvaziuodavo pas mus i Zveryna.
Pazadeti galutinai negaliu, nes kaimynai galvoja ja imti, tik kad kaimynui dabar tik 3 menesiai, tai gal dar jie ir neims, tai jei bus laisva, susidomejusius galiu informuoti.
Mums labai reikalinga aukle!!!!!!! Gyvename irgi Zveryne. Butume labai dekingi, jei duotum jos telefona
kol kas kaimynams pazadejus, tai kol jie neatsisake, zadeti negaliu, kai tik bus laisva, pranesiu
QUOTE (mamkinas @ 2004 08 14, 13:47) |
kol kas kaimynams pazadejus, tai kol jie neatsisake, zadeti negaliu, kai tik bus laisva, pranesiu |
aciu, lauksime!!!!
QUOTE (mamkinas @ 2004 08 13, 15:11) |
as turiu puikia aukle, Vilniuje bus laisva mazdaug nuo spalio pradzios-vidurio, nes maniske eis i darzeli. ziurejo mano mergaite nuo 10 men. beveik 2 metus. Moku po 25 lt, uz diena, menesiui 500 lt. ji gyvena seskinej, atvaziuodavo pas mus i Zveryna. Pazadeti galutinai negaliu, nes kaimynai galvoja ja imti, tik kad kaimynui dabar tik 3 menesiai, tai gal dar jie ir neims, tai jei bus laisva, susidomejusius galiu informuoti. |
Mums irgi labai reikia auklytes Labai prasom informuoti, jei pas ka gera atsilaisvins
Mums labai reikia auklytes. Vaikiukui 8 men. Gyvenam arti centro - prie Kalvariju turgaus. Jei kas galetu pasiulyti, buciau labai dekinga. Reikia skubiai - kad ir nuo rytojaus.
Sveikos mamytes,
manau, kad turiu tokia pat problema, kaip ir dauguma jusu . Mano 8 menesiu Matukui taip pat reikia aukles. Labai labai reikia . Ir labai labai geros .
Mes gyvename Vilniuje Zveryne. Aukles reiketu kad ir nuo dabar,darbo dienomis nuo 7.30 iki 17.30 val. Mes pazadame, kad aukle ateis i draugiskai nusiteikusia ir geranoriska seima .
Jei kuri is jusu zinote apie laisva gera aukle, labai labai laukciau informacijos. Palieku savo telefono numeri: 8-614-31193 (Vilma)
Is anksto dekoju!!!
manau, kad turiu tokia pat problema, kaip ir dauguma jusu . Mano 8 menesiu Matukui taip pat reikia aukles. Labai labai reikia . Ir labai labai geros .
Mes gyvename Vilniuje Zveryne. Aukles reiketu kad ir nuo dabar,darbo dienomis nuo 7.30 iki 17.30 val. Mes pazadame, kad aukle ateis i draugiskai nusiteikusia ir geranoriska seima .
Jei kuri is jusu zinote apie laisva gera aukle, labai labai laukciau informacijos. Palieku savo telefono numeri: 8-614-31193 (Vilma)
Is anksto dekoju!!!
Sveikos mamos, mums bus reikalinga aukle nuo vasario menesio, berniukui bus 1.4 metuku, gyvename Vilniuje Pilaiteje. Buciau labai dekinga uz informacija:)
Asta
Asta
ir mums nuo lapkričio reik auklytės visai darbo dienai.
Mes Kaune, Dainavoj.
gal kas gali rekomenduot?
Mes Kaune, Dainavoj.
gal kas gali rekomenduot?
Nuo spalio vidururio ir mums reikes aukles visai darbo dienai, gal mamytes galit ka rekomenduot. Mes randames Silainiuose.
Mamytes, negi nieko negalit rekomenduot? Oij, kaip mums reiktu jusu pasiulymu.... nes vis dar nerandu nieko....