Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

Traukiu į baltąjį auklių sąrašą auklytę Loretą Jarovenko, gyvenančią Žveryne - susiradau ją per rekomendaciją Supermamoje ir tikrai nenusivyliau thumbup.gif Beje, netrukus mūsų mažius keliaus į darželį ir auklytė bus laisva, plačiau - skelbimų skyrelyje wink.gif
Atsakyti
sveikos,
aš ruošiuosi savo mažę leisti į lopšelį ir paleidžiu savo aukle. Ji pas mane dirbo ilgai, mano vyresniam jau greitai 4. Auklė prižiūrėjo abu vaikučius. Aš ja labai patenkinta. Man svarbiausia , kad ji mano vaikus labai mylėjo, manyčiau panašiai kiek ir aš. Kiekvieną vakarą jei išeinant mažoji biški paverkia. Ji nori kad mes visi ir auklė gyventumėme kartu.
Mano auklė rusė, bet su vaikučiais bendravo lietuviškai. tik su manimi varžėsi savo lietuviu kalbos.
Aš ja begalo pasitikiu. palikdavom ne tik vaikus bet ir namus saugoti, kai išvažiuodavom su vyru truputį paatostogauti. Ji iš Grigiškių. nebežinau ką dar pridurti. jei kokių klausimų turėsit, rašykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 05 gruodžio 2008 - 20:16
Giriu ir įrašau į baltąjį sąrašą mūsų auklę Elvyrą Baldokaitę.
Linksma, energinga, iniciatyvi - puiki mano mažosios draugė.
Dažnai eina i parką (kiek tai įmanoma mūsų Lietuvoje), būdamos namie žaidžia įvairius žaidimus, piešia, šoka; vedžioja dukrytę į Yamaha mokyklėlę, yra tvarkinga, komunikabili ir punktuali.

Balandžio mėnesį dukra pradės lankyti darželį - laisva liks gera auklytė.
Pas mus ji dirba daugiau kaip metus; gyvena Jeruzalėje; 39 m.
Jei kas susidomėjote, rašykite AZ
Atsakyti
norečiau parekomenduoti savo vaikučio aukle Virginiją Vaidžiulienę (Šiauliuose). Auklytė labai myli vaikus, yra švelni, labai maloni ir sąžininga moteris. Galėdavau būti rami, kad vaikas bus prižiūrėtas, švarus, sotus, pamigdytas ir išvestas pasivaikščioti į lauką. Žinodavau, kad su ja skaitys knygeles ir žais, o ne žiūrės televizorių. Vaiko miego metu valgyti padaro kotletus, sriuba išverda ar blynus iškepa (netik pašildo jau pagaminta). Išleisdavo ir mus kai reikėdavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aneta@: 28 sausio 2009 - 13:40
Esu dėkinga mūsų auklei už vaikelio priežiūrą (Kaune). Pavasarį nusprendėme sūnų leisti į vaikų darželį, tai nuo balandžio 1 d. norėtume rekomenduoti savo gerą auklę. Per visus 1,5 m. jaučiausi ramiai palikdama sūnų jos priežiūrai.
Mūsų sūnelis buvo trečias auklės prižiūrimas vaikas. Pareigos buvo įprastos: pamaitinti, pasivaikščioti lauke, pažaisti, paguldyti pietų miegelio. Iš pradžių valgį ruošdavau pati, tačiau apsipratusi auklė pati po truputį įsijungė į maisto gamybą, dar vėliau ėmėsi iniciatyvos lyginti skalbinius (aš tokios lyginimo kokybės nepasiekdavau). Dažniausiai šiuos darbus jai pavykdavo atlikti kuomet vaikelis miegodavo ryte ar pietų miego metu. Visada aptardavome auklėjimo klausimus, į mūsų pageidavimus būdavo visada atsižvelgiama. Auklė pasižymėjo punktualumu, sąžiningumu, atsakingumu, nuoširdumu. Taigi visus 1,5 m. metų likome patenkinti jos darbu.
Koordinatės
nurodytos skelbimų lentoj.
Atsakyti
Per skubėjimą mano auklės pagyrimas tapo kažkoks anoniminis.
Auklė Albina, gyvenanti Dainavos rajone, patikima, pareiginga ir sąžininga ir t.t. (žr.žemiau). Nuo balandžio 1 d. leisim sūnų į darželį, tai norėtume rekomenduoti Albiną, ieškantiems auklės mažyliui.
Kontaktinius tel. nurodžiau skelbimų lentoj, bet turbūt skelbimas dar nepasirodė.
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 28 vasario 2009 - 00:30
QUOTE(lauryte765 @ 2009 02 17, 23:32)
Sveiki, norečiau parekomenduoti buvusią savo vaiko auklytę, kuri mano mazę priziūrejo nuo 8 men., i dabar prižiūri 1,6 m mergaitę. Jos paslaugų tai seimai nuo kovo mėnesio nebereiks, nes vaiką veda į privatų darzelį. Auklytė jauna, bet puikiai susitvarko su vaikais, eina į lauką, žaidžia, moko, nebijo darbo, labai myli vaikus ir vaikučiai ją myli. Mano mažylę ir dabar aplanko, pažaidžia, į lauką išveda.  Baigusi auklių mokyklą Vilniuje. Jei reiks jos kontaktu ar kils klausimu - rasykite.
Laura

Aukliu mokykla???? Kas tai ?
Atsakyti
Buvo organizuojami kažkokie kursai, o veikianti šiuo metu - www.pvdprc.lt , auklės specialybė.
Atsakyti
itraukiu ir as savo aukle i baltuju sarasa

Galina Sirvaitiene

rupestinga, labai myli vaika, tvarkinga ir ko daugiau reik mirksiukas.gif
esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamos, o ar yra baltam sarase ramune tvarijonaite is vilniaus, mazdaug 40 metu.
Atsakyti
QUOTE(traskutis @ 2009 04 02, 10:29)
sveikos mamos, o ar yra baltam sarase ramune tvarijonaite is vilniaus, mazdaug 40 metu.

pasinaudojau paieška,esančia puslapio apačioj ir rodo,kad nėra. mirksiukas.gif
Atsakyti