Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas


 ! 
Šiame skyrelyje skelbimai yra DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 15 liepos 2008 - 11:18
Sveikutes mamytes,


As taip pat labai noriu pagirti savo auklyte, super, mes ja labai mylime. Ji tarsi auksas musu namuose, viskuo pasirupina, moka daug daineliu, zaidimu, labai gerai viska isaiskina mano mazajai. thumbup.gif tik Su ja niekada ji nesigincija ir nesioziuoja, kaip su teveliais. Musu auklyte gyvena Siauliuose , pietiniame rajone , ir nuo spalio men, deja mums su ja atsisveikinti, eisime i darza. rolleyes.gif verysad.gif norime rasti , gera seima musu auklytei, tad jei kas domesis prasau kreiptis i a.z. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu ir as rekomenduoti viena aukle. Ji su mano sunumi beveik nedirbo (tik pora kartu kai sirgo), bet siaip ja pazisti nuo vaikystes ( nes ji mamos drauge). Tai zmogus, kuris visa gyvenima augino keno nors vaikus (nes ji turejo 9 broliu ir sese, o pati buvo jauniausia, tai augino visus sunemus ir dukterecias). Dabar jau kokie 5 metai kaip dirba aukle. Visos seimos ga;les duoti jai nuostabiausias rekomendacijas. Tik ji yra rusakalbe ir noretu dirbti rusakalbiu seimoje ( nors dabar 5 metai dirbo lietuviu seimuose ir be problemu). Gyvena Seskineje, tai butu faina, jei atsirastu kas netoliese. Ji atsilaisvina kaz kur nuo spalio. Puikiai sutaria su visais vaikais, labai svari, skaniai gamina valgyti (pas ja valgo net patys dydziausi nevalgiukai), netingi vaiksciuoti su vaikais laukia ir yra labai sazininga.
Na stai, jei ka rasykit man i A.Z.
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šiame skyrelyje DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 09 spalio 2008 - 14:58
Labas mamytes, as irgi noriu itraukti i baltaji sarasa musu auklyte Rima, ji gyvena SIAULIUOSE pirtiniam rajone Dainu gatveje. Musu dukryte priziurejo 3 metus, nes i darzeli eiti nebegalejome del sveikatos. Labai sauni ir gera moteris, manau viska pasako tai, kad dukra ja vadino treciaja mociute smile.gif Dabar musu dukryte jau antroke ir bandysim verstis be aukles. Jei kam reikia, rasykit i az, parasysiu jos telefono numeri.
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šiame skyrelyje DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 09 spalio 2008 - 14:51

 ! 
Skelbimai šiame skyrelyje DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 09 spalio 2008 - 14:52
Sweiki,

as noreciau ypatingai pagirti ir padekoti musu auklytei Jelenai. Ji gyvena Vilniuje, Justiniskese...nu reto gerumo zmogus...mano kleckiukas priziuretas su meile, valgyt ne tik mazyliui, bet ir visai seimai padarydavo...isleisdavo, kai tik reikedavo...o ir siaip labai mielas zmogus. kuriam svarbiausia vaikas, o ne kiek is to vaiko uzdirbs wub.gif
labai gaila, kad ji nori dirbti puse dienos, nes nori dukrai padet dar ir anukiuka is mokyklos paimt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 16 spalio 2008 - 15:56

as galeciau parekomenduoti savo dukrytes aukle. Mes isemigruojame is Lietuvos, kita savaite atsisveikiname. Aukle mums labai man tiko. Vienas trukumas (o gal privalumas?) - kad ji vaikucius ziuretu namie, kartu su savo dviem dukrom. Jos jau mokyklinukes. Bet visas tas mini vaiku darzelis jos namuose labai mums patiko. Mano dukrai dar nera dvieju metuku. Aukles namai kuklus, bet tvarkingi. Maistas naminis. Visi buitiniai rupesciai nuo mamos peciu nuimti - vakare parsivedi vaika svaru, pavalgiusi, tvarkinga.
Gyvena aukle netoli Siaures miestelio.

Jei kam parupo - rasykit i AZ.

Beje, aukle nebrangininke.

Atsakyti
Ir aš noriu į Baltąjį sąrašą įrašyti mūsų auklytę Teofilę (ji prašė, kad vadintumėm ją File). Su ja bendravom metus, deja, dabar ji išvažiavo į Panevėžį ir ieško kito mažo draugo.
Mūsų auklytei maždaug 50 metų, tačiau ji labai jaunatviška, energinga, tvarkinga, labai šilta ir inteligentiška moteris smile.gif Auklytė labai myli vaikus, yra švelnios natūros, mano mažius iš karto pajautė, kad ji - geras žmogus ir tiesiog lipte prilipo. Nors Vilniuje turime močiutę, kai savaitgaliais norėdavom kur nors išeiti, kviesdavomės ne ją, o savo auklytę, nes tai - žmogus, kuriuo pasitikiu 100 proc. Kai vaiką palikdavau auklytei, būdavau rami, kad jis bus prižiūrėtas, švarus, sotus, išvestas pasivaikščioti į lauką. Žinodavau, kad su ja skaitys knygeles arba pieš, o ne spoksos į TV.
Taip užtikrintai rašau todėl, kad mano didysis sūnus pats matė, kaip auklytė bendrauja su broliuku ir visą laiką ja žavėjosi ir gyrė smile.gif
Žodžiu, labai mylėjom savo auklytę ir mums labai gaila, kad ji išvažiavo į Panevėžį verysad.gif
Iš anksto džiaugiuosi už kitą mažių, kurio drauge taps mūsų nuostabioji auklytė wub.gif
Atsakyti
Sveiki, galiu parekomenduoti mūsų panelytės auklę, kuri šiuo metu laisva. Nors dukra jau antrus metus žygiuoja į darželį, tačiau iki šiol palaikom ryšius - tai mūsų trečioji močiutė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantukė: 10 lapkričio 2008 - 19:50
Sveikos Kauno mamytes ir visos smile.gif paskaiciau temele ir noriu parasyti apie auklyte. super moteris. pasidomejau,tai siuo metu laikinai turi vaikiuka 4-5 metu,kuri priziuri.ne kiekviena diena- per savaite 3-4dieneles. Bet noretu priziuret istisai.
apie ja pacia- labai sazininga moteris, maloni, neissisokanti,ramaus budo, vidutinio amziaus . su vaiku uzsiima ivairiausius zaidimus, daro darbelius- pvz- siuva lele , karpo , spalvina,..gali buti tikra,kad padarys ko paprasysi, o ne pasodins prie filmuku.paprasius vaiko miego metu valgyti jam padaro kotletukus, sriubyte isverda , zodziu netik pasildo pagaminta ar pieniskas desreles isverda. iseina i lauka pasivaikscioti, parveda is mokykleles. tiesa, uzsiima tik su vaiku- namu ruosos darbu nedaro.
ir labai puiku,kad esant reikalui saugo ir savaitgaliais. gali priziureti ir pas save namie,kur teveliai nori labiau.ji gyvena prie parduotuves-molas.ir kaina galima tartis pagal galimybes:)

jei kas norit ko paklausti pas mane,tai parasykit i az.
Atsakyti