Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

QUOTE(-Sanpaulija- @ 2007 07 24, 14:37)
Sveikos,
jau anksčiau buvau rašiusi apie savo buvusią auklę, kuri augino vieną po kito abudu mūsų vaikus. Buvome ja patenkinti, vaikai ją myli.
Šiuo metu ji baigė prižiūrėti vieną vaikutį ir vėl ieškosi darbo.
Norėtų dirbti Antakalnyje, Šiaurės miestelyje, arba Kalvarijų gatvėje.
Jos vardas Onutė, ji yra pensijinio amžiaus. Jos tel.: 279-96-52


Norėjau pasakyti, kad mūsų buvusi auklė jau dirba kitoje šeimoje, taigi ji jau užimta smile.gif
Atsakyti
Noriu įtraukti į Baltajį sąrasą mūsų auklę - Reginą Bykovienę, gyv. Krėvės pr. Puiki moteriškė, švelni, sąžininga, pareiginga. Skaniai gaminanti valgyti (ne kartą teko pačiai įsitikinti).Ačiū jai.
Atsakyti
QUOTE(zosyte @ 2008 02 07, 20:59)
Noriu įtraukti į Baltajį sąrasą mūsų auklę - Reginą Bykovienę, gyv. Krėvės pr. Puiki moteriškė, švelni, sąžininga, pareiginga. Skaniai gaminanti valgyti (ne kartą teko pačiai įsitikinti).Ačiū jai.


O kaip gauti jos kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2008 02 07, 21:19)
O kaip gauti jos kontaktus?

Jos kontaktai paskelbti skelbimu lentoje ->aukles->Siulomos ir ieskomos aukles Kaune.
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šiame skyrelyje - draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 18 vasario 2008 - 16:07
Mūsų auklei taip pat vieta baltajame auklių sąraše, bendraujame daugiau nei metus. Kol neišleidau į darželį, prižiūrėjo ir abu vaikus. Nors prižiūrėjo ne vieną vaikutį, su darbu puikiai susitvarkė ir kaskart stebėdavausi po darbo dienos ją matydama besišypsančią ir kupiną energijos. Mano mažajam buvo pusantrų, kai pradėjome draugauti, per tą laiką daug ko išmoko ir tapo savarankiškas. Vaikučiai nuolat lavinami, rytais daro mankšteles, savarankiškai valgo, kartu su aukle skaito knygeles, piešia ir t.t. Dažnai tekdavo parsivežti vaikų darytų darbelių, tai lapų, tai kaštonų, tai kitokių gėrybių lauke pririnkę mokydavosi daryti įvairiausius lipdinius, piešinius, koliažus. Manau, ugdymas nenusileido tam, ko vaikai išmoksta darželyje. Jei ateityje norėtumėte patikėti jai savo atžalėles, drąsiai rekomenduočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 27 vasario 2008 - 02:37

 ! 
Skelbimai ''Siūlau auklę'' rašomi Skelbimų Lentoje - Auklės. Šiame skyrelyje tokio pobūdžio skelbimai DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Labutis.
Negaliu neparasyti apie musu super aukle Verute (apie 50m.) gyv. Vilniuje.
Aukle ne is pigiuju(didele patirtys), bet to verta.
Mano vaikas buvo kruopsciai ir su meile preziuretas.
Ji kurybinga asmenybe, mokanti daugybe daineliu, eilerasciu, pasaku, zaidymu ir pan.
Mes ir mūsu mazylis suzaveti ja!!!


Atsakyti
Rima iš Panevėžio, bet nei pavardės žinau, nei tikslaus adreso, dabar tik sisimąsčiau....bet gera, patikima, vaikus myli.
Atsakyti
noriu ir as itraukt musu auklyte wub.gif nors neilgai ji ziurejo dukryte bet labai esu ja patenkinta,sauni auklyte gaila kad nebeziures dukrytes rolleyes.gif
jos nikas SM ragaina, gyvena pietiniame,lyros gatvej,siauliuose, vardas kristina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linelė23: 26 kovo 2008 - 08:55
Sveiki,
Negaliu neįtraukti į Baltajį sąrašą mūsų nuostabios auklytės LINOS. Atsisveikiname su ja nuo rugsėjo, nes dukrytę vesime į darželį. Prižiūri, rūpinasi, auklėja kaip savo vaiką. Ir dukrytė ją be galo myli. Labai patikima, sąžininga, rūpestinga, paprasta, nuoširdi, atsakinga, pareiginga... Tikra dukrytės, o ir vyresniojo sūnaus draugė, tuo pačiu ir labai gera savarankiškumo mokytoja. Mums visuomet ramu, kai vaikai su ja. Apie Liną vien tik gerus žodžius galiu sakyti.
28 metai, gyvena Vilniuje, Lazdynėliuose.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Galiu ir as pagirti savo nuostabia auklyte Rima, gyvena Kaune. Pries priimant i darba labai bijojau, nes niekad nesamdziau aukles, bet mums tikrai pasiseke, nes radom tikrai nuostabia moteri, kuri begalo myli musu vaikuti. Tik va gaila, kad teko issikirti, nes bandysim eiti i darzeli smile.gif
Atsakyti