Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

Anamaze, parasaiu tau asmenine zinute.
labai laukiu ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visata @ 2007 05 21, 10:43)
Anamaze, parasaiu tau asmenine zinute.
labai laukiu ziniu smile.gif

Atrasiau i az ax.gif
O kitoms mamytems rasau mes tik dziaugiames savo aukle o kol kas niekam nesiulome ir nerekomenduojame nes dar pasilaikysime kokius pora meteliu biggrin.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
galiu rekomenduoti auklę, su pedagoginiu išsilavinimu, nuoširdžią, malonią , diskretišką moterį su didelia tokio darbo patirtim. Jai jau rudenį bus keturiasdešimt, mano supratimu tai pats optimaliausias auklės amžius ir su patirtim(savi užauginti) ir dar ne sena, o be to tikrai visa siela atsidavus vaikams. Pas mane dirbo labai daug metų, kadangi turiu penkis- tai visus ir padėjo auginti. Ką dar pasakyti ir nežinau. Protinga, sąžininga , paslaugi, nereikli. tel.862426061. Pasirinkusios tikrai neasigailėsit. Jūsų vaikučiai bus ne tik dabojami, bus dar i lavinami ir ugdomi .Aš manau, na esu tiesiog įsitikinus, kad tai jog mano vaikai šiandien yra M.K. Čiurlionio mokyklos pirmūnai, kad vyresniosios dukros diplominio diplomo dešimtukai ir devynetukai yra mano vaikų auklės didelis nuopelnas kokiu penkiasdešimčia procentų. Kad sūnūs mokosi dešimtukais, nesišlaisto gatvėmis ir paauglystė leidžia gan lengvai - taip pat. Tiesiog sužiūrėdavo visus ir dideliems ir mažiems turintis ką pasakyti ir duoti žmogus. Ir tikrai nereikalaujantis didelio atlyginimo žmogus.
Ir negalvokit kad čia pergyriau, čia tiesiog tokia nuoga realybė.
Atsakyti
Aš tai manau, kad mano auklė pati geriausia pasaulyje lotuliukas.gif
Jei rimtai - kai ji su vaiku, nieko aplinkui nemato ir negirdi...Tik su juo ir užsiima - žaidžia, prižiūri, ant rankų nešioja ir t.t. ir t.t. Labai daug visko gero galėčiau prirašyti. Kas dėl papildomų darbų - nieko ji pas mus nedaro tačiau, man to ir nereikia, nes aš samdau auklę o ne namų tvarkytoją. Kai lėlytė miega, ji sėdi šalia ir skaito knygą..Nesitraukia nuo vaikiuko nė per žingsnį..
Tai štai kokia mano nuostabi auklytė didis.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

gal kuri ka gero ar blogo girdejote apie aukle Jovita is Justiniskiu, Taikos g-ves?

Labai lauksiu ziniu. Geriausia AZ.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 01 19, 09:50)
As jai pasiuliau 500 litu fiksuota alga vien uz buvima su vaiku ir privaloma kasdienini pasivaiksciojima po parka (daugiau negalejau pasiulyti). Kitus darbus ji nudirba, jei pati nori. Pavyzdziui, pamato, kad as drabuzeliu vaikui nespejau islygint, tai islygindavo. O dabar dar ir valgyt vaikui padaro, koseles isverda.

Ji pati gyvena Elektrenuose, bet darbo dienomis apsistoja pas savo dukra Naujamiestyje. Todel jos pageidavimas buvo, kai pradejo dirbti, kad i diena jai iseitu ne maziau, kaip 25 litai. Kitaip jai neapsimoka.

Beje, ji ir mano drauges mergaite priziuredavo, o karta net visa menesi su ja buvo, kol drauge Amerikoj sedejo. Taip kad aukle as jau irgi su rekomendacijosm pasiemiau.

ax.gif gal galetumet man perleist savo aukle?
duot jos kontaktus ar suorganizuot susitikima?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 01 15, 18:47)
As savaja aukle laikysiu tik iki vasaros vidurio. Labai gaila, bet nuo rudens mazaja teks atiduoti i lopseli sad.gif gaila ir aukles, kuri isties yra nuostabus zmogus ir labai myli mano mazyle. Mazyle irgi, beje, atsako tuo paciu.

Aukle labai plepi, nulat su mano dukrele sneka, kaip su suaugusiu zmogum. Sako, jog taip ji greiciau kalbet prades. Pati gamina vaikui koseles, nes "pirktines sintetikos" jai sazine neleidzianti vaikui duoti.

Tai va, jei kam reiks nuolatines aukles, vasaros pabaigoj-rudens pradzioj galesiu "perduot"

Tiesa, ji pensinio amziaus.


As kazkaip prastos nuomones apie pensijinio amziaus aukles, nemanau kad taip uzsiima kaip jauna..
O kaip pas jus? normaliai dirba? idomu kazkaip pasidare..
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šioje temoje yra draudžiami
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 11 rugpjūčio 2007 - 22:28

 ! 
Skelbimai šioje temoje draudžiami
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šioje temoje yra draudžiami
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šioje temoje yra draudžiami
Atsakyti
[quote=Merida,2004 02 05, 18:10]
Musu aukle - 10 balu. Bet mes ja zadam paleisti, tik kai sunui bus ne maziau 2,5 metuku. Taip , kad liko metai ir 2 men. Jei kuri tik dabar gimdot, galit uzsisakyt:))))

Sveika.
Kada zadote paleisti jusu aukle? Man jos reiketu labai:) rolleyes.gif
Atsakyti