Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

Noriu pagirti savo valandinę auklytę.
Ji yra studentė, ateina pas mus tik tada kai turim reikalų, norim prasiblaškyti ir pan. Nuo pat pirmų kartų savo vaikus jai palieku rami "kaip mamai". Mano mažoji (1m.4men) išvydusi ją krykštauja iš džiaugsmo thumbup.gif , o išleidžia kartais netgi su ašarom unsure.gif
Labai gaila, bet jau turiu eiti dirbti ir ieškau auklės visai darbo dienai. Todėl galiu pasiūlyti savo gerąją auklytę mirksiukas.gif Gyvenam Kaune.
Atsakyti
QUOTE(pamaiva-22 @ 2006 04 13, 19:35)
  mano pupa jai sypsosi,o taip elgiasi ne su kiekvienu.nors mazylei tik men. auklei jos palikti tikrai nebijau

ar gerai supratau? Tavo mažylei tik vienas mėnuo? Tokiu atveju iš kūdikėlio "dalinamos" šypsenos spręsti tikrai nieko nesiimčiau biggrin.gif

Beje, savo aukle irgi esame kol kas labai patenkinti. šiuo metu mažylei yra 7 mėnesiai, prižiūrima ji nuo 6 mėnesių. Auklė su ja užsiima, pati verda maistą, į lauką eina nebūtinai tik geru oru ir kasdien, kartais net mums sriubos išverda, nors tai į jos pareigas neįeina. Tariantis dėl darbo ji pati pasakė savo asmens kodą, nors to nepareikalavau. Taip pat papasakojo apie savo ligas, kad mūsų netyčia neišgąsdintų paūmėjimas, patirtį. Beje, mažylei susirgus kviečiau daktarę į namus, tai buvau maloniai nustebinta kad auklė daktarės teiravosi dėl tolimesnės priežiūros, ligos eigos ir t.t., na jai tikrai nebuvo nusispjaut. Būnant darbe (o kol kas aš dirbu po pusę dienos, žinoma pasitaiko ir užtrukt) ji visada parašo kelias žinutes kaip sekasi, ką veikia, o paklausus gal galėtų naudoti skype (namie palieku įjungtą kompiuterį) ir man paskambinti, labai greitai išmoko juo naudotis. šiuo metu statome namą, tai savaitgaliais su vyru kartais einame pasidarbuot - kelis kartus palikome namie ir vyresnėlę. Auklė labai tvarkinga, visada atėjusi persirengia kitais drabužiais, kuriuos palieka pas mus, neplautomis rankomis pas mažylę neina. O dukra pasitinka auklę su šypsena ir tiesia į ją rankas. Tiesa, auklė pati žada imtis iniciatyvos ir imti pratinti mažylę prie puoduko.
Dėl kainos - nemanau, kad moku mažai - po 5 lt už valandą. Dabar į dieną išeina 5 val, tai savaitė kainuoja 125 lt. Bet manau kad gera auklė to verta.
Planuojame po kelių mėnesių susitarti su ja dėl pilnos darbo dienos, o su ja draugausim iki kol leisime dukrą į darželį, tai matyt iki kokių 2,5 metų minimum.
Vardą pasakysiu - Lilė, tam atvejui jei kuri nors girdėjote apie ją ką nors (nes neradau nieko apie ją nei juodame nei baltame sąraše). Jei girdėjote, labai laukčiau komentarų. Kontaktų neskelbsiu dėl suprantamų priežasčių - geros auklės dabar aukso vertės.
Beje, mergaitę prieš tai ji prižiūrėjo nuo mažumės iki 6 metų, tai dabar su ja kartas nuo karto susitinka, pabendrauja. Tokie dalykai kalba patys už save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geroji: 11 lapkričio 2006 - 00:30
QUOTE(egilis @ 2006 11 29, 17:21)
gal zinot kas gera baltaja aukle pasiulyt vilniuje  4u.gif  buvom beveik issirinke tai paaiskejo kad is juodojo saraso  g.gif


o kokiame Vilniaus rajone reikia auklės? galėčiau pasiūlyti mūsų buvusią auklę. tikrai buvome ja patenkinti.
Atsakyti
kalipedoje LABAI GERA aukle siuo metu iesko darbo, pati pasamdau kartais, bet ji noretu visa diena dirbti kur nors. Tikrai gera aukle. Jei kas rasykyte i privata dusoiu telefono nr.
Atsakyti
laba, gal kuri buvote susidurusi su aukle Vincenta is Vilniaus, sako gyvena tarandeje. Jai apie 50m. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geroji @ 2007 02 02, 13:33)
sveika, nežinau ar domins ar ne, bet mano auklė vakar užsiminė kad jos pažįstama tvarkinga moteris ieško leliuko, ji jau ilgą laiką vaikus prižiūri. Daugiau nieko apie ją nežinau, tad pabrėžiu kad rekomenduoti negaliu, tik perduodu informaciją. Vakar savo auklei jau perdaviau vienos mamytės kontaktus, bet nežinau ar jos susisiekė, o jei ir susisiekė, ar susitarė. Jei domina, rašyk man až ir parašyk kaip su tavim susisiekt, perduosiu tavo kontaktus.


Geroji,
Ar jusu aukles pazistama tvarkinga moteriske dar "laisva"?
Ieskom aukles, pradziai tik po kelias valandas per diena kartu su mama, t.y. manim, pagelbetu su vaiku, aptvarkytu namus, po to visai dienai, kai lelius apsipras. Dukrai 6.5 men., mes gyvenam prie Moksleiviu rumu.
Busiu labai dekinga uz pagalba!
Atsakyti
Sveikos mamytes, noreciau parekomenduoti ne aukle, bet galbut kandidate i jas. na net nezinau kaip cia apibudint. Ieskodama savo mazytei aukles,buvau susitikus su tokia mergina,jai 19 metu,pati turi 6 men dukryte ir pas save i namus priimtu dar viena vaikiuka prieziurai. Na man ta panele labai patiko, sake vaiku prieziuros patirti turi 3 metu, ir jos lelyte labai rami (susizavejau,nes mano tai nenuorama visiska).Tiesiog ta panele gyvena Kalvariju g (prie Kuro aparaturos),o as gyvenu ir dirbu Senamiesty,taigi man nepatogu butu veziot,nes reiktu vaziuot per pacius kamscius. Tiesa,butukas pas ja labai kuklus, 1 kambarys,bet manau vietos vaikui uzteks. Na net nezinau,rekomendacijos jai kaip auklei duot negaliu,nes nedirbo pas mane,bet kaip kandidate pasiulyciau kokiai nors mamytei,kuri galbut arciau jos gyvena. Merginos tel 8 605 31327
Atsakyti
Sveikos,

gal teko ka nors girdeti apie aukle Jurate is Minties g.? Ji pensininke, vasara gyvena sode.
Atsakyti
Turiu superinę auklę Šiauliuose pietiniam rajone, rudeni galvojam išsikraustyt ir pradėt lankyt daržą, taigi gerai mamytei galėčiau "perleist" bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu pasiūlyti savo auklę Kaune, Dainavos raj, "Bermuduose", netoli "Maximos".

Dabar prižiūri mano 2 metų išdykėlį. Bet planuojam nuo rugpjūčio žingsniuoti į lopšelį, tai auklė paprašė padėt susirasti darbelį.

Kadangi jau dabar pradedam pratintis prie vaikų, tai auklė galėtų išleisti kokią mokslus kremtančią mamytę į paskaitas, egzaminus ar tiesiog pasportuoti.

TIK SĄLYGA:
mūsų auklė nebenori dirbti visą dieną, 7 dienas/savaitę.

Ji norėtų arba puse dienos arba kelias dienas per savaites.
Mat, pas mus dirbo ir dirba sąžiningai, tai net neturi kada savo reikalų susitvarkyti, iki gydytojos nubėgt.

Mūsų auklė - apie 60 metų, kalbanti su nedideliu rusišku akcentu.
Daro skaniai valgyti (jei paliekam daugiau produktų - ir mums padaro).
Tvarko vaiko rūbelius, draugauja su juo.
Vaikui auklė patinka ir santykis labai normalus: ir vaiką myluoja; ir kai mes išeinam, tai didelių ašarų nebūna, o kai grįžtam, tai jau labai prie mūsų bėga ir džiaugiasi.

Jei kas susidomėjot, rašykit man į paštą, nes čia mažai lankausi:

janina.sm@gmail.com
Atsakyti

 ! 
Ir vėl šita tema pavirto auklių paieškos skelbimų lenta. Prašom skelbimus skelbti skelbimų lentoj, o čia rašyti apie gerasias auklytes (o ne jas siūlyti ar jų prašyti/ieškoti). Jei kas nors "atiduoda/perleidžia" gerają auklę, prašau kreiptis į tą asmenį asmeniškai per AŽ, o ne viešai šioje temoje.

Moderatorė Getter
Atsakyti

Sveiki
musu auklyte thumbup.gif vardu Rasa is Zirmunu mums parekomendavo supermamyte Mes labai patenkinti thumbup.gif vaikas ramus, pavalgydintas, buna lauke kelis kartus vaziauvome staigiai patikrinti jokiu bedu nemateme.Aukle paprastas zmogus prase 6Lt per val bet mes negalejome jai tiek moketi telefonu dar pasakiau kad mokesime max 5Lt/val bet ji vistiek atejo i pokalbi,mes jai praneseme kad ji mums tinka tik po 2dienu tai ji lauke musu skambucio nes buvom uzdeje savotiska rezerva, kai paskui isaiskejo as jai buvau skambinusi anksciau ir ji pasake kad jau SMamyte ja pasieme bet veliau bet po savaites nusprende kad nebereikes jos verysad.gif todel mes jai is karto pasakeme kad dar turime pretndenciu ir po 2 dienu pasakysime.Ji labai graziai zaidzia su vaikeliu o mazei buvo tik 6men dabar jau moka stotis, aukle jai gamina ir kai laisvesne susitvarko be jokio papildomo mokescio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti