Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

Musiske aukle puiki. Ji vardu Raimonda. Aciu jai uz tuos pusantru metu atiduotu musu mazylei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
As esu naujoke sio forumo dalyve. Taciau jau ilga laika skaitau, kas jaudina mamas. Aisku, man opiausia tema yra aukles. As turejau ir turiu su jomis labai daug nesusipratimu. Daugelis problemu jau buvo cia aptartos.
Idomu, ka Jus mastote apie aukles is buvusiu TSRS saliu? Kiek ju turejau, buvau labiau patenkinta negu tautietemis. Bet jos mano vaikus priziurejo, kai as gyvenau ne Lietuvoje. Nuo pat pirmo vaikucio gimimo jos gyvendavo kartu su mumis. Ar butu cia, Lietuvoje, susidomejimas auklemis is uzsienio? Nes pati susiduriau su labai dideliu kadru trukumu.
Aciu uz pamastymus!
Atsakyti
Na, nežinau, kaip Jūs, mamytės, beieškančios baltosios auklės, bet aš jau prarandu viltį tokią surasti. Vieną turėjau, tai tik į juodąjį sąrašą galėčiau įrašyti. Dabar užsimušdama ieškau naujos - jokių šansų doh.gif Atsiliepia arba 15-16 metų paauglės, arba jei vyresnės, tai verkt norisi. Susitarus susitikti visai neateina, arba žinutę parašo, kad apsigalvojo aukle dirbt.. Viena atėjus katino išsigando, kita labai žaidė su vaiku, bet vaiko išsigando, kai užmigdyt reikėjo.. Iš tos nevilties nuo rudens jau kliacką į darželį užrašiau (nors planavau dar bent metus namie su aukle laikyti), bet ir vasarai niekaip negaliu auklės rasti. O reiklavimų tikrai jokių ypatingų auklei nekeliu.
Atsakyti


QUOTE(saintlina @ 2006 06 28, 19:54)
Na, nežinau, kaip Jūs, mamytės, beieškančios baltosios auklės, bet aš jau prarandu viltį tokią surasti. Vieną turėjau, tai tik į juodąjį sąrašą galėčiau įrašyti. Dabar užsimušdama ieškau naujos - jokių šansų  doh.gif  Atsiliepia arba 15-16 metų paauglės, arba jei vyresnės, tai verkt norisi. Susitarus susitikti visai neateina, arba žinutę parašo, kad apsigalvojo aukle dirbt.. Viena atėjus katino išsigando, kita labai žaidė su vaiku, bet vaiko išsigando, kai užmigdyt reikėjo.. Iš tos nevilties nuo rudens jau kliacką į darželį užrašiau (nors planavau dar bent metus namie su aukle laikyti), bet ir vasarai niekaip negaliu auklės rasti. O reiklavimų tikrai jokių ypatingų auklei nekeliu.


Linkiu, kad pasiseku surasti aukle pacia geriausia ir netektu vaikiukui dar eit i darzeli. Mes taip pat pakeitem aukles net 3 kol suradom pacia paciausia 4u.gif
Atsakyti
O pazystamu kokiu vyresnio amziaus zmoniu neturi, gal kazkas is kaimynu
Atsakyti
lile

kiek zinau gyvenat vaisvydavoj tai ar pavyko susirast aukle?
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2006 06 07, 12:35)
mielos mamytės, gal ką nors teko girdėti apie auklę Vidą iš Pelesos gatvės, Vilniuje? ar gera, ar juoda?
Papildyta:
mielos mamytės, gal ką nors teko girdėti apie auklę Vidą iš Pelesos gatvės, Vilniuje? ar gera, ar juoda?

taip teko girdeti. Labai kisasi i asmeninius reikalus. Budavo, kad neateina i darba, nes uzgeria. Su vaiku eidavo pasivaikscioti i parka ir ten gerdavo alu.Nuolat jai mazai pinigu.
Cia mano bendradarbes ispudziai, nes sita aukle pas ja dirbo. Kai visa sita suzinojo, tai iskart isvare. Beje, po jos vaikas pasidare labai bailiukas.
Atsakyti
ka jus manot apie aukle, kuri atejo i darba, o nuo jos pagiriu kvapo mane net supykino blush2.gif

ji pas mane dirba dar nepastoviai, bet apie ta darbo diena jai buvo pranesta prie 3 savaites. Ji sake, kad vyro gimtadienis buvo, bet dvi dienas gerti taip, kad ateiti pas vaika su pagiriom? blink.gif kai jos tiesiai sviesiai paklausiau, ar taip daznai buna, tai ji atsake, kad retai.

Is esme man ji patinka, bet sis dalykas pribloske, ir dar keista buvo, kad nezinojo savo buvusiu darbdaviu telefonu ir pavardziu schmoll.gif

Atsakyti
Gerb. mamytes, gal kuri girdejote apie aukle 47m. Jurate Valiamskiene is Kauno? Ji gyvena salia Girstupio. 4u.gif
Atsakyti
Aš gal biški ne į temą įlindau, bet man įdomu, kaip mamytės atsisveikina su savo auklytėmis, ką ypatingo sumąsto - mes vesim dukrytę nuo rudens į darželį, tai įdomu, kokią jai atsisveikinimo dovanėlę paruošt g.gif Ji mums buvo nuostabi, taip gaila, kad atėjo tas darželio metas verysad.gif Užtai nesinori tiesiog viso gero ištart ir vsio. Tuo labiau, ji šalia gyvena, susimatysim dar ne kartą, manau.
Atsakyti
Na, papasakosiu ir aš apie savo dukrytės gerąją auklytę.Jos vardas Birutė. Mes ją atradome savo rajone prie laiptinių kabindami skelbimus. Atsiliepė net kelios. Vieną ir išsirinkome. Ji savo darbą myli, su mūsų mažąja užsiima, jai auklė labai patinka. O ir mes su ja gerai sutariame. Kas ieškote auklių, išbandykite mano ieškojimo būdą- gal gerai pavyks.
Atsakyti

 ! 
Iš temos pašalintos žinutės, kuriose ieškomos/siūlomos auklės. Prašau naudotis skelbimų lenta, o šioje temoje rašyti apie gerąsias aukles. Ačiū.
Atsakyti