labai liūdna, bet tenka atsisveikinti su savo gerąją auklyte. Atsisveikiname, nes laukiamės antrojo vaikelio, o aš iki pat dekretinių būsiu biuletenyje, todėl auklės laikyti nebėra prasmės. Norėčiau padėkoti supermamietei Vaivaj, už tokios šaunios auklės rekomendavimą.
Mūsų auklytės vardas Ema. Kartu su mumis ji dirbo nuo praeitų metų rugpjūčio mėnesio. Lauriukas stebėtinai greitai priprato prie jos, nes ji labai moka užsiimti su vaikais. Pagrindinė jos pareiga pas mus buvo prižiūrėti vaiką: į tai įėjo: valgdinti, migdyti, vesti į lauką, mokyti ant puoduko, žaisti su juo, įvairiai lavinti ir pan. Nebūvo jokių problemų palikti Emai sergančio vaiko, ji puikiai su tuo susitvarkydavo, o beje ir laikydavosi mano paliktų instrukcijų gerti vaistams, ar įvairiems tepalams tepti. Kadangi vaikas alergiškas, maistą Laurui gaminau pati, Emai to daryti nereikėjo. Niekada neturėjome problemų dėl auklės neatvykimo į darbą, jei reikėdavo ji ir ilgiau pabūdavo, ar galėdavo dirbti savaitgaliais. Emai mokėjome pagal susitarimą, taip pat apmokėjome jai transporto išlaidas. Jei mes atostogaudavome ar sirgdavome Ema gaudavo pilną algą už tą savaitę, jai tai būdavo šiokia tokia socialinė garantija. Emai nereikėjo tvarkyti namų, plauti indų, ar atlikti panašių darbų. Taip pat niekada nesame su ja konfliktavę, aš pasakydavau ko aš noriu, ji mielu noru tai atlikdavo. Niekada neteko prašyti, kad žaistų su Lauru, grįžus iš darbo matydavau, kad Lauras būdamas su ja daug ko naujo išmoko: net raides pažinti. Tiesa, Ema vaikšto į darbo biržą, turi ten pasirodyti paskirtą mėnesio dieną, bet kadangi aš dirbu grafiku, man tai problemų nesukėlė.
Labai norėčiau perduoti ją tik geranoriškoms mamytėms, mes su ja labai susidraugavome, o ir tikrai matau, kad ji labai pamilo Lauriuką ir apskritai labai tinkama prižiūrėti vaikučiams.
Emos telefonas: 860648683. Ji bus laisva nuo penktadienio. Taip pat aš jai parašysiu rašytinę rekomendaciją, jeigu be viso šito kam reikia papildomos informacijos, mano telefonas 861617787, Lina.
Perskai2iau ir nutariau para6yti, nes mano pirmasis sūnus gimęs 2004 05 10, o antro laukiu irgi lapkritį
Bat kadangi dirbu, tai vis tik man reikėtų auklės, tai bandysiu skambinti tavo Emai:)
o kodėl tu būsi "ant biuletenio?" del savo sveikatos ar šiaip? Man irgi labai norėtųsi pailsėti....