Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

Sveikos,
kreipiuosiu ir aš su prašymu - ieškom baltos auklytės.
gyvenam Vilniuje, Šeškinėje. Sūnui bus 7 mėn.

Reikėtų auklės nuo rugsėjo vidurio, pusei dienos, o nuo vasario antros pusės galima būtų visai dienai arba ir tolaiu pusei.

Reikėtų tik sūnelį prižiūrėti ir jokių papildomų pareigų nebūtų.

Būčiau labai labai dėkinga, jei parašytumėte į AŽ
Atsakyti
Mes ieskom aukles 2 metu berniukui nuo rugsejo Zirmunuose, jei ka butinai informuokit, pinigeliu nepagailesim geram zmogui!
Atsakyti
Mums taip pat reikalinga aukle, nepilnai darbo dienai,Kaune. Gal kas gali rekomenduoti gera ir jau patikrinta zmogu? Dukrytei 1m7men
Atsakyti
ir mes ieskom baltos auklytes smile.gif

nuo rugsejo einu i darba, o i darzeli eiti musu zuikyte dar lyg ir mazoka sad.gif

gyvename lazdynuose, bet jei auklyte laaaabai gera, tai galetume mazaja ir pas ja nuvezti... ax.gif

aukles reiktu visai darbo dienai.

gal galite ka rekomenduoti? rasykite i az 4u.gif



aciu smile.gif
Atsakyti
Ziuriu jau cia kaip ir skelbimu lenta pasidare smile.gif Taigi, pabandysiu paprasyt pagalbos ir as 4u.gif
Kaune ieskau auklytes savo 6 menesiu mergytei. Labai jau nesinori savo pupyte bet kam palikt - taigi, gal kas paleidziat savo auklyte, ir galite parekomenduoti? Darbas pradzioj butu 5 val. per diena (7:30-12:13), po keliu menesiu laikas pailgetu. Gyvename Silainiuose.
Atsakyti
Mes irgi paskende i "BALTOS" aukles paieskas, taciau kol kas jokiu geru ziniu. Gal kas gali rekomenduoti, ar siaip gal pas ka nors aukle nuo rugsejo vidurio atsilaisvins, butu labai dekingi.
Atsakyti
nuo rugsejo ir mano lokiukui 1.5 metu ieshkau baltos auklytes Kaune Zaliakalnyje prie zoo sodo, visai darbo dienai.... gal kam lieka patikimas geras zmogiukas ir galetumet rekomenduoti? labai lauksim 4u.gif
Atsakyti
As irgi del to paties...

Draugu seima skubiai iesko aukles Vilniuje, puses metu berniukui, ir nenori visai nepazistamo zmogaus. Mamytes, jei galetumet rekomenduot ar "perleist", jei jau nebereikia, patikima ir saunia aukle, butume labai dekingi 4u.gif

Aukle reikalinga visai darbo dienai. Seima gyvena Grigiskese, bet, jei aukle gyvena Fabijoniskese, Pasilaiciuose ar Justiniskese, galetu vaikuti veziot pas ja i namus.
Atsakyti
Sveikos,
visur paskelbiau jau - ir skelbimu lentoje ir alio reklamoje ir pazystamus visus apklausiau, bet kol kas nieko sad.gif
Gal ir per anksti pradejau ieskoti aukles, bet kadangi mano mazylei dabar tik 3 menesiai, o kai bus 5 jau reiks eiti i darba (t.y. lapkritis), tai ir ieskau labai mylincios vaikucius aukles, nes taip bijau savo Rutele patiketi bet kam wub.gif
Gyvenam Baltupiuose, DIdlaukio gatveje salia miskelio, kur puiku pabuti su mazyle.
Jei kas galetu rekomenduoti kokia gera, miela aukle, skolinga tikrai nelikciau.
Mano kontaktai
egle.kaseviciene@cablenet.lt
865205272
Atsakyti
QUOTE(Mamane @ 2005 08 12, 21:43)
ir mes ieskom baltos auklytes smile.gif

nuo rugsejo einu i darba, o i darzeli eiti musu zuikyte dar lyg ir mazoka sad.gif

gyvename lazdynuose, bet jei auklyte laaaabai gera, tai galetume mazaja ir pas ja nuvezti...  ax.gif

aukles reiktu visai darbo dienai.

gal galite ka rekomenduoti? rasykite i az  4u.gif
aciu smile.gif



oi,iš karto užjaučiu,nežinau kodėl,bet lazdynuose neįmanoma surasti auklės,aš kiek vargau ieškodama,visom kažkodėl per toli būdavo,o kitom kur tiko,man deja nepatiko..galiausiai radau šiokią tokią,bet nesu ja visiškai patenkinta..kol kas neskubu kitos ieškot tik dėl to,kad juodai neturiu laiko ir bijau užšokti ant dar blogesnės.. cry.gif ši vaiko neskriaudžia,prižiūri lyg ir,tik yra kitų niuansų,kurie mane nervina pas ją..
Atsakyti
O ta valandine studente tipo gera kiek supratau...tai gal galetum man jos kokius kontaktus parasyt... smile.gif aciu

QUOTE(Fanta @ 2005 04 10, 19:03)
Oi, mamos, per savaitgali baigiu prazilti. Uzvakar gavau darba, o ryt, pirmadieni, man jau reikia eit i ta darba. O aukles - nera cry.gif Turejom nuostabia jauna studente, valandine aukle. Parejusi po pokalbio pasakiau jai, kas cia ivyko, o ji kadangi studente, tai visa darbo diena jai netinka. Nu tai jai irgi sokas, kad ateis kokia babce ir lis prie Viltutes biggrin.gif  doh.gif Pradejo galvot, gal ka pazista. Na susiskambino su daruge, kuri moka dirbt su vaikais, ir pasirodo, ji laisva! Labai apsidziaugiau, bet... Siandien, sekmadieni, atejo naujoji aukle pasisneket, apsiziuret, ir... Nu nepatiko ji man g.gif Na gal tai motiniska nuojauta ar kas g.gif Kai atejo valandine aukle dirbt, is pirmu minuciu supratau, kad siam zmogui vaika palikciau be kalbu. O va sitai - nelabai verysad.gif Bet tai kad pasirinkimo neturiu doh.gif Ryt jau man i darba!
Tai stai ka norejau pasakyt: jei kas netycia paleisit nuostabia aukle po menesio ar siaip kada vasara, susisiekit su manim mirksiukas.gif Pagailekit mano mazytes cry.gif Noriu tokio zmogaus, kuriam galiu drasiai buto raktus duot ir vaika i rankas. Gyvenam Fabijoniskese.

Atsakyti
Rekomenduoju tikrai gera auklyte, dirbo pas mano drauge.Smulkiau cia
Atsakyti