Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis auklių sąrašas

QUOTE(Žemaitė @ 2005 05 20, 14:22)
Be to, turiu gerą auklę, tai jeigu ką - prisiminkit mano nicką, ir perleisiu, kai apnėštėsiu ir pačiai nebereikės - gal po pusmečio, gal po metų... biggrin.gif Gyvenu pajūryje... mirksiukas.gif




ar dar gera auklė reikalinga?
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2005 07 25, 10:01)
ar dar gera auklė reikalinga?


tiesa pajūris, tai koks miestas?
Atsakyti
Nu va, ir mums tenka prašyti baltosios auklės pas paaugusių vaikučių mamytes ir tėvelius 4u.gif Gal kas paleisite savo pačią geriausią ir mieliausią auklytę, tai brūkštelėkite jos koordinates į az arba šioje temoje. Tiesa, mums pakatų ir valandinės... Gyvename Kaune Dainavos rajone.
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit rekomenduoti "baltą" auklytę mano 1,5 m. mergaitei? Gyvenam Kaune, prie Lampėdžių karjero. Planuoju nuo sausio darban, tai apie lapkričio vidurį - gruodį reiktų pripratimui, o nuo sausio - pilnai darbo dienai. Gal kam nebereiks auklytes?
Atsakyti
sveiki, ir mums labai reiklainga gera aukle, aiksu kuo greiciau tuo geriau:) gal kas ka parekomenduos? aciu!
Atsakyti
noriu pridurt, kad mes gyvename pasilaiciuose.
Atsakyti
Gal būtų galima gauti jūsų aukles kontaktus? Noretume perimti...


QUOTE(Smurka @ 2004 01 15, 19:47)
As savaja aukle laikysiu tik iki vasaros vidurio. Labai gaila, bet nuo rudens mazaja teks atiduoti i lopseli sad.gif gaila ir aukles, kuri isties yra nuostabus zmogus ir labai myli mano mazyle. Mazyle irgi, beje, atsako tuo paciu.

Aukle labai plepi, nulat su mano dukrele sneka, kaip su suaugusiu zmogum. Sako, jog taip ji greiciau kalbet prades. Pati gamina vaikui koseles, nes "pirktines sintetikos" jai sazine neleidzianti vaikui duoti.

Tai va, jei kam reiks nuolatines aukles, vasaros pabaigoj-rudens pradzioj galesiu "perduot"

Tiesa, ji pensinio amziaus.

Atsakyti
Siulau aukle! tai mano geroji mama thumbup.gif , 47m., labai mylinti vaikucius,dirbusi daug metu vaiku darzelio aukletoja,dabar priziurinti savo 2 metuku anukele.gyvena Garliavoje,galetu priziureti vaikuti savo namuose.
jei kas susidomejote,parasykite.
el.pastas: jmikalauskiene@one.lt
Atsakyti
Sveikutes,
mes irgi ieskome gerosios auklytes nuo rugsejo men Justiniskese, o nuo naujuju metu PIlaites rajone. Mes, tai 1m 2 menesiu berniukas ir jo mamyte. Musu auklytei svarbiausia uzduotis bus tik vaikutis. Valgyti jam daryti, kambariu tvarkyti nereikes. Jei kas zinote, tokia rekomenduokite per az.
Atsakyti
Labukas visoms! 4u.gif mums taip pat reikalinga balta balta aukle! ax.gif labai tikiuosi, kad kas nors pasiulysite toki zmogu Kaune. Mums ji reikalinha nuo rugsejo men. 3-4val. per diena, o nuo spalio men - visa darbo diena. Mano dziugsmukui tada bus 1 metukai. Gyvename mes Dainavos raj., netoli "Sauletekio".
Atsakyti
parekomenduokite prasau gera aukle - skubiai reikia mazam berniukui
Atsakyti
QUOTE(neringooce @ 2005 08 01, 12:58)
parekomenduokite prasau gera aukle - skubiai reikia mazam berniukui


Kuriam cia mieste?
Atsakyti