Įkraunama...
Įkraunama...

Šv. rašto "aiškintojai" į namus

jei esi skaitęs šventą raštą,tai labai greitai gali atsikratyti jahovistų ar tikėjimo žodžio.Nes jie tik žino tai kas jiems priimtina.Man teko kelis kartus juos taip sugluminti,kad jie nebežinojo ką atsakyti.Man patinka juos paerzinti.
Atsakyti
QUOTE(medau @ 2007 11 05, 21:37)

medau, 05 Lap 2007 - 21:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

medau, 05 Lap 2007 - 21:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

jei esi skaitęs šventą raštą,tai labai greitai gali atsikratyti jahovistų ar tikėjimo žodžio.Nes jie tik žino tai kas jiems priimtina.Man teko kelis kartus juos taip sugluminti,kad jie nebežinojo ką atsakyti.Man patinka juos paerzinti.

nesutinku. šiaip girdėjau net patyrusį psichologą sakant, kad niekad nereikia ginčytis Biblijos klausimais su žmonėm, kurie iš to gyvena.
tiesą sakant, esu mėginus. bet tai kad skaitei Šv. raštą ir žinai kas ten parašyta nieko nereiškia prieš žmones, kurie tau gali viską eilučių numeriais išaiškint ir kitaip išvartyt.
Atsakyti
QUOTE(medau @ 2007 11 05, 22:37)

medau, 05 Lap 2007 - 22:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

medau, 05 Lap 2007 - 22:37, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Gal but ir as nemazai turiu ziniu apie Rastus, bet niekad nesistengiu nieko glumint ar gincytis. Kur gincijasi 2 laimi trecias. Spekit kas? smile.gif

Geriau rast ka nors bendro as visad svajojau turet daug draugu is skirtingu tikejimu ir rast kazka bendro kas ne skirtu o jungtu, juk kaip butu smagu. Kol kas dar nedaug tokiu turiu, o gaila...
Atsakyti
nu pvz mane irgi nervina kai ateina visokie religju garbintojai ir persa savo nuomone o tuo labiau vaiksto po namus. nu man reikes as pasidomesiu ju religija ir susirasiu juos pati. . o cia vos ne lenda i tavo asmenine erdve, braunasi. seip netikiu nei baznycia, nei nei ten visomis kitomis religijomis. nes kai pasiziuri per telika kunigas ta padare, kunigas ana . nu atsiprasau mane dievulis mato ir mato kokias as nuodemes darau man reikia as tiesiogiai pabendrauju. o ten eiti kokiam kunigui ispazinti sakyti nu atsiprasau. nu nesamone.
geriausia mano sesuo pasako kai ateina visokie religiju garbintojai as netikiu niekuom ir uzdaro po nosim duris. o viena syki buvo tipo atejusios moterys kazkas panasaus kaip vienuoles apsirengusios tai mano vyras su sesers draugu pasiule striptiza susokti. nu cia biski blink.gif sakyciau gal ziaurokai pasiule. nu ale ka darysi kai nachaliskai lenda. pritariu siais laikasi vagys bet kuom apsirengs kad tik namus aptikrintu.
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2007 11 03, 23:03)

Herta, 03 Lap 2007 - 23:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Herta, 03 Lap 2007 - 23:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pas mane amžiais ateina "jehovistai",jau net pikta pasidarė,aiškiai pasakai ,akd jau turiu nuomonę apie viską ir vargu ar jiems pavyks ją pakeisti ,o jie dar maždaug terorizuoja,kad aš atsakydama jiems neišgelbėsiu savo ir savo šeimos bei pasaulio,nu blyn (atsiprašau)...gyvenu tvarkingai,dorai (kaip aš suprantu),taip auklėju savo vaikus ir dar kažkokie iškrypeliškai suvokiantys šventą raštą pradės man aiškint ką aš turiu daryt...tipo aš nenoriu pakeist pasaulio,kiekvienas iš mūsų nori ir sveikintina jei tie norai patys geriausi.Nesu  prieš juos nusiteikus bet per ikyriai brukami jų mokymai mane nervina,kiekvienas turi teisę pasirinkti tikėti kuo nori ir kaip nori arba išvis netikėti...Esu susidūrusi ir su "tIkėjimo žodžiu" š pažiūros labai ten garžu ir gera,bet pažystu keletą žmonių kurie taip pasikeitė,kad baisu...stebina kaip žmonės pasiduoda smegenų plovimui...vienas draugas ten susirado žmoną ir susituokė tik tos bendruomenės aplinkoje,net tėvų nekvietė nieko,absoliučiai atsisakė su jais bendraut,atseit visi kas bando ką sakyt prieš jų bendruomenę yra priešai ir su jais atsisakoma bendraut...man kraupu...

Pas mane amžiais ateina "jehovistai",jau net pikta pasidarė,aiškiai pasakai ,akd jau turiu nuomonę apie viską ir vargu ar jiems pavyks ją pakeisti ,o jie dar maždaug terorizuoja,kad aš atsakydama jiems neišgelbėsiu savo ir savo šeimos bei pasaulio,nu blyn (atsiprašau)...gyvenu tvarkingai,dorai (kaip aš suprantu),taip auklėju savo vaikus ir dar kažkokie iškrypeliškai suvokiantys šventą raštą pradės man aiškint ką aš turiu daryt...tipo aš nenoriu pakeist pasaulio,kiekvienas iš mūsų nori ir sveikintina jei tie norai patys geriausi.Nesu  prieš juos nusiteikus bet per ikyriai brukami jų mokymai mane nervina,kiekvienas turi teisę pasirinkti tikėti kuo nori ir kaip nori arba išvis netikėti...Esu susidūrusi ir su "tIkėjimo žodžiu" š pažiūros labai ten garžu ir gera,bet pažystu keletą žmonių kurie taip pasikeitė,kad baisu...stebina kaip žmonės pasiduoda smegenų plovimui...vienas draugas ten susirado žmoną ir susituokė tik tos bendruomenės aplinkoje,net tėvų nekvietė nieko,absoliučiai atsisakė su jais bendraut,atseit visi kas bando ką sakyt prieš jų bendruomenę yra priešai ir su jais atsisakoma bendraut...man kraupu...

o tai kas tau liepia juos įsileisti?
QUOTE(Mijos mama @ 2007 11 05, 04:31)

Mijos mama, 05 Lap 2007 - 04:31, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mijos mama, 05 Lap 2007 - 04:31, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

na saunu kad bet kuo nepasitiki ir kad nepriimi jokiu bobuciu nesamoniu apie biblija,nes jos taip gali nusipasakoti,kad gali pasirodyti baisu.as turiu drauge,kuri studijuoja biblije,patikekit manim,ka pasakoja kunigai yra netiesa.visiem rekomenduoju paskaityti biblije ir gerai isitikinti.galiu duoti parasciausia pavyzdy:kodel mes svenciam kaledas gruodzio 25-26dienomis?juk kai jezus gime ji pirmiausia atejo aplankyti piemenys,kurie gane avis.o kas jas gano ziema?tai kas kad jeruzale,bet ir ten atsala ir niekas tokiu oru ten negano gyvuliu.o atsakymas yra toks:ponai ismaste tokia svente neturedami kada svesti progu....tai va,mielosios,paskaitykit biblije.ten daug atsakymu

na saunu kad bet kuo nepasitiki ir kad nepriimi jokiu bobuciu nesamoniu apie biblija,nes jos taip gali nusipasakoti,kad gali pasirodyti baisu.as turiu drauge,kuri studijuoja biblije,patikekit manim,ka pasakoja kunigai yra netiesa.visiem rekomenduoju paskaityti biblije ir gerai isitikinti.galiu duoti parasciausia pavyzdy:kodel mes svenciam kaledas gruodzio 25-26dienomis?juk kai jezus gime ji pirmiausia atejo aplankyti piemenys,kurie gane avis.o kas jas gano ziema?tai kas kad jeruzale,bet ir ten atsala ir niekas tokiu oru ten negano gyvuliu.o atsakymas yra toks:ponai ismaste tokia svente neturedami kada svesti progu....tai va,mielosios,paskaitykit biblije.ten daug atsakymu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
matau, kad sparčiai lavinasi tamstos protas.
Bet šiaip tai drąsūs žmonės, jei įsileidžia į savo gyvenamąsias vietas visiškai nepažįstamus žmones.
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 11 06, 19:55)

Jurgulė, 06 Lap 2007 - 19:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Jurgulė, 06 Lap 2007 - 19:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano namai - mano tvirtove? Gyvenam uzsidare? Na gal ir gera filosofija, juk is bet kurio apsilankiusio religijos skelbejo (tik nesakykut kad jie visi blogi) galima paimti literaturos ir neisileidus i namus, iseit laukan pasneket kieme ant suolelio arba gaut adresa kur kitur susitikti - zinoma, jei atsiranda noras. O jei ne - tai ne smile.gif .

Jauk kaip ir rasiau anksciau, mano gyvenime buvo taip, kad isileidom mormonu vaikinukus misionierius ir nepasigailejom. Zinoma pries tai buvo gausybe tu kuriems nepavyko "prasibrauti" - krisnaistai, takim. Tiesa jie nelabai ir brovesi rolleyes.gif Bet knygele isude vis vien. Na ir ka, net gi perskaiciau. Ir del to nesigailiu.

Kas sako kad nera laiko knygom, be abejo nutyli, kad yra laiko ziuret telika ar skaityt paistalus laikrasciuose.
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 11 06, 21:57)

mints, 06 Lap 2007 - 21:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Kas sako kad nera laiko knygom, be abejo nutyli, kad yra laiko ziuret telika ar skaityt paistalus laikrasciuose.

lotuliukas.gif
Ir tai netrukdo "reikšti savo nuomonę"
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 11 06, 21:57)

Jauk kaip ir rasiau anksciau, mano gyvenime buvo taip, kad isileidom mormonu vaikinukus misionierius ir nepasigailejom. Zinoma pries tai buvo gausybe tu kuriems nepavyko "prasibrauti" - krisnaistai, takim. Tiesa jie nelabai ir brovesi  rolleyes.gif  Bet knygele isude vis vien. Na ir ka, net gi perskaiciau. Ir del to nesigailiu.

Jauk kaip ir rasiau anksciau, mano gyvenime buvo taip, kad isileidom mormonu vaikinukus misionierius ir nepasigailejom. Zinoma pries tai buvo gausybe tu kuriems nepavyko "prasibrauti" - krisnaistai, takim. Tiesa jie nelabai ir brovesi  rolleyes.gif  Bet knygele isude vis vien. Na ir ka, net gi perskaiciau. Ir del to nesigailiu.

nu mormonai pas mus nėjo, tai apie juos nuomonės neturiu. bet kai vaikšto kažkokios bobos, kurios pirma paprašo Bibliją pavartyt, o paskui atsigert ar į tualetą -- nu tai ką aš žinau g.gif juolab šiais laikais.
o kai buvom vienus tokius įsileidę ir susipažinę, ir paauglystėj aš vos nepakibau -- tai irgi rašiau.
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 11 06, 22:57)

mints, 06 Lap 2007 - 22:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mints, 06 Lap 2007 - 22:57, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mano namai - mano tvirtove? Gyvenam uzsidare? Na gal ir gera filosofija, juk is bet kurio apsilankiusio religijos skelbejo (tik nesakykut kad jie visi blogi) galima paimti literaturos ir neisileidus i namus, iseit laukan pasneket kieme ant suolelio arba gaut adresa kur kitur susitikti - zinoma, jei atsiranda noras. O jei ne - tai ne smile.gif .

Aš HERTAI taikiau, nes ji parodė savo nerima apie tuos kurie braunasi nekviesti į namus. tai ir paklausiau : kas liepia juos įsileisti?
O tavo filosofija man ne filosofija. Tai tik tavo.
Atsakyti
ŠR gali aiškintis metų metais, ir nesuprasti, kiekvienas su savom interpretacijom. Tai tęsiasi šimtmečiais. Dėl to ir peštynės. Tik pagalvojus ar tikėjosi Kristus, kad taip atsitiks.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 07, 17:45)

Staiga, 07 Lap 2007 - 17:45, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Staiga, 07 Lap 2007 - 17:45, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

ŠR gali aiškintis metų metais, ir nesuprasti, kiekvienas su savom interpretacijom. Tai tęsiasi šimtmečiais. Dėl to ir peštynės. Tik pagalvojus ar tikėjosi Kristus, kad taip atsitiks.

tai kad ir Jo laikais vyko peštynės. Tam Jis ir atėjo sakydamas:''Aš esu kelias tiesa ir gyvenimas...."
Atsakyti
Tas ir yra, kad tos tiesos ir gyvenimo žmonės neieško, jei ieško neranda, nes metų metais knisasi po ŠR neesminius dalykus, sakinius visaip interpretuoja ir vis ginčijasi-koks vardas (Jehova ar ne),neleisk gundyti ar nevesk į pagundą ir t.t. Arba visur pakampėse nuolat Dievo ieško. Kas ieško, tas randa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staiga: 07 lapkričio 2007 - 19:22