Dzinsa prie mezginio paprasciausiai prisiuvau. Kiek sudetingiau su uztrauktuku buvo bet tai ir parpasciausiai prisiuti ir viskas. O dzinsa emiau is senu (vaiko jau isaugtu) rubu. Dabar kur baigineju liemene tai iskirpau is svarko o kadangi mazokai tai ties peciu linija dar damezgiau.
Gal pradzioje atrodo sudetinga bet siaip tai paprasta.
QUOTE(Irma77 @ 2008 01 28, 12:04)
Dzinsa prie mezginio paprasciausiai prisiuvau. Kiek sudetingiau su uztrauktuku buvo bet tai ir parpasciausiai prisiuti ir viskas. O dzinsa emiau is senu (vaiko jau isaugtu) rubu. Dabar kur baigineju liemene tai iskirpau is svarko o kadangi mazokai tai ties peciu linija dar damezgiau.
O prisiuvi su mašina ar rankomis?
KOTI,ALMITA jusu darbeliai tiesiog
Papildyta:
o kiek akiu pridejai ir kas kelinta eile (kai mezgei apacion) na mano siuliukai gan ploni tai manau 80 gal tiks
Papildyta:
QUOTE(Gyjula @ 2008 01 28, 01:07)
Akys priklauso nuo siulų ir virbalų storio Aš prieš pora dienelių numezgiau sarafanuką 15 mėn. dukrelei, o dabar pradėjau ir užbaigiau priekį -12 m. dukrai. Pirmajai apmečiau 60 akių, o antrajai 80 ir labai . Mezgu maždaug nuo pažastėlių viską kaip priklauso į viršų su kakliuko išėmimu ir užbaigiu, o paskui surenku akis nuo ten kur pradėjau ir mezgu į apačią, kad lengvai išplatėtų.
o kiek akiu pridejai ir kas kelinta eile (kai mezgei apacion) na mano siuliukai gan ploni tai manau 80 gal tiks
tik ka baigtas kostiumelis dukriukui
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 01 29, 11:08)
Gaila, kad aš mergytės neturiu
*coliukeee*
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 01 29, 11:08)
Pagirsiu dar kartelį laaaabai gražus komplektukas (dukrytė+megztukas+sijonukas).
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 01 29, 10:08)
labai grazus... o dukryte tikra princese...
QUOTE(zinulė @ 2008 01 29, 10:20)
Gaila, kad aš mergytės neturiu
dar ne velu pasitaisyt...
QUOTE(renkyte @ 2008 01 29, 13:02)
Neburk
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.