Na bandau kelti sunycio megstamo megstuko nuotraukyte, aciu uz pagalba....
Papildyta:
Dar viena nuotraukyte tik jau is sono
[quote=Irma77,2008 01 26, 23:59]
Tikrai sauniai sugalvojai ,originali ideja Ir manekenas koks Saunuole mamyte
Tikrai sauniai sugalvojai ,originali ideja Ir manekenas koks Saunuole mamyte
sveikos darbstuoles peskaiciau visa temuke ir ka jus manot uzsikabliavau eisiu ir as samo maziukui kokia grozybe nunarplioti o paskui butinai pasirodysiu
Irma77 gražus megztukas, labai tinka tavo sūnui .
Aciu uz pagyras. Gal kas dar panaudos tokia ideja.
labas mezgejėlės
kokių čia grožybių prisižiūrėjau aš tai tik pradedančioji, mezgu šalikus, kas yra lengviausia bet va, savo pipirui pirmą mezginį nunarpliojau kadangi iki megztinio dar nedaaugau, tai numezgiau liemenę ir šaliką
kokių čia grožybių prisižiūrėjau aš tai tik pradedančioji, mezgu šalikus, kas yra lengviausia bet va, savo pipirui pirmą mezginį nunarpliojau kadangi iki megztinio dar nedaaugau, tai numezgiau liemenę ir šaliką
Grazus darbeliai Puiki pradzia,saunuole Sekmes!
sveikos mezgejeles baigineju vyresneliui megstuka ir toliau noreciau numegzt 5m dukrytei sarafaniuka tik va nzn kiek akiu reik rinkti ir kaip megsti gal kuri galetu padeti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 01 27, 20:39)
sveikos mezgejeles baigineju vyresneliui megstuka ir toliau noreciau numegzt 5m dukrytei sarafaniuka tik va nzn kiek akiu reik rinkti ir kaip megsti gal kuri galetu padeti
Akys priklauso nuo siulų ir virbalų storio Aš prieš pora dienelių numezgiau sarafanuką 15 mėn. dukrelei, o dabar pradėjau ir užbaigiau priekį -12 m. dukrai. Pirmajai apmečiau 60 akių, o antrajai 80 ir labai . Mezgu maždaug nuo pažastėlių viską kaip priklauso į viršų su kakliuko išėmimu ir užbaigiu, o paskui surenku akis nuo ten kur pradėjau ir mezgu į apačią, kad lengvai išplatėtų.
QUOTE(Irma77 @ 2008 01 26, 22:59)
Labai originalu... o kaip tu ta dzinsa prie megztinio pritaisei...
QUOTE(spyglis2 @ 2008 01 27, 14:10)
labas mezgejėlės
QUOTE(Otilija3 @ 2008 01 27, 21:19)
Kaip šaunu kad tiek mamyčiu puošia savo turta,labai daug gražių darbeliu
O čia mano viresnėlės mėkstama liemenė
O čia mano viresnėlės mėkstama liemenė
labai grazu... saunuole...
QUOTE(koti @ 2008 01 27, 23:32)