Man biškį šiurpoka... Bet dabar gal tokia mada, žiūriu daug kur tos kaukolės...
Man tai labai liuks Juk paauglys tai nenesios megztuko su meskiukais ar laiveliais....O be jokio piesinio, tai pernelyg nuobodu...
As savo vyrioka 3 metu irgi "kaukoliniais" rubais rengiu....
Beje, pastebejau, kad labai truksta modeliu pasiulos didesniems vaikams. Daugiausiai mezgam tik leliukams arba iki 3metu, o paskui...Ieskau va vyresniai mergickai ka nors gero, tai nelabai randu....jei kas turit, imeskit graziu dalykeliu...
As savo vyrioka 3 metu irgi "kaukoliniais" rubais rengiu....
Beje, pastebejau, kad labai truksta modeliu pasiulos didesniems vaikams. Daugiausiai mezgam tik leliukams arba iki 3metu, o paskui...Ieskau va vyresniai mergickai ka nors gero, tai nelabai randu....jei kas turit, imeskit graziu dalykeliu...
Aš mat paauglių madose nelabai...Sūnaus kai neturiu...Čia tik savo nuomonę pasakiau. Viskas gerai.
neringata jau groooooozis,o foto matosi daryta menine turbut panele modeliuku dirba gal turi schemunte kaip nert si megztukeli?laaabai jau patiko
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 18, 15:53)
QUOTE(janike1 @ 2008 01 18, 21:14)
keletas ideju turincioms maziuku
labai grazu...
QUOTE(sketisss @ 2008 01 18, 19:52)
neringata jau groooooozis,o foto matosi daryta menine turbut panele modeliuku dirba gal turi schemunte kaip nert si megztukeli?laaabai jau patiko
ačiū, sketisss, nemodeliukas, ne, tiesiog tokia foto gavosi
Nėriau iš galvos, raštas labai paprastas: 3 stulpeliai su užmetimu, 2 pynelės kilpos ir t.t. Šiek tiek įliemenuota, o skvernai - pagal bet kurį moterišką sumetamą megztuką