Įkraunama...
Įkraunama...

Drabuželiai vaikams(5dalis)

Man biškį šiurpoka... ax.gif biggrin.gif Bet dabar gal tokia mada, žiūriu daug kur tos kaukolės... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 18 sausio 2008 - 09:47
Man tai labai liuks thumbup.gif Juk paauglys tai nenesios megztuko su meskiukais ar laiveliais....O be jokio piesinio, tai pernelyg nuobodu...
As savo vyrioka 3 metu irgi "kaukoliniais" rubais rengiu....
Beje, pastebejau, kad labai truksta modeliu pasiulos didesniems vaikams. Daugiausiai mezgam tik leliukams arba iki 3metu, o paskui...Ieskau va vyresniai mergickai ka nors gero, tai nelabai randu....jei kas turit, imeskit graziu dalykeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 18 sausio 2008 - 11:29
Aš mat paauglių madose nelabai...Sūnaus kai neturiu...Čia tik savo nuomonę pasakiau. Viskas gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Nertas prieky sukryžiuojamas megztukas dukrytei. Gal prastai matyt, nes fotografuota ne megztuko demonstravimo tikslu smile.gif
user posted image
Atsakyti
prašau,gal kas tiks,kai kas gali būti net iš šio forumo,atleiskit,jei kartojuosi

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

šita labai patiko man wub.gif
Atsakyti
neringata jau groooooozis,o foto matosi daryta menine wub.gif turbut panele modeliuku dirba wub.gif wub.gif gal turi schemunte kaip nert si megztukeli?laaabai jau patiko blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 18 sausio 2008 - 18:53
Gal kas nors turit matmenu lentelę didesniems vaikams ax.gif Tokia kaip pačiam viršuj leliukams blush2.gif
Atsakyti
keletas ideju turincioms maziuku 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 18, 13:53)
prašau,gal kas tiks,kai kas gali būti net iš šio forumo,atleiskit,jei kartojuosi

user posted image

šitą aš ir pati mielai nešiočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 18, 15:53)

QUOTE(janike1 @ 2008 01 18, 21:14)
keletas ideju turincioms maziuku 4u.gif

labai grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 01 18, 19:52)
neringata jau groooooozis,o foto matosi daryta  menine wub.gif turbut panele modeliuku dirba wub.gif  wub.gif gal turi schemunte kaip nert si megztukeli?laaabai jau patiko blush2.gif  bigsmile.gif

ačiū, sketisss, nemodeliukas, ne, tiesiog tokia foto gavosi blush2.gif ax.gif blush2.gif
Nėriau iš galvos, raštas labai paprastas: 3 stulpeliai su užmetimu, 2 pynelės kilpos ir t.t. Šiek tiek įliemenuota, o skvernai - pagal bet kurį moterišką sumetamą megztuką mirksiukas.gif
Atsakyti