Labutis
žiūriu gražių darbelių yra, tikros auksarankės mamytės
O aš įdedu nuotraukytę, kurią buvau žadėjusi, sarafaniukas ant manekenės, tik manekenė neturėjo noro pozuoti iš priekio
Papildyta:
Usnis, labai gražūs komplektukai
QUOTE(usnis @ 2008 01 10, 16:01)
grožis neišpasakytas O kad dvynukėms - tai dvigubas
usnis labai fainučiai
Dovana krikšto sūnui
QUOTE(polo @ 2008 01 11, 15:39)
koks mielas ir manau siltas labai. nerealus dalykas vaikams, silta nugarytei.
QUOTE(polo @ 2008 01 11, 12:39)
Dovana krikšto sūnui
Labai gražus piešinukas Toks paprastas, bet ir sudėtingas kartu. Sakyčiau, net elegantiškas
Pabūsiu įžūli - gal kartais schemutę turi?
mezgiau pagal tokia schema
nelabai sudetinga, jei su keliais siulais butu, tai tada jau kita kalba
Papildyta:
ačiū, kad pagyrėt
nelabai sudetinga, jei su keliais siulais butu, tai tada jau kita kalba
Papildyta:
ačiū, kad pagyrėt
Aš dar tokį norėčiau pabandyt numegzt, tik jau pačiai teks schemutę braižytis
QUOTE(polo @ 2008 01 11, 17:18)
kaip idomiai atrodo kazkai niekada tokie reljefiniai piesinukai neuzkliuvo uz akiu, verta demesio
Pasigirsiu ir aš
Specialiai į mezginių galeriją nebuvo fotografuotas, tai išrinkau nuotrauką, kurioje geriausiai matosi vaizdelis. O pačio megztinuko irgi jau nebeturim - išaugom ir padovanojom mažesniems lėliukams
Pavyko
Specialiai į mezginių galeriją nebuvo fotografuotas, tai išrinkau nuotrauką, kurioje geriausiai matosi vaizdelis. O pačio megztinuko irgi jau nebeturim - išaugom ir padovanojom mažesniems lėliukams
Pavyko
QUOTE(Skirma @ 2008 01 11, 20:47)
Pasigirsiu ir aš
Kažkodėl negaliu įkelti nuotraukos
Kažkodėl negaliu įkelti nuotraukos
Pabandyk per http://keep4u.ru/
QUOTE(Skirma @ 2008 01 11, 20:47)
Pasigirsiu ir aš
Pavyko
Pavyko
koks mielas zuikis, labai tiko modeliukui