Koti, super kostiumelis grazus labai labai
As apsizliumbsiu ,kaip taip greit mezgat ir tokias grozybes
QUOTE(koti @ 2008 01 06, 14:48)
na saunuole... labai grazu
mergaites, labai prasau pagalbos... noriu megzti megztuka dukrytei ir statyti rankoves... seniau mezgiau, bet dabar neberandu tos schemos... o pati nepamenu... gal galit imesti... buciau labai dekinga..
fainute suknele jauciasi profesionalo rankytes
QUOTE(koti @ 2008 01 06, 15:51)
Ir aš rodausi
Labai gražu. Ar daug tokiam grožiui reikia siūlų?
Na nezinau mergaites,TOKIE GROZIAI,jusu!!!......NEREALU!!!Iejau i sita temele del to,kad parduotuveje,prie vienos sukneles,pamaciau grazu megstuka.Pagalvojau,kad galeciau pati toki numegsti dukrytei.Bet esme tame,kad jau labai senai mezgiau ir tai tokius mazmozius.Zinau ko noriu ir teks ismokti.Gal kuri zinote kokia gera siulu parduotuve Kaune?
As mezgu be schemuciu is "galvos" Statytom rankovem ties pazastuku nuimu 3 akis,o paskui dar viena ir gaunasi grazus islinkimas
Rastelis paprastas;sijonas ir megztukas 3x3 su virbalais,o virsus vaseliu
As irgi mergyciu neturiu mezgu ,kad labai patinka megzti suknytes o paskui siulau mamytem pirkti
Rastelis paprastas;sijonas ir megztukas 3x3 su virbalais,o virsus vaseliu
As irgi mergyciu neturiu mezgu ,kad labai patinka megzti suknytes o paskui siulau mamytem pirkti
koti kokia miela suknute
QUOTE(koti @ 2008 01 06, 23:42)
geras, as apie toki varianta nepagalvojau pati daug mezgu pagal uzsakymus ir galvoju koki skelbimuka SM pasidaryt, ka pagimdysiu ir matysiu kad maziuas leis ar ne ta daryti. dar nelabai draugauju su visokiais nuotrauku ikelimais bet manau susitvarkyciau. o vat suknytem tai toooookiu ideju yra, kad tik spek daryt ir kad tik kas jas pirktu, nes kolekcionuot ir jas spintoj laikyt nelabai noretusi. rubas gi tam kad ji nesiotu ir juolabiau tokios mazos mielos princeses
QUOTE(koti @ 2008 01 06, 22:42)
As mezgu be schemuciu is "galvos" Statytom rankovem ties pazastuku nuimu 3 akis,o paskui dar viena ir gaunasi grazus islinkimas
o kaip rankove?
QUOTE(koti @ 2008 01 06, 15:48)
Idedu savo paskutinį kūrinį
labai grazi suknele
QUOTE(koti @ 2008 01 06, 15:51)
Ir aš rodausi
labai gražu O čia sarafano sijonukas virbalais megztas, ar aš blogai įžiūriu?