Na pasigirsiu dar
vakar baigiau štai tokį sarafaniuką iš įvairių siūlų galiukų, savo dukrytei, o kai nufotografuosiu apmautą, būtinai įdėsiu parodyti kaip atrodo
laba
gal galit man padeti?
pirma kart nusprendziau megsti megstinuka savo busimam vaikuciui, tai issirinkau angliska schemute ir priejau vieta, kur nei taip nei taip nelabai suprantu...
On 3rd raound start raglan shapinig as foll: mark 4 sts. where panels meet and K 1st marked st. tog with preceding st., K2, then slip last marked st. knitwise, K1, pass sliped st. over = 8 dec for each shapinig.
buciau labai dekinga ir darbelis yoliau rutuliotusi...
gal galit man padeti?
pirma kart nusprendziau megsti megstinuka savo busimam vaikuciui, tai issirinkau angliska schemute ir priejau vieta, kur nei taip nei taip nelabai suprantu...
On 3rd raound start raglan shapinig as foll: mark 4 sts. where panels meet and K 1st marked st. tog with preceding st., K2, then slip last marked st. knitwise, K1, pass sliped st. over = 8 dec for each shapinig.
buciau labai dekinga ir darbelis yoliau rutuliotusi...
Deja, aš padėti negaliu, nesu anglistė Be to viską mezgu iš galvos
QUOTE(aurute1 @ 2008 01 04, 14:30)
Deja, aš padėti negaliu, nesu anglistė Be to viską mezgu iš galvos
gal ir man ateis laikas kai is galvos galesiu, o dabar be nurodymu ne zingsnio
QUOTE(aurute1 @ 2008 01 04, 12:18)
Na pasigirsiu dar
vakar baigiau štai tokį sarafaniuką iš įvairių siūlų galiukų, savo dukrytei, o kai nufotografuosiu apmautą, būtinai įdėsiu parodyti kaip atrodo
Darbšti mamytė lauksim pasirodant
labas vakaras!
o as pas jus su klausimu.
ikvepta jusu darbeliu pati nusprendziau numegzti savo busimai lelytei kostiumeli-sliaustukus ir megstuka.sliaustukus jau numezgiau,beliko klyniuka sutvarkyt.va cia ir istrigau-nezinau kas geriau-sagutes,ar knopkeles deti... gal kas patars/ aciu labai.
ikvepta jusu darbeliu pati nusprendziau numegzti savo busimai lelytei kostiumeli-sliaustukus ir megstuka.sliaustukus jau numezgiau,beliko klyniuka sutvarkyt.va cia ir istrigau-nezinau kas geriau-sagutes,ar knopkeles deti... gal kas patars/ aciu labai.
Aš buvau sagutes padariusi, bet man jos vis karts nuo karto atsisegdavo (ne visos) O knopkutės gali būti sunku užsegti
QUOTE(erosi @ 2008 01 05, 22:15)
labas vakaras!
Dėk knopkytes. Man sagutės atsiseginėja-kuo dažniau rengi tuo labiau išsitampo
QUOTE(koti @ 2008 01 06, 15:48)
jau koks grozis labai gaila, kad dukrytes neturiu, tai vis i kitu darbus ziuredama seile varvinu. o berniukam kazkaip labai jau ribotai su tokiom puosmenom
koti nu labai labai grazhus darbelis
gal rashteli ishduosi...
gal rashteli ishduosi...