Įkraunama...
Įkraunama...

Drabuželiai vaikams(5dalis)

Aciu, Sketisss.
Atsakyti
LABAI GRAZU... wub.gif
Atsakyti
liepa50 fantastika wub.gif auksines rankas turi-atsižiūrėti neįmanoma thumbup.gif
Atsakyti
noriu nusimegsti kelnytes vaikui, kudikiui... tik nelabai isivaizduoju kaip jos mezgamos..... kur siaurint, kur platint.... padekite, mergytes....
Atsakyti
smile.gif+2008 01 02, 08:21-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2008 01 02, 08:21)
noriu nusimegsti kelnytes vaikui, kudikiui... tik nelabai isivaizduoju kaip jos mezgamos..... kur siaurint, kur platint.... padekite, mergytes....

as turiu shemutes kaip numegzti apie metu vaikui g.gifuser posted imageuser posted image
arba galima ideju skolintis is sio modeliuko g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 02 sausio 2008 - 12:02
Sveikutes Auksarankes 4u.gif

Visi pirma Su Naujais Metais

Vis paskaitinedavau pas jus, bet negaliu nepagirti jusu nuostabiu darbeliu karnavalo dalyviams thumbup.gif tikrai saunuoles 4u.gif

Manau busiu dar daznesne viesnia jusu tarpe, nes kai issilukstensiu savo nestuke.gif iplvuka manau prireiks jusu patarimu ir zinoma noresis pasidalinti darbeliais.
Atsakyti
o tai kiek cm turi buti iki klyniuko? ir kiek cm nuo klyniuko iki juosmens? niekad kelniu nesu mezgusi.... nors siaip ne naujoke mezgime esu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izabelė :): 02 sausio 2008 - 15:26
smile.gif+2008 01 02, 11:21-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2008 01 02, 11:21)

sitoj temoj buvo apie tai kelnes
Atsakyti
Labutis 4u.gif
aš savo dukrytei esu numezgusi štai tokių dalykėlių ax.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ir dar
user posted image
user posted image
Atsakyti
dekui labai smile.gif paaiskejo viskas.