Ką tik pabaigiau kalėdinį kostiumą savo mažajai, skubam pasirodyti
QUOTE(tinosiukas @ 2007 12 15, 18:00)
Ką tik pabaigiau kalėdinį kostiumą savo mažajai, skubam pasirodyti
oi koks "kalėdų senelis" žavus
QUOTE(tinosiukas @ 2007 12 15, 19:00)
Peržiūrėjau visus rankdarbius, likau sužavėta
+2007 12 15, 20:28-->
Mielas dalykėlis Aš ir pirmos kai laukiausi norėjau tokį numegzti, ir antrajai ruošiausi ruošiausi, bet taip ir neprisiruošiau - per daug darbo ten man atrodė...
QUOTE(Izabelė @ 2007 12 15, 20:28)
Mielas dalykėlis Aš ir pirmos kai laukiausi norėjau tokį numegzti, ir antrajai ruošiausi ruošiausi, bet taip ir neprisiruošiau - per daug darbo ten man atrodė...
tinosiukas tavo darbeliai kaip visada puikus nepriekaistingi
Izabele tavo vaikutis netik kad pasipuoses bus,bet dar ir siltai apsirenges
Izabele tavo vaikutis netik kad pasipuoses bus,bet dar ir siltai apsirenges
QUOTE(tinosiukas @ 2007 12 15, 19:00)
Pas mane kompe kaip visada nerodo Bet įlindau į nuorodą ir pažiūrėjau-labai gražu
Papildyta:
+2007 12 15, 20:28-->
QUOTE(Izabelė @ 2007 12 15, 20:28)
Aha aš kažką panašaus savo lėlytei irgi buvau nunarpliojus,bet taip ir nepabaigiau o juk buvo likę tik užsegimą padaryti
Man irgi nerodo... O kaip nuorodą pažiūrėti?
Aš irgi panašų miegmaišiuką mezgu, tikiuosi spėsiu iki mažučio atėjimo
Aš irgi panašų miegmaišiuką mezgu, tikiuosi spėsiu iki mažučio atėjimo
QUOTE(netikėtai @ 2007 12 16, 09:37)
Pas mane kompe kaip visada nerodo Bet įlindau į nuorodą ir pažiūrėjau-labai gražu
Papildyta:
Aha aš kažką panašaus savo lėlytei irgi buvau nunarpliojus,bet taip ir nepabaigiau o juk buvo likę tik užsegimą padaryti
Papildyta:
Sveikutės darbštuolės
turiu vieną klausimėlį ir tikiuosi,kad galėsit man patarti - nunėriau mergytei suknytę iš akrilano , apačioj kelios eilės "kvarbatkų", ir dabar nežinau - ar galima palyginti tas kvarbatkas, ar akrilano geriau nelyginti,nes ant etiketės rodo,kad negalima. Gal kuri pasidalinsit savo patirtimi
turiu vieną klausimėlį ir tikiuosi,kad galėsit man patarti - nunėriau mergytei suknytę iš akrilano , apačioj kelios eilės "kvarbatkų", ir dabar nežinau - ar galima palyginti tas kvarbatkas, ar akrilano geriau nelyginti,nes ant etiketės rodo,kad negalima. Gal kuri pasidalinsit savo patirtimi
QUOTE(laimužėX @ 2007 12 18, 12:56)
Sveikutės darbštuolės
Tikrai net nebandyk lyginti, nes sugadinsi mezginį....
QUOTE(ai-and-ai @ 2007 12 18, 11:19)
Tikrai net nebandyk lyginti, nes sugadinsi mezginį....
tai aš to ir bijau , nors servetėles tai lyginu, bet čia suknelė ...