Loretoidai, labai dailus megztukas Labai patinka man tokie skoningi daiktai - neperkrauti detalėm, neužsaldinti ir preciziškai atlikti Žodžiu, lenkiu galvą
Gal aš ir be reikalo iš savo vaiko "vaikystę atimu", bet tikrai nerengsiu mažosios rūbeliais su mikimauzais ar barbėm. Manau, kad gerą skonį reikia nuo mažų dienų ugdyti
QUOTE(Misty @ 2007 10 30, 08:57)
Loretoidai, labai dailus megztukas Labai patinka man tokie skoningi daiktai - neperkrauti detalėm, neužsaldinti ir preciziškai atlikti Žodžiu, lenkiu galvą
Gal aš ir be reikalo iš savo vaiko "vaikystę atimu", bet tikrai nerengsiu mažosios rūbeliais su mikimauzais ar barbėm. Manau, kad gerą skonį reikia nuo mažų dienų ugdyti
Nu va kaip faina, kad aš ne viena tokia
Nu man tie visi vaikiški "prikvarkalioti" drabužėliai tai net....... verčia. Krūva gėlyčių, mezginukų, kaspinėlių, paveikslėlių - net bloga pasidaro nuo to neskoningo margumyno.
Visu 100% palaikau, kad nereikia iš vaikučių daryti kažkokių Kalėdinių eglučių
QUOTE(Zuzanėlė @ 2007 10 30, 12:40)
Nu man tie visi vaikiški "prikvarkalioti" drabužėliai tai net....... verčia. Krūva gėlyčių, mezginukų, kaspinėlių, paveikslėlių - net bloga pasidaro nuo to neskoningo margumyno.
Ačiū, merginos, už gerus žodžius ir palaikymą Aš irgi už tai, kad vaikų skonį reikia ugdyti nuo mažens. Tik kaip sunku tai daryti, kai visur aplink tik sintetinių spalvų barbės, bratz, mikiai ir pan.Norint skoningai aprengti vaiką ar įrengti jo kambarį, reikia kaip reikalas pavargti ir paieškoti (ar daug ką daryti patiems)
QUOTE(Zuzanėlė @ 2007 10 30, 12:40)
aš visuomet saviškei panelei (4 metukų) mezgu drabužėlius panašius į suaugusių, arba bent paaugliškus, tik sumažintą variantą, tai labai šauniai tinka, tokia damutė atrodo
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 29, 20:22)
Labai gražu, aš ir Kalėdom jau ruošiuosi, tai ir pussererei, ir savo krikšto sūnui, ir dar draugei Kalėdom po megztinį pažadėjau. Gerai, kad vaikiški megztukai greit mezgasi
QUOTE(Viliuteee @ 2007 10 29, 22:55)
labas,
gal kas mezgėt senoj temoj 49 psl.Anikos 1 įdėtą vaikišką skraistę su gėlėm ir žinot kaip megzti tas gėles
gal kas mezgėt senoj temoj 49 psl.Anikos 1 įdėtą vaikišką skraistę su gėlėm ir žinot kaip megzti tas gėles
Gaila,bet turbūt niekas nežino. Gėlytes teks improvizuoti,bet ir pačią skraistę nesuprantu,kaip megsti.
QUOTE(anika1 @ 2007 10 30, 15:31)
Gaila,bet turbūt niekas nežino. Gėlytes teks improvizuoti,bet ir pačią skraistę nesuprantu,kaip megsti.
Skraistė, sakyčiau, megzta paprastais stulpeliais su užmetimu
QUOTE(anika1 @ 2007 10 30, 15:31)
Aš turiu kitokio gėlytės schemą, gal iš storesnių siūlų kitaip gausis(ta gėlytė mano mergytės galvoj)suknelė
[URL=http://www.talpink.lt/images/v.php?id=55081Picture 041.jpg][/URL]
ir dar vienas darbelis valio pavyko sumazinti
ir dar vienas darbelis valio pavyko sumazinti