Sveikutės
Žiūriu ir grožiuosi, kaip jūs čia gražiai mokate. Man iki jūsų toli, kaip iki mėnulio. Labai daug peržiūrėjau ir praeitą temelę, bet nesuradau, gal kuri turit "po ranka" leliukiško kostiumėlio iki 3 mėn. modeliuką su nuotrauka ir aprašymu kaip daryti, nes esu tik pradedanti mezgėja. Norėčiau numegzti savo būsimukui kelnytes ir megztinuką susegamą sagutėmis priekyje. Labai labai laukčiau.
QUOTE(BusGerai @ 2007 12 05, 16:08)
leliukiško kostiumėlio iki 3 mėn. modeliuką
va čia pažiūrėk vaikučiams
QUOTE(BusGerai @ 2007 12 05, 16:08)
Sveikutės
Žiūriu ir grožiuosi, kaip jūs čia gražiai mokate. Man iki jūsų toli, kaip iki mėnulio. Labai daug peržiūrėjau ir praeitą temelę, bet nesuradau, gal kuri turit "po ranka" leliukiško kostiumėlio iki 3 mėn. modeliuką su nuotrauka ir aprašymu kaip daryti, nes esu tik pradedanti mezgėja. Norėčiau numegzti savo būsimukui kelnytes ir megztinuką susegamą sagutėmis priekyje. Labai labai laukčiau.
Aš tokį mezgiau savo mergytei kai maža buvo, čia megztinukas nugaroj su sagytėm, bet galima ir priekį padaryt
Mergaites, kokie grazus jusu darbai, saunuoles
Septyniuke - na tavo darbai tai tikra tobulybe, kaip is katalogo, taip uzpavydejau, kad baisu, na as taip dar nesugebu, o noreciau
Septyniuke - na tavo darbai tai tikra tobulybe, kaip is katalogo, taip uzpavydejau, kad baisu, na as taip dar nesugebu, o noreciau
QUOTE(DIUMA @ 2007 12 07, 16:45)
niu man tai čia tortas, o ne rūbelis
QUOTE(netikėtai @ 2007 12 07, 22:58)
niu man tai čia tortas, o ne rūbelis
cia grynai kokiai sventei ar krikstynom
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 08:26)
sveikutės,
galiu pasidalinti gražiaias modeliukais,rodos,tokių dar nebuvo
galiu pasidalinti gražiaias modeliukais,rodos,tokių dar nebuvo
Labai grazus
QUOTE(DIUMA @ 2007 12 07, 15:45)
ir as