Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinantis ko nori vyras

Nagi, noriu Jusu minciu;)
nesupykit, jei pasirodys,kad guodziuos, bet man dabar reiketu moteru supporto.

Su vyru gyvenam nesusituoke gan ilgai, viskas bendra: namai, pinigai, buitine technika, baldai ir tt. Gyventi kartu pradejom vos po menesio draugystes, nors ir as nenorejau, nes maciau, kad jis dar nepasiruoses tokiems santykiams, bet jis primygtynai reikalavo ir sake, kad tikeciau juo ir kad "susitvarkysim".

Pries pora menesiu atsitiko toks bajeris, kad po eilinio santykiu aiskinimosi jis isejo is namu, pasakes, kad eina gerti alaus su draugais, gryzho tik kita diena per pietus. Visa nakti nerimavau, galvojau, kad pranes, kaip ir visad, taciau nepranese. Po sito "finto" pasikalbejom, pasake, kad jaucia, kad su jausmais kazkas atsitiko, kad rutina ir, kad jam kartais reikia pabuti su draugais. Su draugais buna gan daznai - pora kartu per savaite, niekada jam nedraudziau ir panasiai, tik tie draugai man nepatinka, nes vienysiai, ir pastoviai stumdo ant moteru gimines. Visa menesi stengiam su rutina ir keitem viska koordinaliai. Buvo besirupinantis ir mylintis, taciau sia savaite jis vel pasidare, kaip nuo pavadzio pabeges, skyre man mazai demesio, buvo gan grubus ir ne meilus. Abudu turim naujus darbus, as daznai pasedziu iki 7-8 darbe, nes noriu, kad viskas butu idealu.

Tai iskeliau velgi pokalbi apie tai, kas vyksta. Na kagi, suzinojau, kad ji labaibaugina rimti santykiai ir jis nori kartais papjauti gryba su draugais, kartais nebenori net su manim buti pentadienio vakarais, o mieliau pagertu. Nors sako, kad as nuostabi moteris, tokios jis gyvenime neturejo ir, kad buciau jam puiki zmona, tik dabar atseit nelaikas. Isejo vel gerti alaus, vel nieko nepranese, gryzho 12 dienos. As tuo metu jam skambinau, bet nekele, na kagi supakavaujo daiktus parasiau laiska, kad to nebepakesiu ir kad jis dingtu. Isvariau is namu, kai gryzhau jis gulejo lovoje. Pamates lagaminus, pasiule laikinai issiskirti, kad suprastu, kas jam gyvenime svarbiau, ar kurti sheima ar buti dar vaiku, nes ji slegia tokie isipareigojimai ir ishvis pasake, kad nera sukurtas sheimai, nors santykiu pradzioje suoke kitaip ir pries pora menesiu nesiojo mane ant ranku.

Zinau, kad kitos moters nera, zinau, kad didele itaka daro draugai, zinau, kad myli mane, nes matau, kaip kencia. Bet nesuprantu, kodel negalima suprasti, ko nori is gyvenimo be tokiu kardebaletu. Rytoj issikrausto, jau siandien jo nebera, pasakiau, kad nenoriu jo matyti. neverkiu, bet atrodo, kad pasaulis sugriuvo po kojom, noriu tiketi, kad viskas bus gerai ir jis susipras, bet tuo paciu, pagalvojus, koks jis yra is charakterio, bijau, kad tai yra taskas. Ar padariau teisingai? ir kokie mano sekantys veiksmai turetu buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babel: 27 spalio 2007 - 21:27
Manau padarei teisingai 4u.gif .

O kiek jam metu,kad jis toks nesubrendes dar g.gif ??? jei nepaslaptis.

P.s.: Vyrams įtikti neįmanoma..
Jeigu elgiesi su juo gražiai - sako, kad įsimylėjai, jei ne - pareiškia, jog esi išdidi. Jeigu su juo ginčijiesi - išvadina ožka, jeigu tyli nutaria, kad neturi smegenų. Jeigu jo nemyli - stengiasi tave užkariauti, jei rodai jausmus - nekreipia į tave dėmesio.. Jeigu atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi.. Jeigu įskaudini - esi žiauri. Jei taip pasielgia jis, paaiškėja,kad tu per daug jautriai reguoji..
Atsakyti
Ir as manau ,kad pasielgei teisingai 4u.gif 4u.gif .Geriau jau taskas draugysteje,negu sugriuvusi seima ir vaiku asaros. schmoll.gif O gal dar tai ne taskas.Gal paprasciausiai draugai ''geradejai''pasijuoke,juk jie vienisiai.O taviskis panoro ka nors irodyti jiems ir sau? doh.gif Laikas parodys kaip is tikruju yra.Bet tu teisi issakius savo nuomone ir emusis veiksmu.Jei ir abejoji tuo ka pasakei,neparodyk jam.Gal tai privers ji susimastyt kas jam brangiau draugai ar tu.oO jei ne kam tau toks vejo pamusalas reikalingas? g.gif
Atsakyti
Jeigu norėtum kad jis grįžtų viską apgalvojęs, turėtumėt sutarti terminą, kiek laiko jis svarstys ir kad tu nelauktum kažko tuščiai kelis metus. Na dar galit aptarti ar šiuo laikotarpiu galit su kitais susitikinėt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nesuprantamas toks nesubrendėliškumas. Nesvarbu, kokio amžiaus, tačiau suvokti, kad dingti ilgiausiam laikui tel. nekeliant tikrai nėra, švelniai tariant, gražu.
Manau, kad padarei teisingai. Jeigu labai norės, pas tave sugrįš ir bandys pasikeisti. Geriau jau sustabdyti santykius dabar, bet neįsivelti į juos giliau, kadangi labai panašu, kad jie destruktyvūs.
Atsakyti
Paleisk ji: jei tai tavo paukstis, jis sugris. jei ne tavo - tai niekada tavo ir nebuvo...

Palinkesiu tau tik stiprybes, kad iskestum sunkiausia laika dabar, nes ateity bus tik geriau. Gyvenimas su tokiu vyru yra ne gyvenimas. Nebutum laiminga, nes nesijaustum saugi - niekada nezinai, kad jis vel nutruks.
kai zmones is tiesu myli, jie taip nesielgia. Kai zmogus myli, jam rupi, kad tu butum rami ir laiminga. Jis nedings visai nakciai neispejes ir nepasiduos draugu sprendimui.
jei jam tokie svarbus draugai, lai su jais ir gyvena.
Mergyt, na nebent tu noretum ji kaip vaika augintis. Gal kada ir uzaugtu... GAL.
Bet gal geriau tureti normalu vyra salia ir auginti normalaus vyro vaikus. Vyro, kuris noretu buti su tavimi ir nedvejotu.

Gal tai bus tas retas atvejis, kai kazka prarades supranti, kaip tai buvo brangu.
Bet jei atvirai - is to, ka parasei Happy Endu cia nekvepia.
Geriau issiskirti dabar nei tada, kai butu oficiali seima ir vaikai...
Atsakyti
QUOTE(babel @ 2007 10 27, 23:21)
Ar padariau teisingai? ir kokie mano sekantys veiksmai turetu buti?

Padarei labai teisingai! Tokiu elgesiu, o ne atviru pokalbiu tau išsakė, kad nebenori būti drauge, kad jį nervina atsiradusi rutina ir jis nori laisvo gyvenimo.
Žinau kaip tai sunku, nes pati taip buvau pasielgusi. Kai pabuvo vienas, jis suprato ko nori iš gyvenimo ir mes dabar gyvename santuokoje mirksiukas.gif
Visi blogumai išeina tik į gerą, tik niekas nežino kada tas gėris pasirodys.
Atsakyti
Nerasiau, nes uzsivertusi darbais, sportais ir mazu katinu,) Juokingiausia yra tai, kad pas mus dar vyksta kraustymasis. Nesurado, kur kraustytis, atsigabeno sekmadieni namo, paprashe, kad galetu nakvoti namuose, nes nera, kur eiti ir jis iesko. Idomu, kur dabar yra jo megstamiausi draugai, kai jis neturi, kur miegot.

Pagailejau, isileidau i savo namus ir lova, nesimylym ir nesilieciam. Tik per miegus jis mane minki ir visaip graziai vadina. Manau, kad siandien paskutine diena, juk paskui iseigines, tai varys pas tevus i kita miesta, na ir aciu dievui. Siaip noriu, kad jis kuo greiciau dingtu, pavargau nuo jo dusavimu ir "palaidos balos".

Manau, kad jam naudinga butu pabuti nuo manes atskirai, nes as tikrai nesu bjauriausia moteris: turiu busta, gerai uzdirbu, esu simpatiska ir kantri, labai nemegstu konfliktu ir man svarbi ramybe. Ji rinkausi is 3 vyru, bet pasirinkau todel, kad tada atrode, kad tikrai zino ko nori, ir jau po menesio pirsosi ir norejo eiti i zaksa, o dabar.... Manau, kad jis manes nebevertina, priprato, zino, kad mano moralines vertybes jo niekada neisduotu ir neapgautu, todel ir nuleido vadeles ir elgiasi, kaip paskutinis durnius. Na zodziu, cirkai. Tik nesuprantu, kodel neverkiu, turbut savo asaru limita iseikvojau per ta pirma karta, kai negryzho, zliumbiau 5 valandas, o dabar nei cypt. Tik viduje kazkas kirba.
Atsakyti
Pupyte ir gerai padarei, kad ji išmetei. Manasis pradžioje negrįždavo naktim, o paskui ir po dvi paras nepareidavo. Paskutinis lašas buvo kai negrįžo tris paras. Tu nebuk tokia tikra, kad jis neturi kitos. Aš irgi taip maniau, bet vėliau viską sužinojau kur būdavo. O gi pas savo pirmą meilę.
Patarčiau tau į tą pusę net nebežiūrėti biggrin.gif
Kaip sakei turi gerą darbą, bustą, tai kam tau tas kuilis? Tik nervus tau ėda. O kam paskui būsi reikalinga kai sugadinta sveikata busi?
Taip suprantu sunku, ir man buvo ir tau bus, bet pamatysi paskui viskas bus gerai.
Tai vat mergaite, aukščiau galva ir pirmyn.
Laikykis console.gif
Atsakyti
As tave taip pat palaikau 100%tu saunuole kad istengiai ir jam pasakei kad jis iseitu,nes gal jis net nenumane kad tu taip padarysi.Mano vyras kai buvome dar nevede irgi norejo draugu baliusku,alaus pumpavimo vakaru bet as neistveriau ir jam liepiau rinktis as-arba draugai,jis pasirinko mane draugus istryne is draugu rato ir as esu patenkinta.O zinok viena yra tokiu vyro tipu kad jie niekada nesuaugs ir jie visiskai ne seimos zmones mirksiukas.gif ,bet jei tavo berniukas isejes apgalvos ir stengsis istaisyti klaidas,leisk jam pabandyti dar karteli,juk mes visi klystam.Bet dabar tavo poelgi as palaikau clap.gif
Atsakyti
Aha, tikrai idomu, kur tie visi draugai dingo, kai reikejo kazkur berniukui prisiglaust? blink.gif bigsmile.gif Gal ne tokie jau ir "draugai" kaip paaiskejo?
Gera pamoka bus vaikinui...
O tu vis tik labai kantri, jei dar priemei pagyvent, kol busta susiras. Galejai kategoriskai pasakyk: varyk miegot pas savo draugelius arba i koki bara.

neverki? Normalu. Tiesiog taip organizmas reaguoja. Gal viena diena "pramus", o gal ir ne. Gal jau jis pakankamai tavo nervu suede, o tie, kurie liko, jau nebe taip audringai reaguoja...
Tau nereikai i sita situacija reaguoti kazkaip stereotipiskai. reaguok taip, kaip tau geriausia. Dabar svarbiausia esi tu pati ir tavo pasaulis.
Atsakyti
Saunuole 4u.gif Gerai padarei, kad supakavai jo daiktus. Kiek supratau esi jauna moteris, turinti gera darba ir busta. Tai kuriu galu tau reikia kazkokio, kuris tik su draugais pasivalkioti nori ir alaus pagerti. Tegu ir gyvena dabar su tais draugais.
Jei po kiek laiko grys ir prisipazins klydes, gali suteikti antra sansa, bet is karto turi buti aptartos salygos, be to juk nebutina vel imti gyventi kartu, galesit susitikineti.
Vienu zodziu laikykis ir sekmes 4u.gif
Atsakyti