QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 20, 09:04)
Aš saviškiui dovanosiu visiškai neromantišką dovaną, bet tokią, kurios nori - hidraulinį automobilinį keltuvą ( domkratą liaudiškai, bet tokį truputį su navarotais ). Žinau, kad nori ir bus reikalingas.
O iš tokių romantiškesnių tai esu dovanojusi šalikus, megztinius, puodelius, visam name ant durų, prietaisų ir ttt suklijavusi lapelius su užrašais "geriausias", "gražiausias", "romantiškiausias", "seksualiausias", "gardžiausias", "brangiausias" ir ttt
merginos,man reikia jusu patarimo
kita savaite mano draugo gimtadienis,bet problema tame kad nz ka jam dovanoti,nors zinau bet tai ne mano kisenei(bmw 3m.namas su daug senovisku antikvariniu ir naujo dizaino smulkmenu).
galvoju padaryti bent taip iki dovanos: ryte jam ant pagalves padeti didele raudona roze su graziu atviruku ir atnesti puodeli kavos,paskui jam i pinigine ideti sirdute su kokiais nors graziais zodziais.i kuprine taippat,paskui vakare kambari papuosti daugybe ziedlapiu ir sirduciu uzdegti zvakiu ir pripilti taures kokio nors gerimo,kai jis grys jo i kamb neleisti,kol nebus svarus
tada pries einant uzristi akis ir tik tada i kamb ivest.kai atsigers tada jam iteikti dovana,
bet va nezinau ka dovanoti,jis svajoja apie ginklus(sautuvai,peiliai...)bet jam patinka ir senoviski dalykai
vis sis tas,vakar man drauge parode tokia pard kurioje prekiauja tokiais senoviskais dalykais,reiks uzeit ir paziuret,bet jeigu nieko nerasiu?ka tada dovanot?gal galit patart?
aciu