Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(Etaila @ 2008 06 16, 14:34)
as ir taip manau, sakau dar butu gerai kokio sampaniuko  g.gif aisku, noreciau, kad pavyktu viskas ta pacia diena t.y. iduodu kupona ir varom plaukioti  mirksiukas.gif  eh tik gali buti tai sunku padaryti  unsure.gif

Tai paskambink ir rezervuokis plaukimą tai dienai konkrečiai valandai wink.gif Bet, jei jau šiam savaitgaliui nori, tai gali būti užimta mirksiukas.gif
Atsakyti
Man drauges padovanojo pasiplaukiojima jachta viena valanda, taip pat gimtadieniui 4u.gif Buvo labai smagu. Saule sviete, dangus grazus wub.gif O ir kapitonas fainuolis papuole, papasakojo apie savo ilgameti darba ir jo malonumus. Plauke musu net desimt, bet tilpom labai normaliai. Turejom sampano ir saldainiu, uzteko biggrin.gif O dar kai susedom su geriausia drauge ant krasto jachtos, tai it titanike pasijutom bigsmile.gif Jauciu ir tik dviese su berneliu smagu butu, romantika tokia naturali wub.gif As tokia paprasta, bet isimintina dovana atmintyje visuomet labai vertinsiu, o tie visi kvepalai (nors gerai ju gauti biggrin.gif), kosmetika, drabuziai ir t.t., tai uzsimirsta labai greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 16 birželio 2008 - 17:25
Mes su MB esam plauke su jachta bet labai senai jau , dar kai nevede buvom ax.gif
Pagalvojau gal 3 metu vestuviu proga reiketu vel paplaukti ax.gif smile.gif Tada labai patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
O aš MB 25-ojo gimtadienio proga padariau mini filmuką apie jį. Tikrai labai sužavėtas liko thumbup.gif
Pririnkau įvairių nuotraukų ir filmuotos medžiagos apie jį ir jo draugus. Pradžiai parodžiau jo ydas (išgėrinėjimą,kitų merginų šokdinimą), o po to vien tik gerus jo nuopelnus (myli žmona, darbininkas, geras sūnus, dėdė ir pan.).
Nors gimtadienis buvo prieš pusmetį vis dar žiūri ir grožisi mano "kūriniu".
Atsakyti
As taip pat uzsakiau paplaukiojima vestuviu metiniu proga is laisvalaikio dovanu, dar yra aktyviospramogos.lt bet ten brangiau plaukiojimas kauno mariose ax.gif bet siaip yra ivairiu idomiu pramogu 4u.gif
Atsakyti
Aš saviškiui dovanosiu visiškai neromantišką dovaną, bet tokią, kurios nori - hidraulinį automobilinį keltuvą ( domkratą liaudiškai, bet tokį truputį su navarotais ). Žinau, kad nori ir bus reikalingas.

O iš tokių romantiškesnių tai esu dovanojusi šalikus, megztinius, puodelius, visam name ant durų, prietaisų ir ttt suklijavusi lapelius su užrašais "geriausias", "gražiausias", "romantiškiausias", "seksualiausias", "gardžiausias", "brangiausias" ir ttt
Atsakyti
sveiki,noriu visu jusu pagalbos,labai greitai,(kita savaite)bus mano draugo gimt,bus 26 m,bet nesugalvoju ka dovanot,atrodo jis viska turi,bet zinau ko jis nori,to mano pinigine nenupirks,o taip jam noreciau kaska tokio jaudinancio,malonaus,na kad butu tikra staigmena..
esu sugalvojus toki dalykeli bet nz gal per daug banalu?
tarkim ryte jam padedu prie pagalves didele raudona roze su graziu atviruku.atnesu kavos,paskui i jo krepsi ir visur kur tik jis naudojasi mazu sirduciu su sveikinimais,vakare pries pareinantjam,kambary primetyti daug ziedlapiu ir sirduciu,uzdegti zvakes ir palikti taures tarkim kokio sampano,o kai atsipalaiduos iteikt dovanele.
bet klausimas:KA DOVANOT? aciu visiems uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 20, 09:04)
Aš saviškiui dovanosiu visiškai neromantišką dovaną, bet tokią, kurios nori - hidraulinį automobilinį keltuvą ( domkratą liaudiškai, bet tokį truputį su navarotais ). Žinau, kad nori ir bus reikalingas.

O iš tokių romantiškesnių tai esu dovanojusi šalikus, megztinius, puodelius, visam name ant durų, prietaisų ir ttt suklijavusi lapelius su užrašais "geriausias", "gražiausias", "romantiškiausias", "seksualiausias", "gardžiausias", "brangiausias" ir ttt

merginos,man reikia jusu patarimo ax.gif kita savaite mano draugo gimtadienis,bet problema tame kad nz ka jam dovanoti,nors zinau bet tai ne mano kisenei(bmw 3m.namas su daug senovisku antikvariniu ir naujo dizaino smulkmenu).
galvoju padaryti bent taip iki dovanos: ryte jam ant pagalves padeti didele raudona roze su graziu atviruku ir atnesti puodeli kavos,paskui jam i pinigine ideti sirdute su kokiais nors graziais zodziais.i kuprine taippat,paskui vakare kambari papuosti daugybe ziedlapiu ir sirduciu uzdegti zvakiu ir pripilti taures kokio nors gerimo,kai jis grys jo i kamb neleisti,kol nebus svarus lotuliukas.gif tada pries einant uzristi akis ir tik tada i kamb ivest.kai atsigers tada jam iteikti dovana,
bet va nezinau ka dovanoti,jis svajoja apie ginklus(sautuvai,peiliai...)bet jam patinka ir senoviski dalykai wub.gif vis sis tas,vakar man drauge parode tokia pard kurioje prekiauja tokiais senoviskais dalykais,reiks uzeit ir paziuret,bet jeigu nieko nerasiu?ka tada dovanot?gal galit patart?
aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 26, 09:28)
kita savaite  mano draugo gimtadienis,bet problema tame kad nz ka jam dovanoti,nors zinau bet tai ne mano kisenei(bmw 3m.namas su daug senovisku antikvariniu ir naujo dizaino smulkmenu).

O gal jis mėgsta ir supranta pokštus? bigsmile.gif Tada gali paovanot, jei jau nieko nerasi, jam tą BMW, tik, aišku, tokią, kokią įperki - žaislinę biggrin.gif Juk vyrai - vaikai, ir daugelis iš jų tikrai būna pametę galvas dėl tokių dalykų mirksiukas.gif Turiu pažįstamus, kurie patys sau vieną dieną nusipirko radijo bangom valdomas svajonių mašinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 12, 14:27)
uzsiminiau saviskiui kad soks su parasiutu tai akys net sublizgejo.sako nereikia.nenoriu.bijau kad priprasiu  lotuliukas.gif  bet soks.soks jis man.  lotuliukas.gif

Aš irgi tai planuoju biggrin.gif Nežadu sakyt iki pat tos dienos kas jo laukia(į vietą bus vežamas užrištomis akimis) biggrin.gif
Gal žinot ar galima besilaukiančiai mamytei skristi oro balionu?Truputį ne į temą,bet apie dovanas irgi...
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 06 26, 08:59)
O gal jis mėgsta ir supranta pokštus? bigsmile.gif Tada gali paovanot, jei jau nieko nerasi, jam tą BMW, tik, aišku, tokią, kokią įperki - žaislinę biggrin.gif Juk vyrai - vaikai, ir daugelis iš jų tikrai būna pametę galvas dėl tokių dalykų mirksiukas.gif Turiu pažįstamus, kurie patys sau vieną dieną nusipirko radijo bangom valdomas svajonių mašinas lotuliukas.gif

del pokstu nesu tikra.as taip pat galvojau apie zaislini modeliuka,bet manau tik susierzins,sakys juk zinai kad to noriu ir dar juokauji.
jis yra nusiziurejes toki maza varikliuka,kuris telpa abi saujas,kur tikru kuru valdomas thumbup.gif ir kaina brangoka bet iperkama,tikrai nereikia simtu moket cool.gif .
bet velgi tu varikliuku yra keli.su tais greiciais kitokiu kuru ir t.t.bijau nepataikyt blink.gif ..
jis viena karta buvo uzsimines apie muila,kuris man kvepetu ir butu vyriskas wub.gif sako labiau tave jaudinciau wub.gif wub.gif bet va nerandu tokio muilo unsure.gif gal zinai kur butu galima rast dideli pasirikima? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ccoolliiuukkee @ 2008 06 27, 00:01)
bet va nerandu tokio muilo unsure.gif gal zinai kur butu galima rast dideli pasirikima? 4u.gif  blush2.gif

Bent jau aš konkrečiai tikrai nieko negaliu pasakyti, bet tikrai būna tų visokiausių kūno priežiūros priemonių parduotuvių, kur prekiaujama visokiais muiliukais, vonios druskom ir t.t. mirksiukas.gif Manau, jei perbėgtum Akropolį, tikrai rastum, aš tikrai ten mačiau kažką panašaus g.gif
Sėkmės renkant dovaną! :4u:Labai jos prireikia renkant dovanas tiems vyrams biggrin.gif
Atsakyti