Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

as tai savo vyrui metiniu proga padovanojau hanteli, nes jis labai norejo. dar sake nores grandineles, krepsinio kamuolio (nes prie sporto biski smile.gif ) bet sake pats nores issirinkti. bet man kazkaip neidomu kai pats issirenki dovana, geriau kai nustebina blush2.gif
Atsakyti
as dovanojau knyga,kurios jis nesitikejo ax.gif reakcija buvo thumbup.gif dar pridejau saldainiu,kuriuos jis dievina,bet vis nenusiperka,nes per brangus kasdien pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 06 04, 14:28)
ruosiuos padovanot suoly su parasiutu

Mano pusseserė dovanojo savo vyrui šuolį iš parašiuto, tai sakė paskui jis savaitę pildė visas jos užgaidas, taip jam patiko, laukia progos vėl iššokti lotuliukas.gif
O MB nemėgsta lėktuvais skraidyti, jam čia didžiausia prievolė, kai tenka skristi darbo reikalais ar šiaip, tai aš jam tikrai nedovanočiau šuolio su parašiutu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Penktadieni einu i gimtadieni. Jubiliatui sueis 65 m. Ką padovanoti? Pinigų jis turi i valias. Labai sunku kazka isrinkti. Jis ne gimine bet seimos draugas. Ir turi jauna zmona smile.gif . Gal turite kokiu ideju busiu dekinga
Atsakyti
Visai praktiska dovana koks automobilinis saldytuvas ax.gif
Mano MB kadangi BMW myletojas tai jam viskas labai patinka, kas susije su tai,tik gaila,kad Kaune oficialaus atstovo nera, nes Vilniuje maciau ivairios atributikos smile.gif
Dabar arteja trecios vestuviu metines bet nesugalvoju ka padovanoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2008 06 12, 10:36)
Visai praktiska dovana koks automobilinis saldytuvas ax.gif
Mano MB kadangi BMW myletojas tai jam viskas labai patinka, kas susije su tai,tik gaila,kad Kaune oficialaus atstovo nera, nes Vilniuje maciau ivairios atributikos smile.gif
Dabar arteja trecios vestuviu metines bet nesugalvoju ka padovanoti verysad.gif

aš SB gimtadieniui galvojau dovanoti automobilinį magiuką, bet po to persigalvojau. Jis ant tokių dalykų gana išrankus, tai dar neįtaikyčiau, geriau pats išsirinks. Nupirkau batų parduotuvės čekį ir užsakiau puodelį Magic bei pelės kilimėlį su savo foto biggrin.gif (ot gera dovana lotuliukas.gif ). O vestuvių metinėms darysiu savo nuotraukų kalendorių (a la Olialia ar Vakaro žinių mergaičių, nors man iki jų dar oi kaip toli biggrin.gif blush2.gif ). Šita dovana, tai net neabejoju, kad bus labai patenkintas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beataki @ 2008 06 09, 16:28)
Mano pusseserė dovanojo savo vyrui šuolį iš parašiuto, tai sakė paskui jis savaitę pildė visas jos užgaidas, taip jam patiko, laukia progos vėl iššokti lotuliukas.gif
O MB nemėgsta lėktuvais skraidyti, jam čia didžiausia prievolė, kai tenka skristi darbo reikalais ar šiaip, tai aš jam tikrai nedovanočiau šuolio su parašiutu ax.gif

uzsiminiau saviskiui kad soks su parasiutu tai akys net sublizgejo.sako nereikia.nenoriu.bijau kad priprasiu lotuliukas.gif bet soks.soks jis man. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi su problema. Ką padovanoti draugui-vyrui (kartu gyvenam jau dvejus metus) 30-mečio proga? Klausiau jo, atsakymas man viskas tinka doh.gif . O man dabar galvą sukti reikia. Šiaip jis užkietėjęs žvejys, bet žvejybai ko reikia viską turi.
Atsakyti
as savo MB išrinkau siandien dovanike- paplaukiojima 1 val. Kauno mariomis su jahta bigsmile.gif tai ziuresiu ar patiks cool.gif 4u.gif
Atsakyti
paplaukiojima jahta uzsakiau per www.laisvalaikiodovanos.lt rolleyes.gif 1 val kaina -99 lt.(gali plaukti 8 zmones) uzsakiau ryte (Kaune), o po keliu valandu man pristate net i darba thumbup.gif nerekejo niekur nei vykti nei skambineti cool.gif gimtadienis MB si sestadieni, tai tada iteiksiu kupona tongue.gif o kada plauksim tai nezinau, kuponas galioja 1metus thumb_yello.gif tikiuosi, kad jam dovanike patiks, nes kazkaip pamaniau, jog jau labai pabodo dovanoti kvepalus, marskinius ar pan..
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2008 06 16, 15:23)
paplaukiojima jahta uzsakiau per www.laisvalaikiodovanos.lt  rolleyes.gif  1 val kaina -99 lt.(gali plaukti 8 zmones) uzsakiau ryte (Kaune), o po keliu valandu man pristate net i darba  thumbup.gif nerekejo niekur nei vykti nei skambineti  cool.gif gimtadienis MB si sestadieni, tai tada iteiksiu kupona  tongue.gif o kada plauksim tai nezinau, kuponas galioja 1metus  thumb_yello.gif tikiuosi, kad jam dovanike patiks, nes kazkaip pamaniau, jog jau labai pabodo dovanoti kvepalus, marskinius ar pan..

wow, sakyciau net labai orginali dovana thumbup.gif
tikrai turetu patikti, juk vis kazkas idomesnio wink.gif
Atsakyti
as ir taip manau, sakau dar butu gerai kokio sampaniuko g.gif aisku, noreciau, kad pavyktu viskas ta pacia diena t.y. iduodu kupona ir varom plaukioti mirksiukas.gif eh tik gali buti tai sunku padaryti unsure.gif
Atsakyti