Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(Wild Flower @ 2008 05 20, 15:41)
Pirma man į galvą šovusi mintis - marškinėliai su užrašu "Kas čia vadas/bosas?!" biggrin.gif Ale tokią dovaną tikrai ne kiekvienam šefui padovanosi... schmoll.gif  mirksiukas.gif

Norejau puodelio, bet kad jau per veliu, taip gaunasi, kad visiems dzin, kazkodel tik man skauda galva ka dovanoti. Gimtadienis jau praejo, jis darys rytoj tipo laisvesne diena.
Reiks kopona siandien vaziuot pirkt bet kur lens.gif Pati ne karto neesu darius nezinau, mes is Vilniaus. unsure.gif
Atsakyti
radau nauja ideja dovanoms. blush2.gif
lap top'o skina.na gal ne nauja,bet man patiko blush2.gif biggrin.gif www.skins.lt
Atsakyti
Vakar MB marškinius pirkau ir mačiau nerealių sasagų. Manau, jei vyraskiek labiau prie stiliaus, tai gali būt labai pataikyta......
Atsakyti
MB gimtadienio proga padovanojau L'occitane rinkini (kuri paslepiau ir tada padariau toki kaip ir lobiu ieskojimo zaidima) ir tris mazycius torciukiukus (pyragaicius labiau) -vietoj vieno didelio gavo tris mazus, nes kazkada nuejes i maxima varvino seile, kaip visu tortu is ten paragaut noretu...beveik kaip Karsonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 05 20, 15:41)
Pirma man į galvą šovusi mintis - marškinėliai su užrašu "Kas čia vadas/bosas?!" biggrin.gif Ale tokią dovaną tikrai ne kiekvienam šefui padovanosi... schmoll.gif  mirksiukas.gif

Gerai zodziai ir siaip skamba bigsmile.gif

QUOTE(Alis @ 2008 05 20, 15:59)
Norejau puodelio, bet kad jau per veliu, taip gaunasi, kad visiems dzin, kazkodel tik man skauda galva ka dovanoti. Gimtadienis jau praejo, jis darys rytoj tipo laisvesne diena.
Reiks kopona siandien vaziuot pirkt bet kur  lens.gif  Pati ne karto neesu darius nezinau, mes is Vilniaus.  unsure.gif

Norejai puodelio su foto, ar ko? g.gif Nes jeigu taip, tuomet primokejus berods 5Lt padaro per kelias valandas...
O beje, ne i tema, taciau pastebetas faktas, kad pas mane visuomet taip buna, kaip tavo sis atvejis. Nesvarbu, kad tai VISIEMS turetu rupet. Tarkim kokios drauges gimtadienis (ne esme, kad yra ir uz mane geresniu draugiu jos), taciau viskuo rupinuos as doh.gif jau uzkniso nerealiai... Pasakiau sau, kad jokiu bendru organizavimu, kada viska uz visus padarau cool.gif

QUOTE(mergyna su sijonu @ 2008 05 22, 20:15)
radau nauja ideja dovanoms.  blush2.gif
lap top'o skina.na gal ne nauja,bet man patiko  blush2.gif  biggrin.gif  www.skins.lt

nauja, idomi mintis rolleyes.gif
Atsakyti
mielosios,kita sav. draugo gimtadienis,o ka dovanoti dar nesugalvojau,jam labai patinka muzika,bet tokia kaip dj Tiesto,albumu jau esu padovanojusi,gal galit pagelbeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2008 05 22, 20:15)
radau nauja ideja dovanoms.  blush2.gif
lap top'o skina.na gal ne nauja,bet man patiko  blush2.gif  biggrin.gif  www.skins.lt

esu gavus toki is saviskio per kaledas, labai faina dovana siaipjau
patogiausia dovanu ceki padovanot, kad zmogus issirinktu sau patinkanti
Atsakyti
Maniskio gimtadienis jau buvo.Zinojau,kad nori barzdaskutes ir radijos i masina,bet as nezinojau kokios yra geriausios blush2.gif .Buvau ji isklausinejus kai ko,bet man tai nepadejo g.gif .Jau buvau sumasciu ceki uz numatyta suma.Nuejau i parda ,o ten barzdaskutei nuolaida.Ta ir nupirkau,skuta sausuoju ir slapiuoju budu-vyras labai patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2008 05 30, 18:48)
Maniskio gimtadienis jau buvo.Zinojau,kad nori barzdaskutes ir radijos i masina,bet as nezinojau kokios yra geriausios blush2.gif .Buvau ji isklausinejus kai ko,bet man tai nepadejo g.gif .Jau buvau sumasciu ceki uz numatyta suma.Nuejau i parda ,o ten barzdaskutei nuolaida.Ta ir nupirkau,skuta sausuoju ir slapiuoju budu-vyras labai patenkintas.

zinai ir as apie ta barzdaskute pagalvojau ir ziurinejau parduotuveje,o visai reikalingas daiktas vyrui g.gif ,o gal gali parasyti kokios firmos pirkai?
Atsakyti
QUOTE(pupsyyte @ 2008 05 30, 21:50)
zinai ir as apie ta barzdaskute pagalvojau ir ziurinejau parduotuveje,o visai reikalingas daiktas vyrui  g.gif ,o gal gali parasyti kokios firmos pirkai?

Papildyta:
blush2.gif
QUOTE(gimusi_myleti @ 2008 06 02, 23:15)
Maniskis vaikinas  pasake,kad patinka praktiskos dovanos,kad nemegsta tokiu i kurias tik ziureti galetu,patinka tokios,kurias galima kazkur panaudoti. unsure.gif  taigi visokios  foto,kalendoriai ir knygos su musu atvaizdais atkrenta... g.gif  as irgi pagalvojau apie barzdaskute,bet kokios ju kainos? nesinori nupirkti kokios  pigios,kuri tik kantrybe gadina,o pinigeliu tiesa pasakius nelabai ir turiu,nes nedirbanti esu  verysad.gif
man irgi butu neblogai isgirsti jusu komentarus,kokia firma geriausia  ir kiek kainuoja smile.gif

o dar pagalvojau,kad butu nebloga dovana kokia silkine patalyne smile.gif cia kazkada vartem zurnala,sake,kad patiko kazkuri,bet ot vista doh.gif neatkreipiau demesio kokia.. dar netgi galima koki uzrasiuka padaryt pagal uzsakyma,kaip kad minejot pradzioje smile.gif nu nelabai pasakyciau,kad i ja tik paziuret butu galima smile.gif na zodziu tu minciu daug gali kilti,tik klausimas ar jos patiktu antrajai pusei? unsure.gif nes jei dovana pirksi tokia kuri patiks tik tau tai skaitysis,kad dovana sau nusipirkai lotuliukas.gif taip seimoj daznai buna thumbup.gif kai zmonele vyrui puodus dovanoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gimusi_myleti: 02 birželio 2008 - 22:24
aš padovanojau SB kaljaną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyyte @ 2008 05 30, 21:50)
zinai ir as apie ta barzdaskute pagalvojau ir ziurinejau parduotuveje,o visai reikalingas daiktas vyrui  g.gif ,o gal gali parasyti kokios firmos pirkai?

Sveika ,pirkau PHILIPS firmos .Ho7742 .Ten isistato skutimosi kremas. Besiskutant paspadzia migtuka ir skutasi su juo.Tada nereik vartoti po skutimosi thumbup.gif .O barzaskute isplauna su vandeniu.
Atsakyti