Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

smile.gif sveikutes,
labai prasau pagalbos ax.gif musu vestuves birzelio 14d, o kita vestuvi diena MB vyro gimtadienis doh.gif bukite gerutes, padekite su dovana smile.gif suprantu kad busiu jam ta diena geriausia dovana taciau noriu kazko originalaus smile.gif per praeita gimke padovanojau suoli su parasiutu 4u.gif per valentynkes po pagalve padejau sirdele, kur buvo ziedukas, kuriuo jis labai norejo, o dabar mastau apie gimke verysad.gif gal turite minciu, labai prasau pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 03 23, 00:43)
Kadangi mano vyras yra aistringas F-1gerbėjas, Ferrari fanas, man gan brangiai atseina jo dovanos doh.gif Bet dėl jo emocijų gavus daiktą iš šios serijos, galima ir paišlaidauti, tuo labiau, kad tik kartą metuose. Šiemet padovanosiu laikrodį su F1 inicialais (pagavau žvilgsnį, kaip jis juos tyrinėjo) ir su fotoschopu padarytą nuotrauką, mano vyras stovi šalia Schumacherio bolidų fone lotuliukas.gif , man ta mintis pačiai labai thumbup.gif

o kur randi pirkti tu dalykeliu su F1? as kadaise maikute is italijos atvezus buvau, bet lietuvoj tai nezinau kur rast...
Papildyta:

as per Valentino diena dovanojau saldziu vynu ir sokolado degustacija. Patiko abiems! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyler: 16 balandžio 2008 - 13:41
gimtadienio ir vieneriu santuokos metu proga dovanosiu armani laikrodi,
esu dovanojusi kvepalu, masazu, kelione, striuke, iranki kazkoki uz kazkiek simtu kurio jam atseit labai reikejo, bet kazin ar panaudojo, nu ten tokiu kaip puodeliai kalendoriai, draugystes pradzioj, kosmetikos, taupykle neatsidarancia, ir net nezinau ar jam padare tai ispudi koki, nezinau arba jis nemoka priimti dovanu arba ju visai nevertina,kazkaip nezinau ar zavi tos dovanos ar ne? as pastoviai pradedu galvot vos ne pries metus, jis man paskutine, arba priespaskutine diena.nezianau kaip ji nustebint, padaryt kazkaip kad tai butu isimintina?
gal kas mane supranta?
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2008 05 01, 19:05)
gimtadienio ir vieneriu santuokos metu proga dovanosiu armani laikrodi,
esu dovanojusi kvepalu, masazu, kelione, striuke, iranki kazkoki uz kazkiek simtu kurio jam atseit labai reikejo, bet kazin ar panaudojo, nu ten tokiu kaip puodeliai kalendoriai, draugystes pradzioj, kosmetikos, taupykle neatsidarancia, ir net nezinau ar jam padare tai ispudi koki, nezinau arba jis nemoka priimti dovanu arba ju visai nevertina,kazkaip nezinau ar zavi tos dovanos ar ne? as pastoviai pradedu galvot vos ne pries metus, jis man paskutine, arba priespaskutine diena.nezianau kaip ji nustebint, padaryt kazkaip kad tai butu isimintina?
gal kas mane supranta?

As pazistu keleta tokiu zmoniu. Nesvarbu tai butu pats artimiausias zmogus, ar seniai matytas pazistamas-gaves dovanas NESVARBU IS KOKIO ZMOGAUS jis jos neivertina, nesusizavi, nenustemba isvydes staigmena... Ir nesvarbu, kaip pati minejai, tai butu ar vardinis laikrodis ar kazkas desimt kartu menkesnio. Todel man labai keista unsure.gif Suprantu, kad vieniems patinka tik pinigai, kitiems tik originalios dovanas, tretiems maloniausia geles, tortas ir padaryta svente... Bet sakau, zinau tokiu zmoniu, kuriems niekas nera oho schmoll.gif Uztenka gero tuso (jei iskels draugai puota, tai bus saltai sureaguota), geru draugu ir geros nuotaikos. Na is vienos puses, gal ir gerai mirksiukas.gif Bet kai stengies, darai kazka nuo sirdies, arba ieskai pacio nuostabiausio dalykelio tik tai personai, tai kaip jaustis, kai jis paemes dovana, net nepadekoja? unsure.gif Bet tie keli zmones nera nusivyle gyvenimu, kazkoki tai abejingi linksmumui ar pan... Patys dovanoja dovanas, yra aktyvus gyvenime, megsta linksmintis ir pan smile.gif Tiesiog, toks pastebejimas del dovanu ir staigmenu... Galbut tai tiesiog tam tikra rusis keistuoliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 01 gegužės 2008 - 18:18
as irgi manau kad tai tiesiog tokie zmones, mano bendradarbe yra tokia, nesvarbu ka padovanotum, ji niekados nesidziaugia verysad.gif o tu dovanodamas jautiesi kvailai doh.gif
man asmeniskai nesvarbu dovanos, svarbu zmones ta diena budami su tavim, juk kaip smagu kai prisimena apie tavo gimtadieni thumbup.gif o geriausia dovana man yra geles, neturi buti ju daug schmoll.gif
o pati savo busimam vyrui dovanosiu kaip visada extreem dovana smile.gif pasivazinejima su keturraciais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milasa: 02 gegužės 2008 - 09:59
QUOTE(Sandruciux @ 2008 05 01, 06:13)
As pazistu keleta tokiu zmoniu. Nesvarbu tai butu pats artimiausias zmogus, ar seniai matytas pazistamas-gaves dovanas NESVARBU IS KOKIO ZMOGAUS jis jos neivertina, nesusizavi, nenustemba isvydes staigmena... Ir nesvarbu, kaip pati minejai, tai butu ar vardinis laikrodis ar kazkas desimt kartu menkesnio. Todel man labai keista unsure.gif Suprantu, kad vieniems patinka tik pinigai, kitiems tik originalios dovanas, tretiems maloniausia geles, tortas ir padaryta svente... Bet sakau, zinau tokiu zmoniu, kuriems niekas nera oho schmoll.gif Uztenka gero tuso (jei iskels draugai puota, tai bus saltai sureaguota), geru draugu ir geros nuotaikos. Na is vienos puses, gal ir gerai mirksiukas.gif Bet kai stengies, darai kazka nuo sirdies, arba ieskai pacio nuostabiausio dalykelio tik tai personai, tai kaip jaustis, kai jis paemes dovana, net nepadekoja? unsure.gif Bet tie keli zmones nera nusivyle gyvenimu, kazkoki tai abejingi linksmumui ar pan... Patys dovanoja dovanas, yra aktyvus gyvenime, megsta linksmintis ir pan smile.gif Tiesiog, toks pastebejimas del dovanu ir staigmenu... Galbut tai tiesiog tam tikra rusis keistuoliu biggrin.gif

aciu uz supratima, situacija butent tokia kaip pasakoji , aisku padekoja, sako patinka, bet vistiek jaucui kazkokia apatija kuri varo mane is proto
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2008 05 02, 11:58)
as irgi manau  kad tai tiesiog tokie zmones, mano bendradarbe yra tokia, nesvarbu ka padovanotum, ji niekados nesidziaugia  verysad.gif o tu dovanodamas jautiesi kvailai  doh.gif
man asmeniskai nesvarbu dovanos, svarbu zmones ta diena budami su tavim, juk kaip smagu kai prisimena apie tavo gimtadieni  thumbup.gif  o geriausia dovana man yra geles, neturi buti ju daug  schmoll.gif
o pati savo busimam vyrui dovanosiu kaip visada extreem dovana  smile.gif  pasivazinejima su keturraciais  drinks_cheers.gif

Kaip nerealu! bigsmile.gif As pati labai noriu su keturraciais palekiot... Bet matyt brangus malonumas? g.gif

QUOTE(mergytia @ 2008 05 02, 12:51)
ryt MB gimtadienis o as dar neturiu dovanos, padekit  doh.gif  g.gif

Nagi, ka padovanojai? rolleyes.gif

QUOTE(ieevva @ 2008 05 02, 19:05)
aciu uz supratima, situacija butent tokia kaip pasakoji , aisku padekoja, sako patinka, bet vistiek jaucui kazkokia apatija kuri varo mane is proto

Gal reiktu su tuo susitaikyti? schmoll.gif Arba kazkaip be dovanu apsieit, ir tooookiu demesiu palepint, kad pasakytu ''Maniau, jog apie tokias dovanas galima tik pasvajoti'' biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o as savo busimam vyrui su praejusiu gimtadieniu uzsakiau viso kuno masaza(valandos trukmes) , poto pirtele ir dziakuzis dar valandeliu, tai liko nerealiai patenkintas, tai siemet kai klausiau konoretu gimtadienio proga sako gal galima pakartoti 4u.gif juk pagalvojus ir mes, moterys, megstame grozio, lepinimosi proceduras. ad irgi begalo lieku patenkinta kai gaunu koki pakvietima ir grozio salona ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai vyrui padariau puzle su savo erotine foto blush2.gif
Ech... nesakiau, kad ten aš, liepiau sudėlioti, dėliojo, dėliojo... jau ir mano tattoo matosi, ir veidas, bet nesuprato nieko, tik sako: "Iš kur tu gavai ją su panašia tattoo?" doh.gif Tada kai pakėliau (su rėmeliu) ir iš toli parodžiau, tik tada suprato... Buvo nustebęs biggrin.gif
Atsakyti
Blinas negaliu ka padovanuoti sefui gimtadienio proga? blink.gif Viskas tinka isskyrus bonke ir pinigus, suma apie 80lt. Kur uz tokia suma galima masaza uzsakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alis @ 2008 05 20, 15:29)
Blinas negaliu ka padovanuoti sefui gimtadienio proga?  blink.gif Viskas tinka isskyrus bonke ir pinigus, suma apie 80lt. Kur uz tokia suma galima masaza uzsakyti? g.gif

Na manau masazui skirti 80Lt yra normali suma ir visur atrasi uz tiek. Na nebent tu Vilniuj, as kainu nezinau g.gif Kaune jau gal penkiems draugams skirtingose vietose esu pirkus viso kuno masaza uz 60-100Lt, ir viskas labai patiko.
Atsakyti
Pirma man į galvą šovusi mintis - marškinėliai su užrašu "Kas čia vadas/bosas?!" biggrin.gif Ale tokią dovaną tikrai ne kiekvienam šefui padovanosi... schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti