Kazkada vaziavom i draugo gimtadieni, kuriam buvo 30 m. Tai ovanu nupirkom 30 litru alaus backa pati MB to tikrai nedovanociau
Dazniausiai ka gimtadieniui vanoju tai svente - tortas, gero vyno butelis, zvakes, skani vakariene, ir karstas buckis
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 03 14, 18:30)
Kazkada vaziavom i draugo gimtadieni, kuriam buvo 30 m. Tai ovanu nupirkom 30 litru alaus backa pati MB to tikrai nedovanociau
Dazniausiai ka gimtadieniui vanoju tai svente - tortas, gero vyno butelis, zvakes, skani vakariene, ir karstas buckis
as tai dazniausiai dovanu cekiais apsiriboju, nes neturiu laiko lakstyt po pardas, ir dar patiks nepatiks...
QUOTE(modele @ 2008 03 19, 11:39)
ESU dovanojusi kvepalų, skutimosi priemonių, rūbų, tačiau labiausiai jį pradžiugino bilietai į mylimos grupės koncertą ir maikutė su jam skirtu užrašu- kurią nešioja ir saugo plaudamas, kad tik kuo ilgiau galėtų ją džiaugtis.
as taip pat buvau per valentino diena padovanojus marskinelius su mudvieju nuotrauka...labai patiko! dar faina dovana galvoju butu puodelis su nuotraukele o netrukus bus mano busimojo gimtadienis tai padovanosiu dovanu kupona su pakvietimais 2 i vandens pramogu parka....
Paskutini karta dovanojau vyrui abonimenta i sporto kluba, labai patiko, nes seniai vis ruosesi pradeti sportuoti
Kadangi mano vyras yra aistringas F-1gerbėjas, Ferrari fanas, man gan brangiai atseina jo dovanos Bet dėl jo emocijų gavus daiktą iš šios serijos, galima ir paišlaidauti, tuo labiau, kad tik kartą metuose. Šiemet padovanosiu laikrodį su F1 inicialais (pagavau žvilgsnį, kaip jis juos tyrinėjo) ir su fotoschopu padarytą nuotrauką, mano vyras stovi šalia Schumacherio bolidų fone , man ta mintis pačiai labai
Na ir as cia su savo problemelem darugo artejancios sventes proga nusprendziau dovanoti parkeri auksine plunksna ir ant jo isgraviruoti ka nors ir daba nezinau ka... galvoju gal kokia skambia minti, gal jus galit pasiulyt ka nors na jeigu ka visada dar lieka inicialai
Sveikos, galvoju gal vyrui nupirkti į automobilį žaisliukų, tik nieko apie tai nenusimanau, o pas jį Mercedes-Benz naujas, manau salone bus labai brangu... Nupirkčiau kokius priešrūkinius žibintus, jei žinočiau ką tai reiškia... gal Jūs apie tai suprantat? Būna juk priedų automobiliams, visokių aksesuarų?
Turbūt reikės kišti nosį į Tėčio puslapį, gal jie ką patars.
Turbūt reikės kišti nosį į Tėčio puslapį, gal jie ką patars.