Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Kazkada vaziavom i draugo gimtadieni, kuriam buvo 30 m. Tai ovanu nupirkom 30 litru alaus backa thumbup.gif pati MB to tikrai nedovanociau lotuliukas.gif
Dazniausiai ka gimtadieniui vanoju tai svente - tortas, gero vyno butelis, zvakes, skani vakariene, ir karstas buckis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 03 14, 18:30)
Kazkada vaziavom i draugo gimtadieni, kuriam buvo 30 m. Tai ovanu nupirkom 30 litru alaus backa thumbup.gif  pati MB to tikrai nedovanociau lotuliukas.gif
Dazniausiai ka gimtadieniui vanoju tai svente - tortas, gero vyno butelis, zvakes, skani vakariene, ir karstas buckis wub.gif

as tai dazniausiai dovanu cekiais apsiriboju, nes neturiu laiko lakstyt po pardas, ir dar patiks nepatiks...
Atsakyti
ESU dovanojusi kvepalų, skutimosi priemonių, rūbų, tačiau labiausiai jį pradžiugino bilietai į mylimos grupės koncertą ir maikutė su jam skirtu užrašu- kurią nešioja ir saugo plaudamas, kad tik kuo ilgiau galėtų ją džiaugtis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(modele @ 2008 03 19, 11:39)
ESU dovanojusi kvepalų, skutimosi priemonių, rūbų, tačiau labiausiai jį pradžiugino bilietai į mylimos grupės koncertą ir maikutė su jam skirtu užrašu- kurią nešioja ir saugo plaudamas, kad tik kuo ilgiau galėtų ją džiaugtis. drinks_cheers.gif

as taip pat buvau per valentino diena padovanojus marskinelius su mudvieju nuotrauka...labai patiko! wub.gif dar faina dovana galvoju butu puodelis su nuotraukele wub.gif o netrukus bus mano busimojo gimtadienis tai padovanosiu dovanu kupona su pakvietimais 2 i vandens pramogu parka.... thumbup.gif
Atsakyti
Paskutini karta dovanojau vyrui abonimenta i sporto kluba, labai patiko, nes seniai vis ruosesi pradeti sportuoti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mano vyras yra aistringas F-1gerbėjas, Ferrari fanas, man gan brangiai atseina jo dovanos doh.gif Bet dėl jo emocijų gavus daiktą iš šios serijos, galima ir paišlaidauti, tuo labiau, kad tik kartą metuose. Šiemet padovanosiu laikrodį su F1 inicialais (pagavau žvilgsnį, kaip jis juos tyrinėjo) ir su fotoschopu padarytą nuotrauką, mano vyras stovi šalia Schumacherio bolidų fone lotuliukas.gif , man ta mintis pačiai labai thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as cia su savo problemelem blush2.gif darugo artejancios sventes proga nusprendziau dovanoti parkeri auksine plunksna ir ant jo isgraviruoti ka nors ir daba nezinau ka... g.gif galvoju gal kokia skambia minti, gal jus galit pasiulyt ka nors ax.gif na jeigu ka visada dar lieka inicialai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, galvoju gal vyrui nupirkti į automobilį žaisliukų, tik nieko apie tai nenusimanau, o pas jį Mercedes-Benz naujas, manau salone bus labai brangu... Nupirkčiau kokius priešrūkinius žibintus, jei žinočiau ką tai reiškia... unsure.gif gal Jūs apie tai suprantat? Būna juk priedų automobiliams, visokių aksesuarų?
Turbūt reikės kišti nosį į Tėčio puslapį, gal jie ką patars.
Atsakyti
Taigi kelias į vyro širdį per per skrandį..

Ypač jei gamindama dėvi tokią

sexy prijuostę

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tygas: 02 balandžio 2008 - 11:34
QUOTE(tygas @ 2008 04 02, 11:33)
Taigi kelias į vyro širdį per per skrandį..

Ypač jei gamindama dėvi tokią

Matyt geriau gaminant būti tik su apatiniais drinks_cheers.gif Bet ir gaminti reikia mokėti...
O gal nebloga mintis nupirkti jam priešrūkinius žibintus?
Atsakyti
jei vyras - aistringas krepsinio ar futbolo gerbejas, gera dovana manu butu bilietai ar abonementas i varzybas smile.gif
Atsakyti
SOS kita savaite brolio 30, ka padovanoti??? g.gif Gal zinote kokiu geru zaidimu, nes bus daug zmoniu, gelbekite.... 4u.gif
Atsakyti