Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

Kalėdos toks sunkus metas su visom tom dovanom. Ką dovanot moteriškėm, kažkaip sugalvoju, o štai vyrui.. draugaujam neseniai, o jis jau pasigyrė man turintis dovaną. Ką dovanot jam - nulis idėjų. Skutimosi reikmenys, kremai ir t.t. - jau taip banalu, kad net bloga. Šalikų nenešioja, o ir irgi banalu. Bilietai į spektaklį - na, norėtųsi, kad ilgiau išliktų dovana. Knyga? irgi nelabai, nors žmogus skaitantis, bet nesinori dovanot knygos.. ir štai fantazija, atmetus puodelius ir kitą šlamštą, išseko...
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2009 12 16, 19:47)
Kalėdos toks sunkus metas su visom tom dovanom. Ką dovanot moteriškėm, kažkaip sugalvoju, o štai vyrui.. draugaujam neseniai, o jis jau pasigyrė man turintis dovaną. Ką dovanot jam - nulis idėjų. Skutimosi reikmenys, kremai ir t.t. - jau taip banalu, kad net bloga. Šalikų nenešioja, o ir irgi banalu. Bilietai į spektaklį - na, norėtųsi, kad ilgiau išliktų dovana. Knyga? irgi nelabai, nors žmogus skaitantis, bet nesinori dovanot knygos.. ir štai fantazija, atmetus puodelius ir kitą šlamštą, išseko...

Gal pabandykit ką nors iš laisvalaikio dovanų ax.gif ar masažą, ar kokį pasivažinėjimą kartingais ar keturračiais jeigu mėgsta mirksiukas.gif įspūdžiai liks ilgam smile.gif kai nusibosta daiktai, aš saviškiui kažką dovanoju iš tokių. rolleyes.gif
Atsakyti
dar gera dovana darbo kalendorius ax.gif jei žmogus naudojasi
Atsakyti
Gal yra žinančių gerų DVD parduotuvių Kaune, kur yra didelis jų pasirinkimas ir būtų galima rasti senų užsienietiškų serialų DVD formatu? Arba bent kokį gerą internetinį puslapį, kur taip pat eitų užsisakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(walking_on_air @ 2009 12 16, 20:08)
Gal pabandykit ką nors iš laisvalaikio dovanų  ax.gif  ar masažą, ar kokį pasivažinėjimą kartingais ar keturračiais jeigu mėgsta  mirksiukas.gif įspūdžiai liks ilgam  smile.gif kai nusibosta daiktai, aš saviškiui kažką dovanoju iš tokių.  rolleyes.gif

Kompus mėgsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2009 12 16, 21:03)
Kompus mėgsta  doh.gif

mano vyras kompiuterastas tai vis nori kokio naujo zaidimo, tai gal ir tavo berniokas kokio zaido nori
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2009 12 16, 22:03)
Kompus mėgsta  doh.gif

Mano brolis kompiuterastas juodas doh.gif
tai šiemet padovanosiu jam metinę prenumeratą "National Geographic". Gal bent kiek atsiplėš nuo ekrano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(walking_on_air @ 2009 12 16, 21:26)
Mano brolis kompiuterastas juodas  doh.gif
tai šiemet padovanosiu jam metinę prenumeratą "National Geographic". Gal bent kiek atsiplėš nuo ekrano  blush2.gif

tai kad tą "national geographic" parsisiųsti galima blush2.gif aš, ne kompiuterastė, taip darau...

o dėl žaidimų, tai jei "juodas kompiuterastas", tai kaži ar galima įtikti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 16 gruodžio 2009 - 21:28
QUOTE(zuzla @ 2009 12 16, 22:28)
tai kad tą "national geographic" parsisiųsti galima blush2.gif aš, ne kompiuterastė, taip darau...

o dėl žaidimų, tai jei "juodas kompiuterastas", tai kaži ar galima įtikti unsure.gif

Kai susipažino su mano sesyte, prisistatė: esu kompiuterastas, bet netipiškas. Man ir su žmonėm patinka bendrauti biggrin.gif

Dar valgyt labai patinka gaminti g.gif Kaip mergai kokiai, gal reikės receptūrų knygelę įteikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2009 12 16, 22:11)
Dar valgyt labai patinka gaminti g.gif  Kaip mergai kokiai, gal reikės receptūrų knygelę įteikti biggrin.gif

o ką? Dž.Oliverio visai net ir aš norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
O. Mintis nebloga. Tik tas Oliveris nesusvietnai brangus, man atrodo. Bet jei man gamins, galima ir investuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2009 12 16, 23:29)
O. Mintis nebloga. Tik tas Oliveris nesusvietnai brangus, man atrodo. Bet jei man gamins, galima ir investuoti smile.gif

reikėjo aną savaitę pirkt, kai buvo 30% nuolaida visoms knygoms smile.gif
Atsakyti