Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(*aistonija* @ 2009 11 25, 15:18)
Sveikos smile.gif galvoju padovanot draugui pašaudymą nes jis pastaruoju metu apie tai svaigsta.. gal kuri esate dovanojusi? gal kokiu atsiliepimu yra apie "ekskomisarų biurą"? rolleyes.gif

pati planuoju padovanot vyrui saudyma gun_rifle.gif ir pati gal prie to pacio pasaudysiu
Atsakyti
Sveika,
Aš pati tokią dovaną esu gavusi iš vyro:) Abu ėjom į šaudyklą ir trodo, kad būtent į Ekskomisaruosų (randasi netoli Teo). Įspūdžiai tokie: salės išvaizda nekokia (nelabai tvarkingai), vyrukas, kuris parodė kaip elgtis - tipiškas apsauginis, mažakalbis, mažai ką paaiškino, vieną kartą parodė kaip užsitaisyti, kaip nusitaikyti ir maždaug šaudykit. Vyrui tai dar pusėtinai, bet man tai trūko platesnio instruktažo, sunku pačiai buvo užsitaisyti ir pats šaudymo procesas man nesmagus, tai truputį nusivyliau sad.gif Bet vyrui, manau, smagu būtų tokią dovaną gauti. Tik gal yra kitų šaudyklų. Arba vertėtų prieš dovanojant nueiti į vietą apsižiūrėti.
Man asmeniškai labiau patiko lankais šaudyt smile.gif

QUOTE(*aistonija* @ 2009 11 25, 16:18)
Sveikos smile.gif galvoju padovanot draugui pašaudymą nes jis pastaruoju metu apie tai svaigsta.. gal kuri esate dovanojusi? gal kokiu atsiliepimu yra apie "ekskomisarų biurą"? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(3vil @ 2009 11 25, 18:33)
Sveika,
Aš pati tokią dovaną esu gavusi iš vyro:) Abu ėjom į šaudyklą ir trodo, kad būtent į Ekskomisaruosų (randasi netoli Teo). Įspūdžiai tokie: salės išvaizda nekokia (nelabai tvarkingai), vyrukas, kuris parodė kaip elgtis - tipiškas apsauginis, mažakalbis, mažai ką paaiškino, vieną kartą parodė kaip užsitaisyti, kaip nusitaikyti ir maždaug šaudykit. Vyrui tai dar pusėtinai, bet man tai trūko platesnio instruktažo, sunku pačiai buvo užsitaisyti ir pats šaudymo procesas man nesmagus, tai truputį nusivyliau sad.gif Bet vyrui, manau, smagu būtų tokią dovaną gauti. Tik gal yra kitų šaudyklų. Arba vertėtų prieš dovanojant nueiti į vietą apsižiūrėti.
Man asmeniškai labiau patiko lankais šaudyt smile.gif

Aciū už atsakymą 4u.gif
Na maniškis dabar apie ginklus vis šneka šneka... tai galvoju pradžiuginčiau.. Norėčiau, kad į tą pašaudymą galėtų su keliais draugais važiuot. Neblogas variantas straikbolas tik kaina truputi gasdina ir dar tas kad ginklai tai netikri...Na dar ieškosiu konors laiko dar yra smile.gif

Tiesa dėl to ekskomisarų biuro kažkaip gan rimtai pasirodė jų tas puslapis ir visa kita.. nors pačios šaudyklos nuotraukose matosi, kad neitin tvarkinga, bet manau čia tas mums gal labiau aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *aistonija*: 26 lapkričio 2009 - 09:32
Suzinojau, kad uosvis nori knygos apie sveika gyvenimo buda, gal kam tiktu si ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kaunietes,gal zinot kur galima gauti vyriska pizama? Akropolyje teko matyti tik kainuojancias 200lt. Man brangoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2007 12 17, 13:04)
Na ar jau sugalvojot dovana????

As siandien rimtai pradejau galvoti..nes siaip savo isrinktajam galvojau nupirksiu silta megztini ir bus liuks... bet kad neradau grazaus, silto ir mielo...tai jau dabar parinuos:)

As taip pat apie megztini pagalvoju,bet kazkaip bijau del dydzio suklysti,nors manau isivaizduoju,bet butu labai apsurdiska padovanoti per maza ar per dideli blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dior_ @ 2009 11 30, 23:33)
butu labai apsurdiska padovanoti per maza ar per dideli blush2.gif  biggrin.gif

o tu jo seną megztinį išmatuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Assssssia @ 2009 11 30, 15:39)
Merginos kaunietes,gal zinot kur galima gauti vyriska pizama? Akropolyje teko matyti tik kainuojancias 200lt. Man brangoka  blush2.gif

o bazej nera?
Atsakyti
QUOTE(Dior_ @ 2009 12 01, 00:33)
As taip pat apie megztini pagalvoju,bet kazkaip bijau del dydzio suklysti,nors manau isivaizduoju,bet butu labai apsurdiska padovanoti per maza ar per dideli blush2.gif  biggrin.gif

...kartą dovanojau- tai buvo labai patenkintas ir ilgai megztinį nešiojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dior_ @ 2009 12 01, 00:33)
As taip pat apie megztini pagalvoju,bet kazkaip bijau del dydzio suklysti,nors manau isivaizduoju,bet butu labai apsurdiska padovanoti per maza ar per dideli blush2.gif  biggrin.gif

ismatuok jo megstama megztuka ir eik i parduotuve su ismatavimais ir aisku centimetru ir tikrai pataikysi tada mirksiukas.gif
Atsakyti
as kai pries keleta metu dovanojau megztini, tai kaip ir dovanojimas nesigavo, nes pasakiau, kad dovanoju megztini tik reikia tau issirinkt, nes zinau, kad dydzio nepataikyciau
Atsakyti
Gal kas patartų doh.gif - reikia vienam vaikinukui padovanoti futbolo marškinukus su juokingu/idomiu užrašu (apie futbolą)- gal patartumėte kokį užrašą? doh.gif visą dieną galvą suku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 05 gruodžio 2009 - 21:46