Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(kotrina1 @ 2009 11 07, 14:43)
noriu padavonoti vyrui Braun skustuva, koki parinkti, ka patartumete?

as esu padovanojus vyrui skutimosi masinele, po siai dienai naudojasi
Atsakyti
butent Braun masinele ar kozkokia kita?
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2009 11 07, 19:10)
butent Braun masinele ar kozkokia kita?

philips, o tu del kokybes klausi?
Atsakyti
atvaziuot su limuzunu prie darbo ir isivezt kad ir i restorana tongue.gif
Atsakyti
taip, noreciau, kad kokybe ir kaina butu atitinkami biggrin.gif Zodziu rinktis reikia is Philips, koks modelis, kaina?
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2009 11 08, 18:38)
taip, noreciau, kad kokybe ir kaina butu atitinkami biggrin.gif Zodziu rinktis reikia is Philips, koks modelis, kaina?

modelio pavadinimo nzn, triju ratuku smile.gif mokejau apie 100. del kokybes tai sunku pasakyt, jau metus naudoja - patenkintas, bet cia zinai kaip pataikysi nupirkt, va pvz pirkom pries tris metus su tevai skrundintuves lygiai tokias pacias, jiem gal po savaites sugedo, o musu dar veikia, neprisisnekejus ax.gif
bet philips o ir kitu markiu yra aisku visokiu kainu ir brangesniu ir pigesniu, bandziau viduriuka imt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 08 lapkričio 2009 - 21:38
gal zinot kur kaune ishsiuvineja su siuvimo mashina ant daiktu?
reikia shiandien ryt. labai lauksiu pasisakymu. acius

jau radau thumbup.gif jeigu kam reiks Kaune, Daukšos 20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 12 lapkričio 2009 - 11:08
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 12, 10:52)
gal zinot kur kaune ishsiuvineja su siuvimo mashina ant daiktu?
reikia shiandien ryt. labai lauksiu pasisakymu. acius

http://www.menogija.lt/

čia ne reklama biggrin.gif
Atsakyti
ten pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2009 11 12, 11:08)

o tai kas ten netinka?
Atsakyti
Šiaip čia ne mano mintis, bet berods Pabedonosavas yra pasakojas apie jo dovana. Man idėja patiko, plius ją galima visaip patobulinti, gal kam pravers. Žodžiu jo draugė jam padovanojo tokius sakykim 5 laimingus vyriškus bilietus (kogero draugė pati juos pagamino) ant kuriu kiekvieno buvo parašyta, ką jis gali daryti. Na pvz. "Išpildysiu tavo norą" "Vakaras su berniukais" "Šiandien aš per TV žiūriu ką tu nori žiūrėt" "Tavo mėgstamiausias patiekalas šiandien vakarienei" ir pan. prikurti galima kiek fantazija leidžia.Ir tipo vieną kartą gali juo pasinaudoti kai prireikia. Na sakykim kokį vakarą užsimano su vyrais pažiūrėt futbolą, tai atiduoda jums tą bilietą ir eina kaip sakant niekur jums dėtis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2007 08 16, 11:14)
Ačiu bet ten daugiausiai apie materialines dovanas, o aš norėčiau kažko kitko g.gif . Gal kas žinot kokia gražia vietą lietuviškoje gamtoje ax.gif kur butu galima net nustebti, kad tokių vietu pas mus yra bigsmile.gif

Mes kai dar buvom jauni ir be vaikų smile.gif buvom kartą tokioje superinėje vietelėje prie Molėtų. Belvilis berods. Ten yra viešbutis, taip pat yra atskiri namukai. Buvo pasiėmę romantinį namelį. Superinis!!! Ten aplink yra gražių vietų - buvom ant kalno, nuo kurio matosi 7 ežerai, Palūšėje - irgi nuostabus kaimelis. Na žodžiu tik pasidomėti reikia... Ir pats viešbutis siūlo visokių pramogų pradedant keturračiais ir baigiant oro balionais. Na bet mes kai pamatėm, kad miegamajame stovi burbulinė vonia - niekur ir nebeišėjom blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti