Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

sakykit ar labai ziauru dovanot kaljana metusiam rutkyti zmogui ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2009 11 01, 20:18)
sakykit ar labai ziauru dovanot kaljana metusiam rutkyti zmogui ?  ax.gif

nu as tai nedovanociau jeigu jau mete rukyt ax.gif
Atsakyti
o man atrodo rukymas ir kaljenas kazkure prasme nieko benro neturi. kaljana gali patraukti ir gyvenime ne karto kurie neruke, cia tokia daugiau kaip pramoga kompanijoj. visai gera dovana manyciau.
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 11 02, 09:55)
o man atrodo rukymas ir kaljenas kazkure prasme nieko benro neturi. kaljana gali patraukti ir gyvenime ne karto kurie neruke

o tu rūkai? smile.gif (cigaretes)

nebent žmogus lengvai metė rūkyt smile.gif jei ne, tai manau dovana ne jam, gal po kokių 5-10 metų nerūkymo smile.gif na, žiūrint kokia ten situacija..
Atsakyti
labas zuzla mirksiukas.gif
rukiau ilgai ir gerai, kaip kaminas, bet vyro deka meciau, pakankamai lengvai, o kaljano nebandziau. kadangi zinau, kad nerukantys kaljana ruko kartais, tai del to manau, kad metes irgi gali, bet cia turbut nuo zmogaus priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 11 02, 10:31)
labas zuzla  mirksiukas.gif

rukiau ilgai ir gerai, kaip kaminas, bet vyro deka meciau, pakankamai lengvai

o kaljano nebandziau. kadangi zinau, kad nerukantys kaljana ruko kartais, tai del to manau, kad metes irgi gali, bet cia turbut nuo zmogaus priklauso.

laba mirksiukas.gif

pas mane visiškai ta pati situacija drinks_cheers.gif

kaljaną turim namie - vyrui, gyvenime nerūkiusiam, draugai padovanojo smile.gif parūkom kartais, procesas tas pats, tik kad daug neprisirūkysi, bet, sakau, tinka, jei žmogui jokių sentimentų cigaretėms neliko smile.gif
Atsakyti
gal zinot kur galima kalendoriu pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 11 02, 10:43)
gal zinot kur galima kalendoriu pasidaryti?

http://www.kalendoriai.net/ smile.gif
Atsakyti
as norejau vyrui nupirkti alaus darymo masina, bet dabar dvejoju - reikia papildomai pirkti alaus misinius, kurie nemazai kainuoja : g.gif tai manau neverta - tas pats alus is parduotuves ar is tu misiniu bus..
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 11 03, 14:18)
as norejau vyrui nupirkti alaus darymo masina, bet dabar dvejoju - reikia papildomai pirkti alaus misinius, kurie nemazai kainuoja : g.gif tai manau neverta - tas pats alus is parduotuves ar is tu misiniu bus..

geriau deze alaus nupirk biggrin.gif ir duonos prikepk biggrin.gif
Atsakyti
arteja MB gimtadienis, daug ko jau buvau pridovanojus, bet db daug kas pasikeite....krize, pasikeitusi darbo vieta, taip pat ir poreikiai. tai pagalvojau gal jam sudaryti rinkinuka vyrisku reikmenu... nuo lupu vazelino, prausimosi priemoniu iki vitaminu. nes siuo metu jam ju tikrai reikia, o pats tikrai nesipirks (naudojasi manaisiais doh.gif )

o esu dovanojus:
maza akvariuma su 2 zuvytem (lb patiko)
zukles reikmenu
laikrodi(irgi lb patiko)
jo megstamiausia kompiuterini zaidima
megstamus kvepalus
knyga
rinkini(salikas, kepure, pirstines)
abonenta i sporto kluba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 04 lapkričio 2009 - 20:17
noriu padavonoti vyrui Braun skustuva, koki parinkti, ka patartumete?
Atsakyti