sakykit ar labai ziauru dovanot kaljana metusiam rutkyti zmogui ?
QUOTE(mamushka @ 2009 11 01, 20:18)
sakykit ar labai ziauru dovanot kaljana metusiam rutkyti zmogui ?
nu as tai nedovanociau jeigu jau mete rukyt
o man atrodo rukymas ir kaljenas kazkure prasme nieko benro neturi. kaljana gali patraukti ir gyvenime ne karto kurie neruke, cia tokia daugiau kaip pramoga kompanijoj. visai gera dovana manyciau.
QUOTE(Deresa @ 2009 11 02, 09:55)
o man atrodo rukymas ir kaljenas kazkure prasme nieko benro neturi. kaljana gali patraukti ir gyvenime ne karto kurie neruke
o tu rūkai? (cigaretes)
nebent žmogus lengvai metė rūkyt jei ne, tai manau dovana ne jam, gal po kokių 5-10 metų nerūkymo na, žiūrint kokia ten situacija..
labas zuzla
rukiau ilgai ir gerai, kaip kaminas, bet vyro deka meciau, pakankamai lengvai, o kaljano nebandziau. kadangi zinau, kad nerukantys kaljana ruko kartais, tai del to manau, kad metes irgi gali, bet cia turbut nuo zmogaus priklauso.
rukiau ilgai ir gerai, kaip kaminas, bet vyro deka meciau, pakankamai lengvai, o kaljano nebandziau. kadangi zinau, kad nerukantys kaljana ruko kartais, tai del to manau, kad metes irgi gali, bet cia turbut nuo zmogaus priklauso.
QUOTE(Deresa @ 2009 11 02, 10:31)
labas zuzla
rukiau ilgai ir gerai, kaip kaminas, bet vyro deka meciau, pakankamai lengvai
o kaljano nebandziau. kadangi zinau, kad nerukantys kaljana ruko kartais, tai del to manau, kad metes irgi gali, bet cia turbut nuo zmogaus priklauso.
rukiau ilgai ir gerai, kaip kaminas, bet vyro deka meciau, pakankamai lengvai
o kaljano nebandziau. kadangi zinau, kad nerukantys kaljana ruko kartais, tai del to manau, kad metes irgi gali, bet cia turbut nuo zmogaus priklauso.
laba
pas mane visiškai ta pati situacija
kaljaną turim namie - vyrui, gyvenime nerūkiusiam, draugai padovanojo parūkom kartais, procesas tas pats, tik kad daug neprisirūkysi, bet, sakau, tinka, jei žmogui jokių sentimentų cigaretėms neliko
gal zinot kur galima kalendoriu pasidaryti?
QUOTE(Deresa @ 2009 11 02, 10:43)
gal zinot kur galima kalendoriu pasidaryti?
http://www.kalendoriai.net/
as norejau vyrui nupirkti alaus darymo masina, bet dabar dvejoju - reikia papildomai pirkti alaus misinius, kurie nemazai kainuoja : tai manau neverta - tas pats alus is parduotuves ar is tu misiniu bus..
QUOTE(l-aura @ 2009 11 03, 14:18)
as norejau vyrui nupirkti alaus darymo masina, bet dabar dvejoju - reikia papildomai pirkti alaus misinius, kurie nemazai kainuoja : tai manau neverta - tas pats alus is parduotuves ar is tu misiniu bus..
geriau deze alaus nupirk ir duonos prikepk
arteja MB gimtadienis, daug ko jau buvau pridovanojus, bet db daug kas pasikeite....krize, pasikeitusi darbo vieta, taip pat ir poreikiai. tai pagalvojau gal jam sudaryti rinkinuka vyrisku reikmenu... nuo lupu vazelino, prausimosi priemoniu iki vitaminu. nes siuo metu jam ju tikrai reikia, o pats tikrai nesipirks (naudojasi manaisiais )
o esu dovanojus:
maza akvariuma su 2 zuvytem (lb patiko)
zukles reikmenu
laikrodi(irgi lb patiko)
jo megstamiausia kompiuterini zaidima
megstamus kvepalus
knyga
rinkini(salikas, kepure, pirstines)
abonenta i sporto kluba
o esu dovanojus:
maza akvariuma su 2 zuvytem (lb patiko)
zukles reikmenu
laikrodi(irgi lb patiko)
jo megstamiausia kompiuterini zaidima
megstamus kvepalus
knyga
rinkini(salikas, kepure, pirstines)
abonenta i sporto kluba
noriu padavonoti vyrui Braun skustuva, koki parinkti, ka patartumete?