Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 11:29)
čia tuos detektyvčikus?

būtent! banalybių banalybė...
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 10 23, 11:31)
klausykite ką jūsų vyras kalba

šitas labai praverčia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 11:34)
būtent! banalybių banalybė...

tai jam detektyvai patinka, ar būtent ta Marinina?

nes jei apskritai detektyvai patinka, tai nėra blogai unsure.gif yra gerų knygų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 23 spalio 2009 - 10:52
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 11:36)

tai jam detektyvai patinka, ar būtent ta Marinina?

nes jei apskritai detektyvai patinka, tai nėra blogai unsure.gif yra gerų knygų..

o kokių yra gerų detektyvų? net neįsivaizduoju, nes nuo paauglystės jų nebeskaitau...
Atsakyti
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 12:13)
o kokių yra gerų detektyvų? net neįsivaizduoju, nes nuo paauglystės jų nebeskaitau...

ir aš nežinau, gal SM yra kokia tema apie juos g.gif man patiko Deno brauno "meteoritas" (kodėl lietuviškai taip išvertė neįsivaizduoju, šiaip "deception point"), bet ten gal daugiau romanas g.gif čia ką ant smūgio radau, jei skaitai rusiškai, galima paklausinėt knygynuose, gal turės lietuvių kalba

pažiūrėjau, kad Marininos niekas nesiūlo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 23 spalio 2009 - 11:25
ech, norėčiau aš, kad vietoj Marininos jis Tagorę paskaitytų, bet, matyt, beviltiška... Ačiū už nuorodą - paskaitinėsiu, ką siūlo iš detektyvų smile.gif
Atsakyti
Nusprendziau ir as pasidalint savo ideja blush2.gif

Paskutine mano dovana MB buvo kelnaites, ant kuriu priekio issiuvinejau "Tik mano zmonos" biggrin.gif wub.gif lotuliukas.gif O siuvinejau Vilniuje Akropoly, ten taip fainiai ant visokios tekstiles siuvineja bigsmile.gif Pvz., mes gi niekada nedovanojam ranksluosciu, o padovanot ranksluosti su vardu visai orginali dovana rolleyes.gif
Atsakyti
prisiminiau dar vieną dovaną vyrui, kurios moteris nori sau: giminačių sūnui mergina padovanojo kačiuką (su visai pričindalais)... nei jis jo norėjo, nei jo tėvai buvo patenkinti (vaikinas dar su tėvais gyvena)... vat neturi mergina galimybės pas save namie laikyt kačiuko, tai vaikinui padovanojo, kad kartais lankyti biggrin.gif
Atsakyti
o kur galima rasti gaublį, kurio viduje būtų bariukas? g.gif

jau radau, bet kainos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 spalio 2009 - 13:57
Sveikos,
noriu jusu patarimo..arteja MB gimtadienis,ir nusprendziau padaryt taip:
dovanot Vyno enciklopedija,vyno silumos matuokli,gera vyno buteli ir aisku romantiska vakariene zvakiu sviesoje.Maniskis yra barmenas,domisi siek tiek vynais,taciau kyla dilema ar verta pirkt ta knyga? ar mastyt orginalesnio kazko?o gal romantiskesnio ko? blush2.gif kaina nemenka,nesinoretu jog butu nevykus dovana tongue.gif bet viskas is primityviu dovanu isdovanota ,plius manasis "gurmanas" ant visko... ar gerai sumasciau?ar turit kokiu minciu orginalesniu?
labai lauksiu patarimu,brangiosios 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2009 10 27, 23:55)
taciau kyla dilema ar verta pirkt ta knyga?

klausi, ar verta dėl ko - dėl knygos įdomumo, ar dėl to, kad tai knyga? gaila, neteko vartyt tos enciklopedijos, tai ir negaliu pasakyt, ar ji įdomi, bet šiaip, manau, gera dovana, jei domisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 27, 14:48)
o kur galima rasti gaublį, kurio viduje būtų bariukas? g.gif

jau radau, bet kainos doh.gif

Kur radai ir kas per kainos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2009 10 28, 10:27)
Kur radai ir kas per kainos?  biggrin.gif

pvz čia, čia arba čia
Atsakyti