o tu del tos drobes kaip nors netycia pro aplinkui jo paklausk ar noretu
mum irgi reikia paveikslo, man labiausiai patinka arkliai, tai ir paveikslo tokio noriu, o vyrui gamtos peizazo norisi, tai jieskau kur butu arklys gamtoje , bet nesiseka
o ne i tema tai geriau raudonai ar zaliai, kad matytusi
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 10:34)
pati masažo daryti nemoku, o neprofesionalus masažas - tai tik paglostymas... as už profesionalumą
to, ką noriu pasakyti.... jei galėčiau, dovanočiau mėnulį
to, ką noriu pasakyti.... jei galėčiau, dovanočiau mėnulį
profesionalaus erotinio nedovanočiau
tai kas ten per idėja su didžiapapę blondinę?
Papildyta:
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 10:39)
o tu del tos drobes kaip nors netycia pro aplinkui jo paklausk ar noretu
tai jieskau kur butu arklys gamtoje
tai jieskau kur butu arklys gamtoje
tai norėt nori, bet labiau išeina, kad mes norim ir dovana kaip ir abiem gautųsi... aš dėl to abejoju...
tai tame ir fintas, kad turi nesimatyti tu su pelę pažymėk tuos žodžius ir matysi
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 10:42)
tai kas ten per idėja su didžiapapę blondinę?
Papildyta:
Papildyta:
Padovanosiu jam sexualią blondinę lėlę Kadangi tas jo noras šį kartą man nelabai patiko, tai iš pradžių maniau iš sexšopo nupirkti jam guminę mergaitę ir iteikti su užrašu "amžinai tavo", bet paskui pagalvojau, kad tai būtų per žiauru. Todėl sugalvojau nupirkti jam lėlę iš pvz ALAN DEKO - ten būna tokių linksmų sexy mergyčių, kurios atrodo labiau linksmai nei vulgariai - tegul turi į ką šaltais žiemos vakarais paspoksoti
taigi, nerimtoji dovanos dalis sugalvota, o dabar reikia rimtosios dalies. Labai norėčiau padovanoti jam vieną knygą, bet, manau, ji jam nelabai patiks... aš pati beveik visą tą knygą mintinai moku ir labai apsidžiaugiau pamačiusi ją knygyne - norėčiau joje parašytus žodžius skaityti mylimam žmogui, bet... bet tai būtų dovana, kuri patiktų man, o ne jam.
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 10:52)
tegul turi į ką šaltais žiemos vakarais paspoksoti
Labai norėčiau padovanoti jam vieną knygą, bet, manau, ji jam nelabai patiks...
Labai norėčiau padovanoti jam vieną knygą, bet, manau, ji jam nelabai patiks...
na tu geriau pažįsti savo berniuką
tai galima kokią kitą įdomią knygą padovanot
galvojau ir aš apie knygą, bet jis dabar visokiais piniginiais investavimo reikalais susidomęs, tai skolinasi tokias knygas ir tiesiog "ryja"... padovanočiau, jei nors ką nors apie tai išmanyčiau o čekio į knygyną dovanot nenoriu, nes jau porą kartų dovanojau
o masazas visai gera dovana tik neerotinis, as pati savo vyrui norejau padovanoti, bet jis man anksciau padovanojo, tai dabar negaliu topacio dovanot
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 11:01)
o masazas visai gera dovana tik neerotinis, as pati savo vyrui norejau padovanoti, bet jis man anksciau padovanojo, tai dabar negaliu topacio dovanot
jei draugė man nepadovanotų masažo, tai ir nesužinočiau, kad MB patinka, jam atidaviau, nes man tai tokie dalykai
dar prisiminiau, gal kam prireiks šitos idėjos - mes su MB pradedantys slidininkai, buvom kol kas tik du kartus slidinėt, tai MB tuos kartus skolindavosi akinius, tai jei nuspręstume ir šiemet važiuot, tad dėl drobės apsigalvosiu, padovanosiu gerus akinius
o man masazas labai patinka, si sest eisiu i sokolado masaza
labai laukiu
labai laukiu
man pačiai laaaaabai masažai patinka tai maniškis man juos dovanoja ir su proga, ir be progos. jau tiek visokiausių jų nam pridovanojęs - ko gero, visas masažų rūšis jau išbandžiau
o kas dėl knygų, tai jei žinai, kokia literatūra patinka, kuo domisi, tai tikrai gera dovana. bet mano atveju - man nepatinka tai, ką jis skaito aš jam dvasingesnę literatūra dovanot norėčiau...
o kas dėl knygų, tai jei žinai, kokia literatūra patinka, kuo domisi, tai tikrai gera dovana. bet mano atveju - man nepatinka tai, ką jis skaito aš jam dvasingesnę literatūra dovanot norėčiau...
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 11:23)
man nepatinka tai, ką jis skaito
o ką jis skaito?
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 11:01)
Na aš ir kartą saviškiui užsiminiau apie dovanojamus masažus, tai atrėžė, kad jam nepatiktų, kad kiti jį masažuotų
O šiaip galima ir pačioms gerą masažiuką padaryti, (aliejukai,kremukai, smilkalai). Jauki atmosfera ir vyrukas jau lydosi nuo rankų prisilietimų. Ir nereiks jokių erotinių užsakinėt
Dar kas, klausykite ką jūsų vyras kalba,kokie jo pomėgiai ir gal rasite užuominų ką dovanot artėjant progai.