Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

o tu del tos drobes kaip nors netycia pro aplinkui jo paklausk ar noretu
mum irgi reikia paveikslo, man labiausiai patinka arkliai, tai ir paveikslo tokio noriu, o vyrui gamtos peizazo norisi, tai jieskau kur butu arklys gamtoje lotuliukas.gif , bet nesiseka schmoll.gif

o ne i tema tai geriau raudonai ar zaliai, kad matytusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 23 spalio 2009 - 09:40
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 10:34)
pati masažo daryti nemoku, o neprofesionalus masažas - tai tik paglostymas... as už profesionalumą smile.gif

to, ką noriu pasakyti.... jei galėčiau, dovanočiau mėnulį smile.gif

profesionalaus erotinio nedovanočiau schmoll.gif

tai kas ten per idėja su didžiapapę blondinę?
Papildyta:
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 10:39)
o tu del tos drobes kaip nors netycia pro aplinkui jo paklausk ar noretu

tai jieskau kur butu arklys gamtoje lotuliukas.gif

o ne i tema tai geriau raudonai ar zaliai, kad matytusi biggrin.gif

tai norėt nori, bet labiau išeina, kad mes norim ir dovana kaip ir abiem gautųsi... aš dėl to abejoju...

biggrin.gif

tai tame ir fintas, kad turi nesimatyti mirksiukas.gif tu su pelę pažymėk tuos žodžius ir matysi
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 10:42)
tai kas ten per idėja su didžiapapę blondinę?
Papildyta:

Padovanosiu jam sexualią blondinę lėlę smile.gif Kadangi tas jo noras šį kartą man nelabai patiko, tai iš pradžių maniau iš sexšopo nupirkti jam guminę mergaitę ir iteikti su užrašu "amžinai tavo", bet paskui pagalvojau, kad tai būtų per žiauru. Todėl sugalvojau nupirkti jam lėlę iš pvz ALAN DEKO - ten būna tokių linksmų sexy mergyčių, kurios atrodo labiau linksmai nei vulgariai - tegul turi į ką šaltais žiemos vakarais paspoksoti smile.gif
taigi, nerimtoji dovanos dalis sugalvota, o dabar reikia rimtosios dalies. Labai norėčiau padovanoti jam vieną knygą, bet, manau, ji jam nelabai patiks... aš pati beveik visą tą knygą mintinai moku ir labai apsidžiaugiau pamačiusi ją knygyne - norėčiau joje parašytus žodžius skaityti mylimam žmogui, bet... bet tai būtų dovana, kuri patiktų man, o ne jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2:6:24: 23 spalio 2009 - 09:53
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 10:52)
tegul turi į ką šaltais žiemos vakarais paspoksoti smile.gif

Labai norėčiau padovanoti jam vieną knygą, bet, manau, ji jam nelabai patiks...

na tu geriau pažįsti savo berniuką rolleyes.gif

tai galima kokią kitą įdomią knygą padovanot smile.gif

galvojau ir aš apie knygą, bet jis dabar visokiais piniginiais investavimo reikalais susidomęs, tai skolinasi tokias knygas ir tiesiog "ryja"... padovanočiau, jei nors ką nors apie tai išmanyčiau laugh.gif o čekio į knygyną dovanot nenoriu, nes jau porą kartų dovanojau blush2.gif
Atsakyti
o masazas visai gera dovana tik neerotinis, as pati savo vyrui norejau padovanoti, bet jis man anksciau padovanojo, tai dabar negaliu topacio dovanot
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 11:01)
o masazas visai gera dovana tik neerotinis, as pati savo vyrui norejau padovanoti, bet jis man anksciau padovanojo, tai dabar negaliu topacio dovanot

jei draugė man nepadovanotų masažo, tai ir nesužinočiau, kad MB patinka, jam atidaviau, nes man tai tokie dalykai schmoll.gif

dar prisiminiau, gal kam prireiks šitos idėjos - mes su MB pradedantys slidininkai, buvom kol kas tik du kartus slidinėt, tai MB tuos kartus skolindavosi akinius, tai jei nuspręstume ir šiemet važiuot, tad dėl drobės apsigalvosiu, padovanosiu gerus akinius smile.gif
Atsakyti
o man masazas labai patinka, si sest eisiu i sokolado masaza bigsmile.gif
labai laukiu
Atsakyti
man pačiai laaaaabai masažai patinka smile.gif tai maniškis man juos dovanoja ir su proga, ir be progos. jau tiek visokiausių jų nam pridovanojęs - ko gero, visas masažų rūšis jau išbandžiau smile.gif
o kas dėl knygų, tai jei žinai, kokia literatūra patinka, kuo domisi, tai tikrai gera dovana. bet mano atveju - man nepatinka tai, ką jis skaito sad.gif aš jam dvasingesnę literatūra dovanot norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 11:23)
man nepatinka tai, ką jis skaito sad.gif

o ką jis skaito? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 23 spalio 2009 - 10:26
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 11:24)
o ką jis skaito? unsure.gif

Marininą...
Atsakyti
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 11:27)
Marininą...

čia tuos detektyvčikus?
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 11:01)

Na aš ir kartą saviškiui užsiminiau apie dovanojamus masažus, tai atrėžė, kad jam nepatiktų, kad kiti jį masažuotų biggrin.gif
O šiaip galima ir pačioms gerą masažiuką padaryti, (aliejukai,kremukai, smilkalai). Jauki atmosfera ir vyrukas jau lydosi nuo rankų prisilietimų. Ir nereiks jokių erotinių užsakinėt smile.gif

Dar kas, klausykite ką jūsų vyras kalba,kokie jo pomėgiai ir gal rasite užuominų ką dovanot artėjant progai.
Atsakyti