Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(Blondie20 @ 2009 10 23, 07:52)
Aš pvz. turiu savo meninių - erotinių foto... draugystės metinėms noriu padaryti tokią puzzlę, manau su mielu noru jis ją tvertų. Dėl galutinio rezultato  biggrin.gif

jei ta puzle meninė ir bus iš daug dalių, tai gal ir visai gerai, jei žmogui patinka delionės smile.gif

man per mergvakarį padovanojo puzle, kur mes su vyru kartu, ten gal max 100 dalių buvo, tai vienam kartui blush2.gif sudėliojau tada, atgal sudėjau ir guli.. neįdomu.. nors puzle man labai patinka
Atsakyti
labai jau tu zuzla kategoriska mad.gif
visu zmoniu skirtingi norai ir nebutinai 100 litu isleist protest.gif
paskui pati rasei, kad idomu deliot, o be to kam isardyt galima susiklijuot ir paveiksla pasidaryti pas draugus maciau labai graziai ir orginaliai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 09:15)
labai jau tu zuzla kategoriska  mad.gif

visu zmoniu skirtingi norai

nebutinai 100 litu isleist protest.gif

paskui pati rasei, kad idomu deliot, o be to kam isardyt galima susiklijuot ir paveiksla pasidaryti pas draugus maciau labai graziai ir orginaliai atrodo

aš nekategoriška schmoll.gif aš tik pasakiau savo nuomonę mirksiukas.gif

dar kartą pasikartosiu (nes ankstesniame poste jau rašiau) - sprendžiu pagal savo kelyje sutiktus vyrus..

pagieza2 parašė, kad gali skirti ne daugiau kaip 100 lt, o aš parašiau, kad jei daryt kalendorių su savo nuotraukom (pats kalendorius aišku daug nekainuos, kainuos profesionalios foto), tai išeis daugiau... prie ko čia jūsų toks komentaras? unsure.gif

įdomu dėliot tam, kam patinka... ir ant sienos kabint galima, jei didelė puzzle, bet jei 30x40, tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 23 spalio 2009 - 08:29
[quote=zuzla,2009 10 23, 08:00]
jei ta puzle meninė ir bus iš daug dalių, tai gal ir visai gerai, jei žmogui patinka delionės smile.gif

Na tas ir yra, kad meninė ir žinau,kad maniškiui patiks (nors šiaip jis nedėliotojas pas mane). Ir dar: juk puzzlė ne su Smurfais ar Snieguole bus biggrin.gif beveik garantuoju,kad paveiksliukas bus suklijuotas ir garbingoj vietoj padėtas biggrin.gif

Taiva, mes ir dovanojame dovanas savo brangiesiems juos gerai pažinodamos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 10 23, 09:31)
Taiva, mes ir dovanojame dovanas savo brangiesiems juos gerai pažinodamos  rolleyes.gif

man kartais kitaip atrodo, čia ne asmeniškai taikau 4u.gif dirbu vyriškam kolektyve, tai kai paklausau, kokie tie vyrai "patenkinti" savo dovanomis, tai... galima netgi sugalvot padovanot vyrui vazoninę gėlę (kuriam ta gėlė nafik nereikalinga) su mintimi, kad sau... nesuprantu aš tokių moterų... paskui tas vyras taip ir nori per kokią šventę tai savo žmonai (sau) įrankių dėžę padovanot...

na, vsio, pasistengsiu daugiau jūsų netrukdyt savo pamąstymais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 09:40)
man kartais kitaip atrodo, čia ne asmeniškai taikau 4u.gif dirbu vyriškam kolektyve, tai kai paklausau, kokie tie vyrai "patenkinti" savo dovanomis, tai... galima netgi sugalvot padovanot vyrui vazoninę gėlę (kuriam ta gėlė nafik nereikalinga) su mintimi, kad sau... nesuprantu aš tokių moterų... paskui tas vyras taip ir nori per kokią šventę tai savo žmonai (sau) įrankių dėžę padovanot...

na, vsio, pasistengsiu daugiau jūsų netrukdyt savo pamąstymais cool.gif

Dalis tiesos yra, nesuprantu tada aš tokių kurios dovanodamos vyrams iš tikro perka galvodamos apie save tongue.gif nors aš savo draugui dažniausiai perku praktiškas dovanas( knygos, sidabras, kvepalai). Reziume - nežinau, nepažįstu tokio vyro kuriam būtų nepatikusi meninė(erotinė) moters fotosesija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 10 23, 09:50)
nors aš savo draugui dažniausiai perku praktiškas dovanas ( knygos, sidabras, kvepalai)

Reziume -  nežinau, nepažįstu tokio vyro kuriam būtų nepatikusi meninė(erotinė) moters fotosesija  smile.gif

ir man atrodo, kad geriausios yra praktiškos arba laisvalaikio dovanos smile.gif

aš ir nesakiau, kad kuriam gali nepatikt, tik aš, pvz, šiam reikalui dar nesukrapščiau lt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės,

gal patarsit ir man, ką dovanoti berniukui gimtadienio proga smile.gif
temą visą perskaičiau, bet neradau nieko tokio, ką galėčiau pritaikyti... Kaip manote, ar tinka vyrui dovanoti erotinį masažą? o gal geriau pasirinkti ką nors neutralesnio, pvz. neerotinį masažą? smile.gif
o jei dovanoti ne paslaugą, o daiktą, tai koks jis turėtų būti???
maniškis sako, kad norėtų gauti dovanų didžiapapę blondinę - tai jau sugalvojau, kaip tą norą įgyvendinti smile.gif bet reikia dar ko nors, kas konceptualiai tiktų... gimtadienį švesime Druskininkuose, todėl pagalvojau, kad gal tiktų dovanoti masažą. Kaip manot?
Atsakyti
maniskis vakar uzsiprase dovanos kurios nori thumbup.gif nebereikes galvoti ka jam padovanoti thumbup.gif
Atsakyti
taigi jau rasei, kad netrukdysi lotuliukas.gif
as suprantu, kad ne visiem vyram ta puzle patiks, bet galbut, cia tik pasiulimas, o vaza su gelem tai jau tikrai 99procentai nevienam vyrui nepatiks schmoll.gif
tarpkitko su tavim idomu pasigincyti rolleyes.gif

o kodel tu geltonai rasai, kad perskaityt neimanoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deresa: 23 spalio 2009 - 09:21
QUOTE(2:6:24 @ 2009 10 23, 10:09)
Kaip manote, ar tinka vyrui dovanoti erotinį masažą?

o gal geriau pasirinkti ką nors neutralesnio, pvz. neerotinį masažą? smile.gif

maniškis sako, kad norėtų gauti dovanų didžiapapę blondinę

jei jau klausi nuomonės, aš, jei dovanočiau, tai pačios darytą

čia jau geriau, jei žinai, kad patiks

geras pas tave berniukas g.gif

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 23, 10:10)
maniskis vakar uzsiprase dovanos kurios nori thumbup.gif nebereikes galvoti ka jam padovanoti thumbup.gif

pasisekė thumbup.gif

QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 10:19)
taigi jau rasei, kad netrukdysi  lotuliukas.gif

tarpkitko su tavim idomu pasigincyti rolleyes.gif

nu tai tada trukdysiu ir toliau biggrin.gif 4u.gif juk diskusijos gerai, galima naujų idėjų pasisemti, susimąstyt, ar tam tikra dovana patiks nepatiks vyrui...
kad ir dabar, artėja vyro gimtadienis, senai svajojam apie paveikslus, nes sienos tuščios, bet jų kainos doh.gif tai renku pačių darytą nuotrauką (ar vaizdas, ar kokia neutrali foto) ir darysiu ant drobės... bet galvoju, ar čia mes abu norim, o gal aš labiau, o gal tai ne asmeninė dovana, kuri tiktų gimtadieniui...
Papildyta:
QUOTE(Deresa @ 2009 10 23, 10:19)
o kodel tu geltonai rasai, kad perskaityt neimanoma?

geltonai rašom tai kas ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 23, 10:29)
jei jau klausi nuomonės, aš, jei dovanočiau, tai pačios darytą

čia jau geriau, jei žinai, kad patiks

geras pas tave berniukas g.gif

pati masažo daryti nemoku, o neprofesionalus masažas - tai tik paglostymas... as už profesionalumą smile.gif
o berniukas tai geras smile.gif ir jo dovanos būna geros smile.gif čia tik aš jam per tą ilgą laiką beveik nieko nesu padovanojus, nes atrodo, kad visos dovanos yra per prastos jam ir neatskleidžia to, ką noriu pasakyti.... jei galėčiau, dovanočiau mėnulį smile.gif
Atsakyti