Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

QUOTE(joliuka @ 2009 10 20, 14:50)
Na o jei rimtai - tai del vyrisku drabuziu/aksesuaru mano klausimas smile.gif

yra žmonų, kurios žino vyrų išmeras, jų vyrai, taip sakant, standartiški šią prasmę, dovanoja tuos drabužius ir pataiko... man reikėtų vaikščiot su metru ir viską matuot... marškiniai kitas reikalas - pasakau išmerą ir kad turi būti pailgintos rankovės... o dėl visokių šalikų, pirštinių... na man tai yra moteriškos dovanos blush2.gif piniginės nedovanočiau, nes žmogus pats turi išsirinkti, kuri jam yra patogi... o daugiau kas?
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 10 18, 19:04)
o kur tas kortas galima pasidaryti?

Pati gaminuos ;-) toj srity dirbu, tai ne problema ir paciai pasidaryt ;-)
Atsakyti
O kas del rubu dovanojimu, tai nepataikiau viena kart biggrin.gif iteikiau, apsipatenkimus megstini, nes labai grazu man buvo, apsirengia ogi rankoves trumpos. Nu ka kaip ir be dovanos liko ir dar cekio nebeturejau.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 21, 22:12)
kokio dydzio ta sirdis?man ji labai patiko thumbup.gif

o man nelabai... ta prasme kaip dovana vyrui g.gif kodėl moterys dovanoja vyrams tai, kas patinka joms g.gif MB tikrai neįvertintų nei puoduko su mūsų nuotrauka, nei marškinėlių su mūsų nuotrauka, nei užvalkalo siuvinėto, nei kitų panašių "moteriškų" dalykėlių... na, visi vyrai skirtingi g.gif kartą nesugalvojus ką naudingo padovanot, prismaigsčiau į melioną (jo gimtadienis žiemą) žvakučių, uždegiau ir iš pačio ryto padovanojau sudainavus "happy birthday"... buvo nustebęs, be to gavo galimybę norą sugalvot... tai man pasirodė geriau, negu dovanot nereikalingą dovaną...
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 21, 22:12)
kokio dydzio ta sirdis?man ji labai patiko thumbup.gif

neturiu dabar kuom pamatuoti, bet siek tiek didesne uz mano delna, vyrisko delno dydzio...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 10 21, 23:28)
o man nelabai... ta prasme kaip dovana vyrui g.gif kodėl moterys dovanoja vyrams tai, kas patinka joms g.gif MB tikrai neįvertintų nei puoduko su mūsų nuotrauka, nei marškinėlių su mūsų nuotrauka, nei užvalkalo siuvinėto, nei kitų panašių "moteriškų" dalykėlių... na, visi vyrai skirtingi g.gif kartą nesugalvojus ką naudingo padovanot, prismaigsčiau į melioną (jo gimtadienis žiemą) žvakučių, uždegiau ir iš pačio ryto padovanojau sudainavus "happy birthday"... buvo nustebęs, be to gavo galimybę norą sugalvot... tai man pasirodė geriau, negu dovanot nereikalingą dovaną...

maniskis labai megsta sokoladus ir saldainius,pagalvojau,kad jam gali patikti tokia dovana g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 10 22, 09:33)
maniskis labai megsta sokoladus ir saldainius,pagalvojau,kad jam gali patikti tokia dovana g.gif

na tai būtent - jei mėgsta šokoladus ir saldainius, tai, taip įsivaizduoju, kad perka juos dažnai ir valgo (kaip MB) g.gif jei dar ir per gimtadienį šokoladą dovanot, tai nežinau blush2.gif aš labiau turėjau omeny, kad daug kas dovanojama su bendra nuotrauka - mano manymu, tai ne vyriška... bet sakau, tai tik mano nuomonė ir sprendžiu tik pagal savo kelyje sutiktus vyrus 4u.gif jau už tą šokoladinę nuotrauką geriau šokoladinė žuvis, jei žvejys, mašina, kompas, akcijos, jei domisi ir pan.
Atsakyti
ai as visdelto gal saudyma dovanosiu, manau tikrai patiks gun_bandana.gif
Atsakyti
sveikos, arteja MB gimtadienis, jam patinka ekstremalus dalykai(tokie kaip pvz saudymas is ginklu) , bet kai pamaciau kainas doh.gif as vos iki 100lt galeciau skirti, net tiek negaliu schmoll.gif tai gal kas dar turit pigiu orginliu ideju? biggrin.gif na esu dovanojus kvepalus, akvariumiuka maza, laikrodi, abonenta i sporto kluba, chalata, gera skustuka barzdai ax.gif nebezinau ka ajm siais metais padovanot...
Atsakyti
jei netingi paskaityk visa foruma nuo pradziu tikrai nemazai yra ideju ir idomiu
as megztini esu dovanojus
seniau zinau, kad vyras norejo samurajaus kardu, bet nepirkau per brangu buvo, gal tau tiktu
gali savo arba bendroso nuotraukos puzle padovanot
savo nuotrauku metu kalendoriu
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2009 10 22, 21:56)
gali savo arba bendroso nuotraukos puzle padovanot

ir ką jis su ta puzzle darys laugh.gif

savo nuotraukų metų kalendorius visai kas kita, jei nuotraukos erotinės ax.gif bet tai tikrai ne 100 lt kainuos......
Atsakyti
[quote=zuzla,2009 10 22, 22:11]
ir ką jis su ta puzzle darys laugh.gif

Aš pvz. turiu savo meninių - erotinių foto... draugystės metinėms noriu padaryti tokią puzzlę, manau su mielu noru jis ją tvertų. Dėl galutinio rezultato biggrin.gif
Atsakyti