Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vyrams -2

As savo vyruj(dar tada buvo dar nesusitoke) padovanojau akvariuma su visa iranga ir zuvytem(pirkau is zmoniu). Cia buvo staigmiena, biggrin.gif atiejo namo a ten nauji gyventojai biggrin.gif Liko laaabai patenkintas. Bet cia skonio reikalas. Dabar zuvytes gyvena pas mus.
QUOTE(Deresa @ 2009 09 12, 18:52)
artejo vyri 30 gimtadienis, niekaip nesumastau ka nupirkt, nes jam kaip ir nieko nereikia, forume viska perskaiciau, nelabai kas tinka
saldumynu nelabai gali valgyt, norejau masaza padovanot, tai lyg zinodamas man padovanoju, dabar negaliu jam dovanot
galo kas ka pasiulys
Atsakyti
QUOTE(ircik111 @ 2009 10 11, 21:16)
As savo vyruj(dar tada buvo dar nesusitoke) padovanojau akvariuma su visa iranga ir zuvytem(pirkau is zmoniu). Cia buvo staigmiena, biggrin.gif atiejo namo a ten nauji gyventojai biggrin.gif  Liko laaabai patenkintas. Bet cia skonio reikalas. Dabar zuvytes gyvena pas mus.

maniskiui ir patiktu zuvytes, bet beda, siuo metu nera joms vietos doh.gif
Atsakyti
As niekada nedovanodavau knygu, nes jis ju neskaito. Karta pas drauga pamate knyga apie automobilius (automobiliai silpnybe), ju istorija. Tai susizavejes varte ta knyga. Aisku po kiek laiko padovanojau, tai buvo patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2009 09 28, 15:55)

QUOTE(estetė @ 2009 09 29, 14:09)
Arba stalelį į lovą, ant kurio patiekti kavą pusryčiams galėtų žmonai  biggrin.gif

QUOTE(horos @ 2009 09 30, 21:17)
Arba skambuti (toki, kaip viesbucio registraturoje), isgraviruota zodziais ,,PAKVIESK MANE, IR AS ATEISIU"  biggrin.gif

Jūs nerealios lotuliukas.gif laugh.gif
Atsakyti
...na šiais metais dovanosiu tokį daiktą- raktų ieškiklį lotuliukas.gif vis neranda kur pasideda raktų, tai čia bus jam gera dovanėlė(bent taip manau.... ax.gif ax.gif ax.gif
30- ojo jubiliejaus proga dovanojau skrydį virš Trakų, tai buvo laaaaaabai patenkintas........
Prieš tai gimtadienio proga surengiau jam staigmeną- vakarėlį..happybday.gif happybday.gif .grįžo vėlai, tik apie 23 val po darbų- o čia vienam kambary visi laukė .happybday.gif happybday.gif ...tai po to vis grįžęs namo kambarius apeidavo, ar nėra ko nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrui patinka knygos, todel vis kas kazkiek laiko nuperku nauja. Siaip dovanojus dar ir rubus, slepetes, puodeli su vaiko nuotrauka, laikrodi, skutimosi reikmenis.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos ;-) pasidalinsiu savo ideja- pernai per gimimo diena savo draugui dovanojau savo rankom siuvinetus pagalviu uzvalkalus - issiuvinejau katinelius (nes ji katinu vadinu) ir ant vienos buvo uzrasas saldziu sapnu ant kitos labas rytas ;-) aprengiau pagalves, tarp ju idejau originlu zadintuva (kad laiku atsikeltu) ir supakvau toki didziuli gumula :-D na buvo labai nustebes, nes zino kaip negaliu pakest visokiu rankdarbiu :-) dar esu dovanojus kalendoriu, knyga apie masinas, kaljana, laikrodi, rasikli, ai ir dar labai labai patiko radijo bangom valdomas fererri modeliukas (jau visas modelis, beje su visais dokumenatsi, kad tai original ferarri ). na tikiuosi, gal kam pades ;-) belieka sugalvot ka siaip metais sugalvot, mastau kortas gamint su musu foto (esu teciui darius, tai jam labai patiko), kaip manot? ar tai tinama dovana draugui?
Atsakyti
QUOTE(lape123 @ 2009 10 18, 14:00)
Sveikos gyvos ;-) pasidalinsiu savo ideja- pernai per gimimo diena savo draugui dovanojau savo rankom siuvinetus pagalviu uzvalkalus - issiuvinejau katinelius (nes ji katinu vadinu) ir ant vienos buvo uzrasas saldziu sapnu ant kitos labas rytas ;-) aprengiau pagalves, tarp ju idejau originlu zadintuva (kad laiku atsikeltu) ir supakvau toki didziuli gumula :-D na buvo labai nustebes, nes zino kaip negaliu pakest visokiu rankdarbiu :-) dar esu dovanojus kalendoriu, knyga apie masinas, kaljana, laikrodi, rasikli, ai ir dar labai labai patiko radijo bangom valdomas fererri modeliukas (jau visas modelis, beje su visais dokumenatsi, kad tai original ferarri ). na tikiuosi, gal kam pades ;-) belieka sugalvot ka siaip metais sugalvot, mastau kortas gamint su musu foto (esu teciui darius, tai jam labai patiko), kaip manot? ar tai tinama dovana draugui?

o kur tas kortas galima pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(lape123 @ 2009 10 18, 15:00)
belieka sugalvot ka siaip metais sugalvot, mastau kortas gamint su musu foto (esu teciui darius, tai jam labai patiko), kaip manot? ar tai tinama dovana draugui?

...jei žaidžia kortų žaidimus- tai gal ir nebloga dovana.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ircik111 @ 2009 10 11, 21:16)
As savo vyruj(dar tada buvo dar nesusitoke) padovanojau akvariuma su visa iranga ir zuvytem(pirkau is zmoniu). Cia buvo staigmiena, biggrin.gif atiejo namo a ten nauji gyventojai biggrin.gif  Liko laaabai patenkintas. Bet cia skonio reikalas. Dabar zuvytes gyvena pas mus.

Oho, gera dovana smile.gif

O as esu padovanojusi savo fotosesijos foto graziame albume. Specialiai pasidariau fotosesija tam reikalui, jam labai patiko wub.gif
Atsakyti
man įdomu, ar kas yra dovanoję savo erotines foto? man atrodo labai gera dovana būtu. aišku ne žmogui iš gatves biggrin.gif
Atsakyti
O is drabuziu kas ka dovanojo? Aisku, gakima jam ir grazius moteriskus apatinius padovanoti (ant saves), kad tuoj pat nuimtu apziureti blush2.gif wub.gif
Na o jei rimtai - tai del vyrisku drabuziu/aksesuaru mano klausimas smile.gif
Atsakyti